Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Avallach Napisano 25 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2016 W sumie nigdy nie sądziłem, że zamieszczę tu jakąkolwiek swoją stylizację, ale co tam... Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana :-). 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2016 17 minut temu, Avallach napisał: Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana Koszula jest zbyt elegancka w stosunku do reszty stroju, a węzeł krawata przydałoby się dociągnąć. Poza tym jak dla mnie całkiem fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 25 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2016 Dzięki za uwagi. Pomyślałem, że może jeśli jako spinek użyję nieformalnych węzełków, to może będzie to się składać w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 25 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2016 Węzełki możesz zapiąć na francuskim mankiecie tak, jak zapinany jest mankiet na guziki (części mankietu "zachodzące" na siebie, a nie stykające się). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 25 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2016 Hmmm, fakt, jakoś nigdy nie brałem pod uwagę takiego rozwiązania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 25 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2016 Ubranie koledzy dobrze rozłożyli na czynniki pierwsze, za to włosy i zarost wymagają zainteresowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 26 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2016 Tą drobną fotomanipulacją chciałem sprawdzić jak wyglądałbym jako "szpakowaty gentleman" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 26 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2016 W sumie nigdy nie sądziłem, że zamieszczę tu jakąkolwiek swoją stylizację, ale co tam... Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana . Taki nie ogolony? Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 27 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Sweter: Wólczanka, Koszula: Bytom, Krawat: RoT Spodnie: Dockers, Berwick 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 27 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 W Gdańsku słonecznie więc jeszcze len. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaann6 Napisano 28 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Twardy82 Napisano 30 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Dzisiejszy zestaw: Marynarka SuSu Krawat SuSu Poszetka Poszetka.com Koszula TailorStore 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Gładka koszula uspokoiłaby zestaw. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Dziś jest piątek... ma się dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 @Twardy82 Piękna marynarka! Chociaż też bym raczej postawił na spokojniejszą koszulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 30 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Premiera książki DANDYSI I DŻENTELMENI autorstwa Agnieszki L. Janas w towarzystwie dandysów i dżentelmenów. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Na zdjęciu wraz z @D.T.. To nasze outfity z piątkowego wieczoru, tym razem nie było mowy o black tie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Całkiem ładny boiler suit, ale te dodatki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Ja bez barw maskujących. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 2 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2016 Granatowe lniane wdzianko, które pomaga mi zatrzymać resztki lata. Dziś w towarzystwie szantungu i czerwonej aztec- poszetki. Kot nie współpracuje w tej kwestii, bo już zaczyna powoli futro zagęszczać na zimę. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2016 Marynarka ładnie leży, z kolei spodnie wyglądają nieciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2016 50 minut temu, mosze napisał: Marynarka ładnie leży, z kolei spodnie wyglądają nieciekawie Spodnie to moja słabsza strona, ale pracuję nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 2 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2016 Super lekka tweedowa marynarka Hackett London bez konstrukcji i podszewki plus len od Poszetki.com Buty od SP 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 15 godzin temu, Breslauer napisał: Super lekka tweedowa marynarka Hackett London bez konstrukcji i podszewki plus len od Poszetki.com Uwielbiam marynarki Hackett, są świetnie wykonane i wyglądają jak na RTW ponadprzeciętnie. Na stronie na modelach są przykrótkie, ale większość jest do wyboru w trzech różnych długościach. Niestety mają swoją cenę i okazje wyprzedaży nie są częste. W jednym z domów handlowych w Monachium w czasie outletu zostają dosłownie ewakuowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 4 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Tak, wiem Gang Olsena 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi