Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Avallach Opublikowano 25 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 W sumie nigdy nie sądziłem, że zamieszczę tu jakąkolwiek swoją stylizację, ale co tam... Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana :-). 17 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 17 minut temu, Avallach napisał: Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana Koszula jest zbyt elegancka w stosunku do reszty stroju, a węzeł krawata przydałoby się dociągnąć. Poza tym jak dla mnie całkiem fajnie. 1 Cytuj
Avallach Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 Dzięki za uwagi. Pomyślałem, że może jeśli jako spinek użyję nieformalnych węzełków, to może będzie to się składać w całość. Cytuj
Hargin Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 Węzełki możesz zapiąć na francuskim mankiecie tak, jak zapinany jest mankiet na guziki (części mankietu "zachodzące" na siebie, a nie stykające się). 2 Cytuj
Avallach Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 Hmmm, fakt, jakoś nigdy nie brałem pod uwagę takiego rozwiązania... Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 Ubranie koledzy dobrze rozłożyli na czynniki pierwsze, za to włosy i zarost wymagają zainteresowania 1 Cytuj
Avallach Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 Tą drobną fotomanipulacją chciałem sprawdzić jak wyglądałbym jako "szpakowaty gentleman" Cytuj
michau Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 W sumie nigdy nie sądziłem, że zamieszczę tu jakąkolwiek swoją stylizację, ale co tam... Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana . Taki nie ogolony? Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Opublikowano 27 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Sweter: Wólczanka, Koszula: Bytom, Krawat: RoT Spodnie: Dockers, Berwick 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 27 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 W Gdańsku słonecznie więc jeszcze len. 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Twardy82 Opublikowano 30 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Dzisiejszy zestaw: Marynarka SuSu Krawat SuSu Poszetka Poszetka.com Koszula TailorStore 22 Cytuj
Servetch Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Gładka koszula uspokoiłaby zestaw. 2 Cytuj
Twardy82 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Dziś jest piątek... ma się dziać Cytuj
kamizelka Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 @Twardy82 Piękna marynarka! Chociaż też bym raczej postawił na spokojniejszą koszulę Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Opublikowano 30 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Premiera książki DANDYSI I DŻENTELMENI autorstwa Agnieszki L. Janas w towarzystwie dandysów i dżentelmenów. 10 Cytuj
lupin Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Na zdjęciu wraz z @D.T.. To nasze outfity z piątkowego wieczoru, tym razem nie było mowy o black tie 4 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Całkiem ładny boiler suit, ale te dodatki... 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Ja bez barw maskujących. ;P Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 2 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Granatowe lniane wdzianko, które pomaga mi zatrzymać resztki lata. Dziś w towarzystwie szantungu i czerwonej aztec- poszetki. Kot nie współpracuje w tej kwestii, bo już zaczyna powoli futro zagęszczać na zimę. 21 Cytuj
mosze Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Marynarka ładnie leży, z kolei spodnie wyglądają nieciekawie Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 50 minut temu, mosze napisał: Marynarka ładnie leży, z kolei spodnie wyglądają nieciekawie Spodnie to moja słabsza strona, ale pracuję nad tym Cytuj
Breslauer Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Super lekka tweedowa marynarka Hackett London bez konstrukcji i podszewki plus len od Poszetki.com Buty od SP 8 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 15 godzin temu, Breslauer napisał: Super lekka tweedowa marynarka Hackett London bez konstrukcji i podszewki plus len od Poszetki.com Uwielbiam marynarki Hackett, są świetnie wykonane i wyglądają jak na RTW ponadprzeciętnie. Na stronie na modelach są przykrótkie, ale większość jest do wyboru w trzech różnych długościach. Niestety mają swoją cenę i okazje wyprzedaży nie są częste. W jednym z domów handlowych w Monachium w czasie outletu zostają dosłownie ewakuowane. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 4 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Tak, wiem Gang Olsena 21 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi