Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, eye_lip napisał:

Jedna z fajniejszych rzeczy jaką kupiłem.
Lniano bawełniana kurtka Carl Gross na półpodszewce, taka trochę jak mix m65 i safari jacket:

Można wiedzieć gdzie kupiłeś?

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
43 minuty temu, lubo69 napisał:

W blogosferze nazywa się to dressing down;-)

Dress "down deeper and down
Down down deeper and down
Down down deeper and down
Get down deeper and down
I want all the world to see
To see you're laughing, and you're laughing at me"

Opublikowano
19 minut temu, mosze napisał:

Panowie...

Czemu? Mnie akurat porównanie mojej skromnej osoby do psiej kupy nie przeszkadza.,Mało tego imponuje mi odwaga tego młodego człowieka.,Mam dzieci w podobnym wieku , a nawet wnuki, ale żadne by się nie ośmieliło na takie komentarze.,Nie mówiąc już o tekstach na temat "starszej pani z telewizji" o "niezbyt nachalnej urodzie".,Mama i Tata powinni być dumni ., 

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Pax między hamerykany!

Jeśliby mayor i Żorż się obrazili i odeszli, znowu nie byłoby co czytać oprócz "Kupiłem Berwicki, noga mnie boli w biedrze, czy to może mieć związek?" i "Jeśli szukasz torebki, z całego serca polecam fajnetorebkicom, moja ciocia ma dwie i jeszcze się zastanawia nad trzecią".

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
5 minut temu, Piotrwawa napisał:

Subtelność z jaka operujesz słowem zaskakuje.

Nerwy czasem puszczają jeśli ktoś za przeproszeniem psuje powietrze w czterech różnych wątkach i nie może się odczepić jak ww. k*** od buta.

@lubo69, ja się nigdzie nie ruszam. Po prostu widzę teraz świat przez różowe okulary i bez jednego użytkownika. Tyle z mojej strony na ten temat

Opublikowano
10 minut temu, Piotrwawa napisał:

Subtelność z jaka operujesz słowem zaskakuje.

A ten żul niby był jakkolwiek subtelniejszy? Nie chcę obierać żadnej ze stron, ale ile można. W całej sprawie każdy powiedział co wiedział, nic nowego już nie wymyślimy, nie lepiej to już zostawić?

@mosze Może dziabniesz wszystko poniżej posta o patkach?

• Oceniam pozytywnie 1