kreatywny Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 https://www.instagram.com/style_ak9/ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 5 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 No to dzisiaj spodnie w kratkę. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 @Ataman, no i dzisiaj też fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 @Ataman, no i dzisiaj też fajnie Dziękuję. Czyli wasze rady i spostrzeżenia nie idą na marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 @Ataman fajnie, ale moim zdaniem poszetka i krawat są do siebie za bardzo podobne (podobna kolorystyka i wzór). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 czerwony i żółty są do siebie podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 W obu dodatkach są żółte elementy. Całość dla mnie wygląda za bardzo "matchy-matchy", ale to tylko moja opinia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 49 minut temu, Ataman napisał: Dziękuję. Czyli wasze rady i spostrzeżenia nie idą na marne. Ale gorzej niż wczoraj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 No nie może być za słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Dnia 5.09.2016 o 20:37, casual napisał: Marynarka: Rene Lezard Sweter: Arrow Koszula: Christian Berg Poszetka: P&C Dżinsy: McGregor Buty: Loding Ta koszula, kamizelka, poszetka i marynarka - to jest coś! O spodniach się nie wypowiadam, bo w zasadzie nie widać. Może zresztą zepsułyby obraz całości, kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
casual Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Ciesze się, że moja stylizacja przypadła ci do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 9 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Na urodziny synka. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 10 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Z wielką niechęcią poddajemy się i przyznajemy, że nadeszła zima i czas otrzepać tweedy i dzianiny z moli. Cud lewitującej czapki : 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Pierwszy mój post w temacie, więc czekam na konstruktywną krytykę i przepraszam, że zdjęcie robione kartoflem, ale bakłażana akurat nie miałem. Idąc od bardziej widocznych elementów, przez mniej, po te poza kadrem: Czapka - szyprówka Cieszkowski, rano był no-name'owy 13-letni kaszkiet w kratę zbliżoną do fularu, wygrzebany z dna szafy Płaszcz -z second handu, rozpruty i skrojony na mnie (plus parę innych przeróbek) przez krawca Neskę na Grójeckiej Szalik -owijam się wełną, którą kupiłem, żeby z niej uszyć muchy, póki jeszcze nie zacząłemkroić Koszula -niebieski button-under Wólczanka Fular - szkocka krata, uszyty przeze mnie Szelki - czarna satyna Pewien Pan Spodnie - czarny sztruks Bytom Buty - armii szwajcarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Michał - konstruktywna krytyka - widać (w uproszczeniu) tylko ciemną plamę, opis tego co masz rączej zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Obawiałem się tego, pozostaje czekać z kolejnymi postami do sezonu na bakłażany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Wystarczy zdjęcie w naturalnym świetle, poprosisz kogoś o zrobienie. Tutaj naprawdę niewiele widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Nie żartuje, skąd ten pomysł? Poznałem Michała i jest sympatycznym młodym człowiekiem - też tacy kiedyś byliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 Panowie..... Muzyczno-powstańczą część dyskusji usunąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Koszula M&S jak sądzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Koszula M&S jak sądzę? Tak. Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Koszula nie pasuje do tej marynarki, a krawat do koszuli... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Wy to macie cierpliwość do ATAMANA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi