David Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Jak złożyć poszetkę w taki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Freestyle składania poszetki, za każdym razem inny wzór wystaje:) Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Poza tym, jak slusznie zauwazono, marynarki + koszule + krawaty w 30*C upale to lekki przerost formy nad trescia. Sadzisz, że w firmach gdzie na codzień chodzi sie do pracy w garniturze i pod krawatem jest inny dresscode powyżej 25C? Nie widzę nic dziwnego, ani lanserskiego w marynarce i krawacie kiedy jest cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Gdzieś kojarzę że kiedyś w Japonii z powodu fali upałów pozwolili w biurach nie nosić marynarek i krawatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Warto też zauważyć, że nawet w upalne dni, ranek i wieczór są stosunkowo zimniejsze, a czas pomiędzy i tak spędza się w klimatyzowanym biurze No i przewiewna marynarka z fresco czy tam tropiku naprawdę znacząco się różni pod względem komfortu noszenia nawet od takiej z cienkiej wełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Zestawy na upalne dni z 1908 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Który to Lino? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Który to Lino?+++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Który to Lino? Wierzysz w reinkarnację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 a tu reinkarnacja weszła w kadr: Osobiście nie uważam marynarki w upał za lans, lniane sprawdzają się świetnie i sam nieraz je uskuteczniałem. Mam nawet wrażenie, że mają swoiste właściwości chłodzące.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Warto też zauważyć, że nawet w upalne dni, ranek i wieczór są stosunkowo zimniejsze, a czas pomiędzy i tak spędza się w klimatyzowanym biurze No i przewiewna marynarka z fresco czy tam tropiku naprawdę znacząco się różni pod względem komfortu noszenia nawet od takiej z cienkiej wełny. I piękna tradycja noszenia garniturów latem powróci Od kilku dni noszę spodnie z tropiku i jestem zachwycony przewiewnością i lekkością materiału. Nie chcę z nich wychodzić. Jest kolosalna różnica między splotem otwartym a typowym diagonalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 http://streetfsn.blogspot.com/2012/06/p ... razia.html zdjęcia wyszperane pewnie tu: http://www.grazia.it/moda/streetstyle/p ... -20-giugno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Warto też zauważyć, że nawet w upalne dni, ranek i wieczór są stosunkowo zimniejsze, a czas pomiędzy i tak spędza się w klimatyzowanym biurze No i przewiewna marynarka z fresco czy tam tropiku naprawdę znacząco się różni pod względem komfortu noszenia nawet od takiej z cienkiej wełny. I piękna tradycja noszenia garniturów latem powróci Od kilku dni noszę spodnie z tropiku i jestem zachwycony przewiewnością i lekkością materiału. Nie chcę z nich wychodzić. Jest kolosalna różnica między splotem otwartym a typowym diagonalem. Czy chodzi o ten projekt? http://www.szarmant.pl/garnitur-na-lato ... wsza-miara A jak sprawdza się marynarka w takie upały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Nie mowie, ze marynarka na lato to zly pomysl, ani, ze trzeba paradowac w krotkich spodenkach, ale jest roznica miedzy sama marynarka, a zapieciem pod szyje, z krawatem i dodatkami typu szaliki itp. Poza tym zakladam, ze firmy wystawiajace sie na Pitti oferuja rowniez ciezsze ubiory typu plaszcze, wiec zgodnie z rozumowaniem 'nos to co sprzedajesz' widzielibysmy kolesi w pelnym 'rynsztunku', plaszczach, kapeluszach itp. Widac, ze niektorzy ubieraja sie bardziej stosownie do pogody, bez krawata, w rozpietych marynarkach. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Poza tym zakladam, ze firmy wystawiajace sie na Pitti oferuja rowniez ciezsze ubiory typu plaszcze, wiec zgodnie z rozumowaniem 'nos to co sprzedajesz' widzielibysmy kolesi w pelnym 'rynsztunku', plaszczach, kapeluszach itp. A nie paradują tak w styczniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ander Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Więcej zdjęć z Pitti od Czecha, który jest na miejscu. http://www.muzivcesku.cz/nacerpejte-ins ... -leto-2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Może te żarówiaste kolory świecą w ciemności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Ja za to mam wrażenie, że dla niektórych ta wystawa stanowi pewien rodzaj fetyszu i nie można krytykować jej uczestników "bo Pitti". Tymczasem, wiele prezentowanych zestawów na zdjęciach owego Czecha jest po prostu paskudnych. Przykłady: 1. Koleś w t-shircie i pumpach a la Aladyn (tudzież typowy polski dziadek): 2. Facet wyglądający jak alfons z filmów gangsterskich z lat '80, dodatkowo, spodnie-rybaczki deformujące optycznie sylwetkę: 3. Gość w butach równie obrzydliwych, co te najpaskudniejsze do biegania: Tak więc nie popadajmy w nadmierny zachwyt nad tym "włoskim stylem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 22 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Moje osobiste obserwacje potwierdzają twoją opinie,przeciętny Włoch wygląda jak ten Pan z papierosem z ostatniego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 To zdjęcie mnie rozbroiło. Chodzi mi o okulary. Podwójna ochrona przed UV czy aż tak mocne słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Jedne z tych okularów są chyba korekcyjne, co nie zmienia faktu, że na ten czas mógł zdjąć przeciwsłoneczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Znam człowieka który do czytania zakłada jedną parę okularów korekcyjnych na drugą, bo inaczej słabo widzi, może to podobny przypadek. Ale mimo wszystko koleś z przykładu nr 2 Velahrna niszczy wszystko, o mało nie spadłem z krzesła jak go zobaczyłem, wygląda jakby ubrania zakosił młodszemu bratu w wieku późnej szkoły podstawowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Nie mowie, ze marynarka na lato to zly pomysl, ani, ze trzeba paradowac w krotkich spodenkach, ale jest roznica miedzy sama marynarka, a zapieciem pod szyje, z krawatem i dodatkami typu szaliki itp. Poza tym zakladam, ze firmy wystawiajace sie na Pitti oferuja rowniez ciezsze ubiory typu plaszcze, wiec zgodnie z rozumowaniem 'nos to co sprzedajesz' widzielibysmy kolesi w pelnym 'rynsztunku', plaszczach, kapeluszach itp. Widac, ze niektorzy ubieraja sie bardziej stosownie do pogody, bez krawata, w rozpietych marynarkach. Pozdrawiam, dsc. To prawda. Nie ma co się oszukiwać - niektórzy są tam ubrani niestosownie do pogody. A przecież eleganckim można być przy każdej temperaturze, trzeba tylko ruszyć głową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 To prawda. Nie ma co się oszukiwać - niektórzy są tam ubrani niestosownie do pogody. A przecież eleganckim można być przy każdej temperaturze, trzeba tylko ruszyć głową . Czytając te komentarze to fakt trzeba ruszyć głowa Pozdrawiam z jeszcze cieplejszej Portugali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi