Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 28 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 „Jestem Wesoły Romek...” 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 I to Jaki wesoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 29 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2020 "Potenrzna" zmiana! https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,25984025,taki-wizerunek-bartlomieja-misiewicza-to-juz-przeszlosc-dobrze.html#s=BoxOpImg10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 29 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2020 Trzeba przyznać, że chłopak wyszlachetniał. Twarz nawet mniej nalana, inteligentna. Nie ma się do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2020 19 minut temu, NieMy napisał: "Potenrzna" zmiana! https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,25984025,taki-wizerunek-bartlomieja-misiewicza-to-juz-przeszlosc-dobrze.html#s=BoxOpImg10 zmiana zmianą, nie da się ukryć, ale mnie zastanawia gdzie Ty zaglądasz w wolnym czasie... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 29 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2020 3 godziny temu, Krzysiek_W napisał: zmiana zmianą, nie da się ukryć, ale mnie zastanawia gdzie Ty zaglądasz w wolnym czasie... Ja też tam zaglądam, ale tylko dlatego, że mnie kolega zmusza. Pan Bartek ma chyba koszulę z CT, co poznaję po charakterystycznym zakręcaniu się rogów kołnierzyka. Mogę się jednak mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 31 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2020 W dniu 29.05.2020 o 08:08, Krzysiek_W napisał: zmiana zmianą, nie da się ukryć, ale mnie zastanawia gdzie Ty zaglądasz w wolnym czasie... Na główną stronę portalu Gazeta.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loslau Napisano 10 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2020 99 lat i blezer 8x2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 10 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2020 Co puryści na temat linii ramion?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2020 W wieku 100 lat lepsza taka linia ramion niż taka: 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2020 Wystarczy polityków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kubaba5 Napisano 14 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2020 W dniu 10.06.2020 o 16:58, Loslau napisał: 99 lat i blezer 8x2 Ta marynarka ma za sobą dosyć ciekawą historię. Książę Filip dostał ją w prezencie od przyjaciela podpułkownika sir Erica Penna, który jeździł po aukcjach całego świata, żeby zebrać guziki z każdego z panowań od czasów króla Williama IV. Każdy guzik jest więc specyficzny i zawiera w sobie "kod" panującego wówczas władcy 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 14 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2020 Może i historia ciekawa, ale sama marynarka najlepiej wyglądałaby imo na wieszaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 16 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2020 Emerytowany polityk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 16 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2020 12 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Emerytowany polityk Zmęczony ten polityk, dlatego tak smacznie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 22 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2020 Trochę w temacie, kiedyś znalazłem ciekawą relację jak wygląda "bespoke" w KRLD: http://pozdrozkrld.com/sylwester-w-korei-polnocnej-5-wizyta-u-krawca/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 22 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2020 Trochę w temacie, kiedyś znalazłem ciekawą relację jak wygląda "bespoke" w KRLD:http://pozdrozkrld.com/sylwester-w-korei-polnocnej-5-wizyta-u-krawca/Już była dyskusja na temat tego, jak żenująco niesmaczny jest ten artykuł.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2020 Profilaktycznie wycinam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2020 Roger Stone - konsultant polityczny z USA pokazuje że garnitury bespoke robią robotę i można świetnie wyglądać będąc w polityce. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 12 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2020 Z tym świetnie to bym nie przesadzał (chyba, że chodzi o samo dopasowanie garnituru). Widzę, że coś mu brustasza często odpływa od klapy marynarki, a poszetki dość losowe miejsce i wysokość zajmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 12 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2020 3 godziny temu, chylonczyk napisał: Z tym świetnie to bym nie przesadzał (chyba, że chodzi o samo dopasowanie garnituru). Widzę, że coś mu brustasza często odpływa od klapy marynarki, a poszetki dość losowe miejsce i wysokość zajmują. Ok, z tymi poszetkami to prawda, ale facet zdecydowanie jest dandysem (garnitur seersucker, piękne węzły krawatów, fajne kołnierzyki) i wyróżnia się na plus. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2020 Wygląda lepiej niż 99.9% polityków... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 12 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2020 Czy może mi ktoś wytłumaczyć, do czego służy akcesorium łączące butonierkę z brustaszą? 9 godzin temu, Beny23 napisał: Tu na zdjęciu Majakowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 13 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2020 Nie widzę jego garniturów, widzę jego farbowane włosy. 🤢 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 13 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2020 9 hours ago, Mamrot said: Czy może mi ktoś wytłumaczyć, do czego służy akcesorium łączące butonierkę z brustaszą? Może po to żeby poszetki ktoś nie gwizdnął. Biorąc pod uwagę ile taka poszetka potrafi kosztować, ma to pewne uzasadnienie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi