kamil Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Hubert Urbański Jesteś pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Nie wiem, jak tam jajca, ale buty ma zniszczone (to dopuszczalne) i nie wypastowane (a to już przesada). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Noel. Garnitur tragiczny w każdym aspekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Noel. Garnitur tragiczny w każdym aspekcie. To weź i obejmij Grycankę w swoim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 No to może ktoś mi wyjaśni kto to są "grycanki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Faktycznie. Kobitka jeszcze ujdzie, ale garnitur fatalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Można powiedzieć żywa reklama (wiem wredne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Panowie, co ten czarnoskóry trzyma w prawej ręce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Panowie, co ten czarnoskóry trzyma w prawej ręce? kukiełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 A gdzie ty widzisz jego prawą rękę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 A gdzie ty widzisz jego prawą rękę ? Ej, nie psuj żartu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 No to może ktoś mi wyjaśni kto to są "grycanki"?Lody od pokoleń. To jest teść a to pani której mama ma cukiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Panowie, co ten czarnoskóry trzyma w prawej ręce? CUKIERECZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 To teraz nowe pytanie, dlaczego mówią o nich w telewizji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 by byli tematem na forach ...i udaje im się, ech...-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Nie wiem sam, wiem tylko że mówią tam czasem o jakiś ludziach, nie wyjaśniają dlaczego o nich mówią ale mówią, dziwi mnie to że jakieś dziwne osobniki pojawiają się w mediach zupełnie bez powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 WSE (Wyższa Szkoła 'Eklektyzmu') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Straszne... Podobno Kubie w sprawach mody doradza jego przyjaciel Olivier Janiak. Ciekawe czy w przypadku tego "dzieła" też tak było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Straszne... Podobno Kubie w sprawach mody doradza jego przyjaciel Olivier Janiak. Ciekawe czy w przypadku tego "dzieła" też tak było... daj spokój. ładna dziewczyna za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 15 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2012 Musialem: http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/4114eb311753e2e602d31794d086b7dc51c6d783 Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 15 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2012 Czyli "Jak zostać hot-dogiem". Ponoć chwalił się, że w tym samym modelu lansował się niedawno Kanye West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2012 Co nie oznacza, że w długim płaszczu można wyglądać dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 15 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2012 A buty? Wyglądają na tassele z ażurem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 15 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2012 Czyli "Jak zostać hot-dogiem". Ponoć chwalił się, że w tym samym modelu lansował się niedawno Kanye West Wydaje mi sie, ze to plaszcz z kolekcji mmm dla h&m, wiec p. Borys pewnie nie przypadkiem ma go na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 15 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2012 Czyli "Jak zostać hot-dogiem". Ponoć chwalił się, że w tym samym modelu lansował się niedawno Kanye West Wydaje mi sie, ze to plaszcz z kolekcji mmm dla h&m, wiec p. Borys pewnie nie przypadkiem ma go na sobie. Tak to ten płaszcz Na jego miejscu przed wyjściem choć raz spojrzałbym w lustro i poważnie się nad swym wyglądem zastanowił. Chyba, że wybór tego okrycia doradziła mu jego luba stylistka - wtedy to inna sprawa, z takimi, jak wiadomo się nie dyskutuje. Mamy wtedy kolejny przykład na potwierdzenie słów Macaroniego odnośnie samodzielnego ubierania się mężczyzny Czyli "Jak zostać hot-dogiem". Ponoć chwalił się, że w tym samym modelu lansował się niedawno Kanye West Mówisz o portkach? Chodziło mi raczej o całość, niewysoki, przysadzisty blondyn o takiej cerze nie powinien wybierać długiego, camelowego płaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi