Cineos Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 4 godziny temu, eye_lip napisał: Jedna z fajniejszych rzeczy jaką kupiłem. Lniano bawełniana kurtka Carl Gross na półpodszewce, taka trochę jak mix m65 i safari jacket: Można wiedzieć gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 W TkMaxx jedna sztuka leżała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2019 A po chrzcinach zakładam zieloną papę - bez kitu czas na blożka (ścianka - PSS Społem) A na poważnie: Czy pamięta ktoś linię Levi's Blue Star ? Kupiona 8.5 roku temu jako rekompensata utraconego kawalerstwa - mój najstarszy i najulubieńszy kawałek ubrania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2019 Ciśnie mi się na klawiaturę słowo NIECHLUJNIE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2019 51 minut temu, NieMy napisał: Ciśnie mi się na klawiaturę słowo NIECHLUJNIE. Racja, mogli dociągnąć farbę na murku do końca... 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2019 Ciśnie mi się na klawiaturę słowo NIECHLUJNIE.W blogosferze nazywa się to dressing down;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2019 43 minuty temu, lubo69 napisał: W blogosferze nazywa się to dressing down;-) Dress "down deeper and downDown down deeper and downDown down deeper and downGet down deeper and downI want all the world to seeTo see you're laughing, and you're laughing at me" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 Kurtka Baracuta G9 kupiona za 8 dych w tkmaxx 😉 reszta bez ekscytacji, PRL, massimo dutti, Lee, na nogach mokasyny bass 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 Lublin, a wiało jak w Kieleckim. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 3 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 PRL, BB, T&A, C&J, DJ41 : 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 6 godzin temu, Tanatos70 napisał: PRL, BB, T&A, C&J, DJ41 : Bardzo mi się podoba marynarka. Czy ona ma patki w kieszeniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 2 godziny temu, maciato napisał: Bardzo mi się podoba marynarka. Czy ona ma patki w kieszeniach? Bardzo mi miło 🙂. Tak, ma patki co widać na zdjęciu z kotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 No tak Dziękuję p.s. bez fajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Panowie... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 19 minut temu, mosze napisał: Panowie... Czemu? Mnie akurat porównanie mojej skromnej osoby do psiej kupy nie przeszkadza.,Mało tego imponuje mi odwaga tego młodego człowieka.,Mam dzieci w podobnym wieku , a nawet wnuki, ale żadne by się nie ośmieliło na takie komentarze.,Nie mówiąc już o tekstach na temat "starszej pani z telewizji" o "niezbyt nachalnej urodzie".,Mama i Tata powinni być dumni ., 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Pax między hamerykany! Jeśliby mayor i Żorż się obrazili i odeszli, znowu nie byłoby co czytać oprócz "Kupiłem Berwicki, noga mnie boli w biedrze, czy to może mieć związek?" i "Jeśli szukasz torebki, z całego serca polecam fajnetorebkicom, moja ciocia ma dwie i jeszcze się zastanawia nad trzecią". 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 3 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Odkryłem właśnie opcję "ignoruj użytkownika". Ulga jak po odczepieniu się psiej kupy z podeszwy buta Subtelność z jaka operujesz słowem zaskakuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 5 minut temu, Piotrwawa napisał: Subtelność z jaka operujesz słowem zaskakuje. Nerwy czasem puszczają jeśli ktoś za przeproszeniem psuje powietrze w czterech różnych wątkach i nie może się odczepić jak ww. k*** od buta. @lubo69, ja się nigdzie nie ruszam. Po prostu widzę teraz świat przez różowe okulary i bez jednego użytkownika. Tyle z mojej strony na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 10 minut temu, Piotrwawa napisał: Subtelność z jaka operujesz słowem zaskakuje. A ten żul niby był jakkolwiek subtelniejszy? Nie chcę obierać żadnej ze stron, ale ile można. W całej sprawie każdy powiedział co wiedział, nic nowego już nie wymyślimy, nie lepiej to już zostawić? @mosze Może dziabniesz wszystko poniżej posta o patkach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Panowie, koniec dyskusji o podeszwie i kupie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 2 minuty temu, Xune napisał: @mosze Może dziabniesz wszystko poniżej posta o patkach? Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Ja jak "banuję" użytkowników, to robię to po cichu i nie zwracam na ten fakt uwagi nikogo z otoczenia. Po co informować o tym wszystkich forumowiczów i kręcić światem wokół siebie? 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2019 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2019 No spuścić Was na chwilę z oka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi