Żorż Ponimirski Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2018 @blekit, a myślałem że w casualu generalna i bezpieczna zasada to kontrastowa góra i dół (kolorystycznie, bo pod względem formalności to wszystko totalny casual). A tak na serio to ja nie myślę zbyt wiele nad moimi "kreacjami". Zakładam to co zwykle zakładam, wrzucam foto i czekam na reakcje. Zbieram najciekawsze komentarze i stosuję te, które wg mnie mają sens. Ciemniejsze jeansy i Vassy do Lidla to jednak byłby overkill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2018 6 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Ciemniejsze jeansy i Vassy do Lidla to jednak byłby overkill Zdarzyło mi się nie raz i wyszedłem cało ze sklepu. Mnie się Twój zestaw podoba. Podobnie jak @Whitesnake, moją pierwszą myślą było, że czarne derby pasowałyby tu o wiele lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2018 1 minutę temu, Wodzu napisał: pierwszą myślą było, że czarne derby pasowałyby tu o wiele lepiej. I gwarantuję Ci, że tak było przed lekką kontuzją sartorialną Czarne trzewiki są mega uniwersalne, a na przyszłość rozglądam się za jakimś wcieleniem norvegerów np. w czarnym groszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2018 A czy nie byłoby lepiej gdyby czapka miała więcej objętości? Masz duże okulary i obecna czapka proporcjonalnie wygląda trochę kuso. Proponuję też wypuścić szalik na kurtkę. Doda trochę luzu😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2018 4 minuty temu, Awopiotr napisał: A czy nie byłoby lepiej gdyby czapka miała więcej objętości? Masz duże okulary i obecna czapka proporcjonalnie wygląda trochę kuso. Proponuję też wypuścić szalik na kurtkę. Doda trochę luzu😀 Kaszkiet w większym rozmiarze od Milera już jest, ale ten jeszcze noszę w wolnych chwilach. Węzeł do szalika jak ten noszę zawsze i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 29 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2018 Jest ok, ja bym tylko założył granatową czapkę baseballową zamiast kaszkietu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 30 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2019 W dniu 30.12.2018 o 12:25, wyro52 napisał: No offence, ale kojarzysz mi się z nihilistami z Big Lebowski:) 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2019 Sprzed kilu dni, ale że dużo się tu nie wrzuca, niech będzie. 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 13 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 Uprowadziłeś mój kaszkiet za ocean 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 14 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2019 10 godzin temu, Kyle napisał: Uprowadziłeś mój kaszkiet za ocean Za Odrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Napisano 15 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2019 !Solid, MD, atpco, incotex, meermin 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Outdersen Napisano 16 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 Kolejny zestaw sprzed kilku dni. Mam nadzieję, że nikt się o to nie obrazi 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 @Outdersen, fajna marynarka, co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mango Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 http://www.outdersen.com/2019/01/drugi-zycie-pewnej-marynarki.html Też nią zaciekawiony wszedłem na bloga @Outdersena. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 1 godzinę temu, Żorż Ponimirski napisał: @Outdersen, fajna marynarka, co to ? Dzięki wielkie! To całkowicie przerobiona, stara marynarka z drugiej ręki. Szerszy opis jej przeróbek znajduje się pod linkiem wrzuconym powyżej przez @mango (za co zresztą bardzo dziękuję). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 19 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2019 Tym razem udało mi się nawet wyrobić i dzisiejszy zestaw jest faktycznie z dzisiaj: 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 Szkoda, że słońce dziś nie sprzyjało, bo zestaw wydaje się ciekawy.Ostatnio też łącze golf z marynarką. Mega wygodne połączenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 5 godzin temu, michau napisał: Szkoda, że słońce dziś nie sprzyjało, bo zestaw wydaje się ciekawy. Ostatnio też łącze golf z marynarką. Mega wygodne połączenie. Nie będę ukrywał, że przed publikacją całego zestawu na blogu, nie chciałem odkrywać wszystkich kart. Stąd to zdjęcie 😎 Na tym dzisiejszym widać więcej. Oczywiście, na bloga także zapraszam 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2019 Ciekawa marynarka. Możesz coś więcej? Z czego uszyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 17 godzin temu, rumcajs43 napisał: Ciekawa marynarka. Możesz coś więcej? Z czego uszyta? Dzięki ☺ to Profuomo kupiona w tk maxx i szczerze mówiąc nic wiecej o niej nie wiem, nie ma wszytej metki ze skladem, żadnych dodatkowych karteczek nie było ale na moje oko moze to być bawelna z domieszką lnu, moze cos wiecej tam jest ale raczej nie wełna chyba, że w jakimś delikatnym "stężeniu" 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 Widziałem kilka marynarek Profuomo Sky Blue w TK maxxach do tej pory. I jak zawsze byłem zachwycony materiałami w koszulach z linii Sky Blue, tak marynarki mnie rozczarowały pod tym względem. Każda, którą miałem w rękach miała w składzie poliestry (zapewne najlepsze poliestry na świecie , może nie w przeważającej części, ale jednak. Inna kwestia, że były bardzo wygodne, bez konstrukcji i za ceny z tikeja można się na nie skusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi