Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@blekit, a myślałem że w casualu generalna i bezpieczna zasada to kontrastowa góra i dół (kolorystycznie, bo pod względem formalności to wszystko totalny casual).

A tak na serio to ja nie myślę zbyt wiele nad moimi "kreacjami". Zakładam to co zwykle zakładam, wrzucam foto i czekam na reakcje. Zbieram najciekawsze komentarze i stosuję te, które wg mnie mają sens. Ciemniejsze jeansy i Vassy do Lidla to jednak byłby overkill ;)

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
6 minut temu, Żorż Ponimirski napisał:

Ciemniejsze jeansy i Vassy do Lidla to jednak byłby overkill ;)

Zdarzyło mi się nie raz i wyszedłem cało ze sklepu.

Mnie się Twój zestaw podoba. Podobnie jak @Whitesnake, moją pierwszą myślą było, że czarne derby pasowałyby tu o wiele lepiej.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Wodzu napisał:

pierwszą myślą było, że czarne derby pasowałyby tu o wiele lepiej.

I gwarantuję Ci, że tak było przed lekką kontuzją sartorialną ;) Czarne trzewiki są mega uniwersalne, a na przyszłość rozglądam się za jakimś wcieleniem norvegerów np. w czarnym groszku.

Opublikowano

A czy nie byłoby lepiej gdyby czapka miała więcej objętości? Masz duże okulary i obecna czapka proporcjonalnie  wygląda trochę kuso. Proponuję też wypuścić szalik na kurtkę. Doda trochę luzu?

Opublikowano
4 minuty temu, Awopiotr napisał:

A czy nie byłoby lepiej gdyby czapka miała więcej objętości? Masz duże okulary i obecna czapka proporcjonalnie  wygląda trochę kuso. Proponuję też wypuścić szalik na kurtkę. Doda trochę luzu?

Kaszkiet w większym rozmiarze od Milera już jest, ale ten jeszcze noszę w wolnych chwilach. Węzeł do szalika jak ten noszę zawsze i wszędzie ;)

Opublikowano
5 godzin temu, michau napisał:

Szkoda, że słońce dziś nie sprzyjało, bo zestaw wydaje się ciekawy.
Ostatnio też łącze golf z marynarką. Mega wygodne połączenie.

Nie będę ukrywał, że przed publikacją całego zestawu na blogu, nie chciałem odkrywać wszystkich kart. Stąd to zdjęcie ?
Na tym dzisiejszym widać więcej. Oczywiście, na bloga także zapraszam ;)

batch_DSC06971c2se.png

• Like 5
  • Oceniam pozytywnie 4
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
17 godzin temu, rumcajs43 napisał:

Ciekawa marynarka. Możesz coś więcej? Z czego uszyta?

Dzięki ☺ to Profuomo kupiona w tk maxx i szczerze mówiąc nic wiecej o niej nie wiem, nie ma wszytej metki ze skladem, żadnych dodatkowych karteczek nie było ale na moje oko moze to być bawelna z domieszką lnu, moze cos wiecej tam jest ale raczej nie wełna chyba, że w jakimś delikatnym "stężeniu" ? 

Opublikowano

Widziałem kilka marynarek Profuomo Sky Blue w TK maxxach do tej pory. I jak zawsze byłem zachwycony materiałami w koszulach z linii Sky Blue, tak marynarki mnie rozczarowały pod tym względem. Każda, którą miałem w rękach miała w składzie poliestry (zapewne najlepsze poliestry na świecie ;), może nie w przeważającej części, ale jednak. Inna kwestia, że były bardzo wygodne, bez konstrukcji i za ceny z tikeja można się na nie skusić.