Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 11 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2016 Dzisiaj po raz "tysiącstodwudziesty" oglądałem w tv "Misia". Wydawało mi się, że w twórczości Barei już niczego nowego nie da się odkryć. A jednak : Pomysł połączenia kurtki wojskowej M 65 z "eleganckim spodem" nie jest wymysłem modowych blogerów ! 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 11 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2016 Zniknięcie parówek to poważna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2016 Było zimno, w kotłowni pili zamiast palić stąd te kurtki. Scena z gabinetu prezesa jest interesująca - marynarka leży na nim bardzo dobrze, stawiam na robotę krawca. I te współczesne klapy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2016 Dnia 9.11.2016 o 18:50, Caporegime napisał: Ciekawa jest ogromna dysproporcja w stylu między przytoczonym, a resztą wesołej gromady W reszcie wesołej gromady najweselszy Piotr Adamczyk. 45 lat na karku i nadal rozpięta głęboko koszula, niebieski "nowoczesny" gajer z harmonijkami nad średnio-brązowymi butami. Ale wszak premiera to nie jest żadna okazja... Rzeczywiście nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hackett Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Ciekawy dodatek do strojów na szczycie APEC. Nogawki jak zwykle w normie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Pewnie z wełny alpaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 5 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2016 Dnia 09.11.2016 o 21:02, R50 napisał: Ot, zwykły garnitur z odstającym kołnierzem Niestety przody też dla innej osoby, a pacha zdaje się rozglądać za pępkiem.... U Pana Buczyńskiego z kołnierzem podobnie - może to taki trend - właśnie popatrzyłem na Ibisza na gali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 Nie wiem, czy wyciągam dobre wnioski z paru zdjęć, które rzuciły mi się w oczy, ale Donald T. lubi nosić za długie krawaty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 11 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Będąc na spacerze w Central Parku przechodziłem obok niepozornego dziadka w kaszkiecie który był ze swoim psem na spacerze. Kilku przechodniów pogłaskało jego szczeniaka ale nikt nie zwrócił uwagi na starszego pana. Jako że działamy w tej samej branży od razu poznałem jegomościa którym okazał się być sam Carl Icahn, legendarny inwestor który przed ostatnie 55 lat dominował na Wall Street i nadal jako activist investor potrafi dyktować zarządom spółek co mają robić żeby poprawić wyniki. Porozmawialiśmy o rynku i jego karierze która pokazuje że dzieciak z biednej rodziny z Queens dzięki ciężkiej pracy może w wieku 80 lat być warty ponad 17 miliardów dolarów i dyktować warunki największym spółkom giełdowym. Bardzo ciekawa postać i miło było poznać tego wesołego i niezwykle mądrego człowieka. Takie przypadki sprawiają że bycie nowojorczykiem to czysta przyjemność bowiem nie na codzień spotyka się swojego idola w parku na spacerze z psem 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hackett Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Kirk Douglas dwa dni temu obchodził 100 urodziny. Poniżej na zdjęciu w 1958 roku: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterte Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Cristiano Ronaldo odbierał "Złotą piłkę" w koszuli pin collar bez krawata. Dziwnie wygląda takie zestawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 On 12/11/2016 at 8:28 AM, Beny23 said: Będąc na spacerze w Central Parku przechodziłem obok niepozornego dziadka w kaszkiecie który był ze swoim psem na spacerze. Kilku przechodniów pogłaskało jego szczeniaka ale nikt nie zwrócił uwagi na starszego pana. Jako że działamy w tej samej branży od razu poznałem jegomościa którym okazał się być sam Carl Icahn, legendarny inwestor który przed ostatnie 55 lat dominował na Wall Street i nadal jako activist investor potrafi dyktować zarządom spółek co mają robić żeby poprawić wyniki. Dodatkowy plus za wsparcie właściwego kandydata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hackett Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Dnia 7.12.2016 o 22:20, damiance napisał: Nie wiem, czy wyciągam dobre wnioski z paru zdjęć, które rzuciły mi się w oczy, ale Donald T. lubi nosić za długie krawaty: Z tego co się orientuję, to robi to specjalnie: https://www.quora.com/USA-Why-is-Trumps-tie-so-abnormally-long-Why-dont-his-close-people-tell-him Chociaż nikt tego nie potwierdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 Szarmant również o tym pisał - nie tylko o krawatach, ale też o za dużych garniturach: http://www.szarmant.pl/donald-trump Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 Bernard Cazeneuve, nowy premier Francji, którego już w tym wątku pokazywałem. Prawdopodobnie najlepiej ubrany francuski polityk (nie, żeby poprzeczka była zawieszona jakoś szczególnie wysoko); ma niestety chyba jakąś słabość do marynarek na 3 guziki, co przy jego posturze (w TV wygląda, jakby był bardzo niski) nie służy. Dla porównania, François Fillon, uważany za faworyta w wyścigu do prezydenckiego fotela: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 17 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2016 Dolph Lundgren idzie pod prąd mody na króciutkie płaszczyki. W sumie nie dziwne, zważywszy na pochodzenie ze stron mroźniejszych 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2016 Fenomenalny płaszcz, klasyczny polo coat. Chcę. Ale aktówkę to by mu Darek mógł uszyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 17 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2016 Miliarder Wilbur Ross, nowy sekretarz Departamentu Handlu w USA, ładnie kontrastuje ze swoim szefem Zdjęcie z The Independent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hackett Napisano 17 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2016 Philip May, mąż brytyjskiej premier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 "all the beauty of British women", jak to mówią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 W ostatnim numerze Playboya ukazał się coroczny ranking najlepiej ubranych Polaków. Wygląda on następująco: Grzegorz Krychowiak – piłkarz. Radzimir Dębski – muzyk, kompozytor. Piotr Kraśko – prezenter telewizyjny, dziennikarz. Ireneusz Korzeniewski – bloger, przedsiębiorca. Olivier Janiak – prezenter telewizyjny. Marcin Prokop – prezenter telewizyjny. Rafał Maślak – były Mister Polski, bloger. Robert Lewandowski – piłkarz. Robert Biedroń – prezydent Słupska. Adam „Nergal” Darski – muzyk. W jury zasiedli m.in. Jarosław Berg-Szychułda (Emanuel Berg), Wojciech Szarski (Macaroni Tomato), Kamil Pawelski (Ekskluzywny Menel), Michał Zaczyński, Karol Rzeszutko (Krupa&Rzeszutko), Michał Grochala (Lancerto), Wojciech Tulwin (Recman), Natasza Urbańska, Edyta Herbuś, Agnieszka Włodarczyk, Katarzyna Bonda, Tamara Gonzalez-Perea, Katarzyna Zielińska. za strony MR. Vintage'a ....... można się śmiać? P.S. Ciekawe, że ten celebrycki cyrk firmują też panowie Karol Rzeszutko czy Wojciech Szarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 12 minut temu, TomiW01 napisał: P.S. Ciekawe, że ten celebrycki cyrk firmują też panowie Karol Rzeszutko czy Wojciech Szarski To bardzo dobrze, że promują dobrze ubranych Polaków jednocześnie promując swoje biznesy. Może jakiś celebryta postanowi się u nich ubierać i w kolejnych latach ten ranking będzie wyglądał lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Z powyższej grupy na pewno nikt nie będzie kwestionował prawidłowości umieszczenia tam naszego forumowego kolegi @Styleman Niemniej jednak jestem autentycznie ciekawy, na kogo swoje głosy oddali - pojawiający się przecież na forum Wojciech Szarski i Karol Rzeszutko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Playboy powinien doprecyzować tytuł rankingu bo obecny jest nieadekwatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi