Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
25 minut temu, mosze napisał:

Wg mnie t-shirt nie pasuje do chinosów w kancik. Lepsza byłaby lniana koszula z podwiniętymi rękawami.

Oczywiście, to połączenie obroni się zawsze i wszędzie, ale nie zmienia to faktu, że potrafi się znudzić. Lubię ostatnimi czasy traktować spodnie w kant jak jeansy, więc wciskam je tam gdzie tylko sie da, zwracając oczywiście uwagę na dopasowanie materiału do okazji i reszty stroju. 

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Proszę skończcie o tatuażach. Jego ciało, jego sprawa. Jednym się podobają a innym nie. Tematem wątku jest ubiór a nie ciało (i po to tutaj większość zagląda żeby zobaczyć różne stylizacje, krótkie komentarze ok ale dyskusja że tatuaże są takie i owakie raczej nie jest na miejscu)

A żeby to nie był offtop niech to będzie mój debiut moich skromnych początków na forum.
Krótko po przesiadce z T-shirtów współpracownicy nie dają mi spokoju ale nie przejmuje się tym.
(zdaje sobię sprawę, że rozmiarowo nie jest idealnie bo rzuca się w oczy marszczenie pod krawatem i trochę za duży kołnierzyk)

Przepraszam również za jakość zdjęć ale bakłażany lepiej łapią ostrość niż mój stary telefon.
- marynarka Bytom
- koszula CT
- krawat knit Jaś Malker
- poszetka Poszetka
- spodnie dżins Levis
- buty Lasocki (nie widać)

IMAG0449.jpg

IMAG0448.jpg

• Oceniam pozytywnie 5
Opublikowano
16 minut temu, Zajac Poziomka napisał:

Tę pomarańczową koszulę mam już kilka lat, ale zawsze zakładałem ją w duże upały, z podwiniętymi rękawami. Do tej pory jeszcze ani razu nie zakładałem jej do marynarki i krawata, bo nie za bardzo miałem pomysł z czym ją połączyć. W końcu dziś postanowiłem spróbować. Wyszło fajnie, czy raczej odpuścić sobie takie eksperymenty?

Wydaje mi się, że wyszło w porządku. Nie widzę problemu w noszeniu koszul w nietypowych kolorach latem, a szczególnie, że towarzyszą jej białe spodnie. Spróbowałbym też wersji z szarą marynarką i granatowym krawatem. Albo ten zestaw, który pokazałeś tylko z granatowym lub ciemnozielonym (nie jestem pewien) krawatem.

Edycja: Spróbuj z beżową marynarką. :)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

@mosze

Nie jestem pewien o co dokładnie pytasz. Napisz proszę bardziej "łopatologicznie" to postaram się zmierzyć i odpowiedzieć.

@Aron

Dzięki za podpowiedzi, spróbuję. Chociaż nie potrafię sobie wyobrazić zielonego krawata do tej koszuli (granatowy prędzej), to dziś w domu sprawdzę jak to wygląda :)

Opublikowano
18 minut temu, Zajac Poziomka napisał:

@mosze

Nie jestem pewien o co dokładnie pytasz. Napisz proszę bardziej "łopatologicznie" to postaram się zmierzyć i odpowiedzieć.

Po prostu szerokość maksymalna wyłogu (od wierzchołka).