JDC Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2021 Godzinę temu, me.spoke napisał: NICE! Dżins z Luxire może? Cytuj
me.spoke Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2021 Godzinę temu, JDC napisał: NICE! Dżins z Luxire może? Dzięki nie inaczej, dżins z Luxire, bardzo lubię ten ciuch Cytuj
JDC Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2021 15 godzin temu, me.spoke napisał: Dzięki nie inaczej, dżins z Luxire, bardzo lubię ten ciuch Ech... Bezskutecznie poszukuję dobrze leżących dżinsów. Kiedyś trafiłem w H&M dość fajny denim, fason Slim Regular (co trąci trochę oksymoronem) i te miały więcej miejsca w udzie i dobrze leżącą nogawkę w łydce. Ale niestety z czasem kiepska jakość denimu dała o sobie znać, wypchały się kolana i jakieś bezkształtne się zrobiły. No i w sumie "wyrosłem" w udach z nich, ale to akurat na plus ? Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2021 Osovski // Uniqlo // Massimo Dutti // Vistula 1 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2021 12 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Opublikowano 31 Grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2021 Imprezka w domu z żoną z dwójką dzieci 2 i 6 lat. Smoking nie wchodzi w rachubę 8 2 Cytuj
eye_lip Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2021 U mnie imprezka z 7-mio tygodniowym ale akurat śpi;) 7 Cytuj
pablocito Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2022 Wszystko przed Tobą. Najgorzej jest kiedy to kochane, szybko uczące się dziecko nauczy się łazić po schodach i przystawiać sobie taboret w kuchni żeby sięgnąć po nóż. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 15 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 6 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2022 32 4 Cytuj
Aopolods Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2022 Don Pedro przydało by się lekkie czyszczenie i polerowanie butów bo lekko ubrudzone - przez to zdjęcie będę musiał skoczyć do Bielska-Białe bo dawno nie byłem w mieście bajek. 1 Cytuj
mayor Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2022 Super zdjęcie., Dzięki kolego @Wodzu za inspiracje .,Mnie zadziwia jakim cudem Stanisław Pagaczewski w 1966 roku wydal książkę dla dzieci, która odzwierciedla dzisiejszy obraz sceny politycznej w jednym z krajów środkowoeuropejskich,. Sytuacja w wyimaginowanych krainach ,których mieszkańcy cierpią pod presją autorytarnych rządów groteskowych tyranów nie odbiegają zbytnio od dzisiejszych realiów tego niemal czterdziestomilionowego państwa 1 2 Cytuj
pablocito Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2022 Równie dobrze można powiedzieć, że Orwell jeszcze wcześniej przewidział Pegasusa, ale to nic dziwnego w sumie. Ludzkość od zarania stoi na rządach tyranii i totalitaryzmów i jakieś tam przypadki demokracji takie znowu demokratyczne w dzisiejszym rozumieniu wcale nie były. Wszystko jakoś tam wraca, historia (non) magistra vitae, вот жизнь, panie. Zaraz będzie ban 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 Solidna angielska robota: British Duffle Comp. Nie do zdarcia, niesamowicie wygodny i zapewniający odpowiednią izolację termiczną . Wnukowi przekażę ?: 14 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 17 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2022 8 2 Cytuj
musa19 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2022 W dniu 16.01.2022 o 13:49, Tanatos70 napisał: A ja czekam, czekam i... końca nie widać...? 1 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2022 4 godziny temu, musa19 napisał: A ja czekam, czekam i... końca nie widać...? No szaleństwo jest na tych Rolexach. Ponoć od zeszłego piątku już się nie można na żaden model "męski" nawet zapisać. Ja tego pięknego DJ-a "przechodząc z tragarzami" wziąłem 3 lata temu z wystawy. Kiedyś Rolexa nawet kijem bym nie trącił ?. I ile się nawybrzydzałem, że rabat za niski, że bransoleta hmmm... "niemęska" ?. I jak to się skończyło ? Następnego odbierałem w lipcu tego roku (to już miała być inwestycja), a na dwa (w tym exp. 1 dla małżonki) jestem zapisany ? . Życzę cierpliwości. Będzie dobrze ? 1 Cytuj
musa19 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2022 16 godzin temu, Tanatos70 napisał: Kiedyś Rolexa nawet kijem bym nie trącił ? O to, to, to... miałem dokładnie tak samo? 16 godzin temu, Tanatos70 napisał: Życzę cierpliwości. Będzie dobrze W sumie to mi jakoś bardzo nie zależy - przypominam sobie, że czekam, jak zobaczę u kogoś albo gdzieś w necie. Bardziej mnie zastanawia już nie, kiedy ale czy w ogóle dostanę (ja tam taki jestem Klient z ulicy, bez żadnej historii u AD, etc.)? Pozdrawiam. Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2022 53 minuty temu, musa19 napisał: O to, to, to... miałem dokładnie tak samo? Pozdrawiam. Dostaniesz i będziesz zadowolony, trzymam kciuki ? 1 Cytuj
blekit Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2022 Spier & Mackay, Naked & Famous, Vass 2 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2022 15 4 Cytuj
musa19 Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2022 W dniu 20.01.2022 o 12:19, Tanatos70 napisał: Dostaniesz i będziesz zadowolony, trzymam kciuki ? Albo nie dostanę i... też będę zadowolony, bo generalnie taki ze mnie pogodny człowiek?? Pozdrawiam. 1 Cytuj
Kyle Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2022 13 godzin temu, musa19 napisał: Albo nie dostanę i... też będę zadowolony, bo generalnie taki ze mnie pogodny człowiek?? Pozdrawiam. Swoją drogą, to co się dzieje z tymi Rolexami? Taki duży popyt, jako lokata chroniąca przed inflacją? W GalMoku od dłuższego czasu praktycznie nic w sklepie nie mają, z tego co piszecie są w naszych sklepach zapisy na zapisy. Za oceanem widzę coś da się kupić od ręki nawet u nieautoryzowanych ale pewnych sprzedawców, więc jednak jakaś podaż bieżąca jest. Jesteśmy jako rynek w aż tak głębokim poważaniu producenta? Cytuj
eye_lip Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2022 Sytuacja jest taka sama na całym świecie. Cytuj
pablocito Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2022 Raz forumowicz w GalmokuRolexa miał na okuJak każdy dandys w tym względzieTeż marzył o potędzeW trójkącie równej oku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi