Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
15 godzin temu, me.spoke napisał:

Dzięki ;) nie inaczej, dżins z Luxire, bardzo lubię ten ciuch

Ech... Bezskutecznie poszukuję dobrze leżących dżinsów. Kiedyś trafiłem w H&M dość fajny denim, fason Slim Regular (co trąci trochę oksymoronem) i te miały więcej miejsca w udzie i dobrze leżącą nogawkę w łydce. Ale niestety z czasem kiepska jakość denimu dała o sobie znać, wypchały się kolana i jakieś bezkształtne się zrobiły. No i w sumie "wyrosłem" w udach z nich, ale to akurat na plus  ?

Opublikowano

Super zdjęcie., Dzięki kolego @Wodzu za inspiracje .,Mnie zadziwia jakim cudem Stanisław Pagaczewski w 1966 roku wydal książkę dla dzieci, która odzwierciedla dzisiejszy obraz sceny politycznej w jednym z krajów środkowoeuropejskich,. Sytuacja w wyimaginowanych krainach ,których mieszkańcy cierpią pod presją autorytarnych rządów groteskowych tyranów nie odbiegają zbytnio od dzisiejszych realiów tego niemal czterdziestomilionowego państwa

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Równie dobrze można powiedzieć, że Orwell jeszcze wcześniej przewidział Pegasusa, ale to nic dziwnego w sumie. Ludzkość od zarania stoi na rządach tyranii i totalitaryzmów i jakieś tam przypadki demokracji takie znowu demokratyczne w dzisiejszym rozumieniu wcale nie były. Wszystko jakoś tam wraca, historia (non) magistra vitae, вот жизнь, panie. Zaraz będzie ban

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano
4 godziny temu, musa19 napisał:

A ja czekam, czekam i... końca nie widać...?

No szaleństwo jest na tych Rolexach. Ponoć od zeszłego piątku już się nie można na żaden model "męski" nawet zapisać. Ja tego pięknego DJ-a  "przechodząc z tragarzami" wziąłem 3 lata temu z wystawy. Kiedyś Rolexa nawet kijem bym nie trącił ?. I ile się nawybrzydzałem, że rabat za niski, że bransoleta hmmm... "niemęska" ?. I jak to się skończyło ? Następnego odbierałem w lipcu tego roku (to już miała być inwestycja), a na dwa (w tym exp. 1 dla małżonki) jestem zapisany ?  . Życzę cierpliwości. Będzie dobrze ?

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
16 godzin temu, Tanatos70 napisał:

Kiedyś Rolexa nawet kijem bym nie trącił ?

O to, to, to... miałem dokładnie tak samo?

16 godzin temu, Tanatos70 napisał:

Życzę cierpliwości. Będzie dobrze

W sumie to mi jakoś bardzo nie zależy - przypominam sobie, że czekam, jak zobaczę u kogoś albo gdzieś w necie. Bardziej mnie zastanawia już nie, kiedy ale czy w ogóle dostanę (ja tam taki jestem Klient z ulicy, bez żadnej historii u AD, etc.)?

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 20.01.2022 o 12:19, Tanatos70 napisał:

Dostaniesz i będziesz zadowolony, trzymam kciuki ?

Albo nie dostanę i... też będę zadowolony, bo generalnie taki ze mnie pogodny człowiek??

Pozdrawiam.

• Like 1
Opublikowano
13 godzin temu, musa19 napisał:

Albo nie dostanę i... też będę zadowolony, bo generalnie taki ze mnie pogodny człowiek??

Pozdrawiam.

Swoją drogą, to co się dzieje z tymi Rolexami? Taki duży popyt, jako lokata chroniąca przed inflacją? W GalMoku od dłuższego czasu praktycznie nic w sklepie nie mają, z tego co piszecie są w naszych sklepach zapisy na zapisy. Za oceanem widzę coś da się kupić od ręki nawet u nieautoryzowanych ale pewnych sprzedawców, więc jednak jakaś podaż bieżąca jest. Jesteśmy jako rynek w aż tak głębokim poważaniu producenta?