+Immune+ Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Cóż, Roman oficjalnie stał się mastersem po ostatnim teście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 - Dzień dobry, jestem Roman i jestem niepraktykującym od dwóch dni rekonstruktorem. - Cześć, Roman. Jakiej tolerancji nauczyło Cię PU? Ze "gotowizna" od dzisiaj bedzie nazywana RTW, a wybor dżinsów i tiszerta trzeba uszanowac. Wazne zeby byl swiadomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Śmiejcie się. Polecam forumowym ortodoksom wyjazd na Pitti i przymiarkę włoskiej gotowizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Śmiejcie się. Polecam forumowym ortodoksom wyjazd na Pitti i przymiarkę włoskiej gotowizny.Ja się wcale nie śmieję, natomiast większych ortodoksów od Ciebie tutaj nie widziałem. Myślę, że naprawdę fajnie że byłeś na PU - tak jak napisałeś, to trochę otwiera oczy i pozwala zrozumieć jakie to wszystko jest mało ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Śmiejcie się. Polecam forumowym ortodoksom wyjazd na Pitti i przymiarkę włoskiej gotowizny.Ja się wcale nie śmieję, natomiast większych ortodoksów od Ciebie tutaj nie widziałem. Myślę, że naprawdę fajnie że byłeś na PU - tak jak napisałeś, to trochę otwiera oczy i pozwala zrozumieć jakie to wszystko jest mało ważne. Akurat nie trafiłeś. Dla Włochów ubranie jest ...bardzo ważne Ważniejsze niż dla Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Oj Roman, Roman - więcej wody na młyn. Zakończę to tak - warto mieć pewien dystans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Oj Roman, Roman - więcej wody na młyn. Zakończę to tak - warto mieć pewien dystans. Moja wypowiedź o tolerancji wcale nie oznacza że rezygnuję z krawatów Wczoraj, jak na szarmanta przystało, byłem jedynym pasażerem w samolocie pod krawatem. Więc nie oczekujcie rozluźnienia pod szyją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Najpierw Wojtek w dżinsach, potem to... Świat się wali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Najpierw Wojtek w dżinsach, potem to... Świat się waliJak żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Oj Roman, Roman - więcej wody na młyn. Zakończę to tak - warto mieć pewien dystans. Moja wypowiedź o tolerancji wcale nie oznacza że rezygnuję z krawatów Wczoraj, jak na szarmanta przystało, byłem jedynym pasażerem w samolocie pod krawatem. Więc nie oczekujcie rozluźnienia pod szyją :) Aż się boję zapytać, w okolicach jakiej części ciała będzie to rozluźnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Targowica wychodzi czy targowica zostaje? Rejatna! Oj Roman, Roman - więcej wody na młyn. Zakończę to tak - warto mieć pewien dystans. Moja wypowiedź o tolerancji wcale nie oznacza że rezygnuję z krawatów Wczoraj, jak na szarmanta przystało, byłem jedynym pasażerem w samolocie pod krawatem. Więc nie oczekujcie rozluźnienia pod szyją :) Bez przesady - na pewno pilot był pod krawatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Tylko nie wiem czy pilota można nazwać pasażerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Targowica wychodzi czy targowica zostaje? Rejatna! Jakie porównanie Konfederacja Barska na bespoke.pl przeciw blogującej Targowicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Czy na PU były jakieś polskie marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Z tego co było pisane, jedyną był Emanuel Berg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Tak, tylko Berg. Rage Age już nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 O, a to ciekawe. W jakim charakterze wystawiała się ta firma? Produkuje coś swojego i szukała dystrybutorów, oferowała franchise opportunity, czy coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Z tego co się orientuję Berg często wystawia się na targach szukając dystrybutorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Interesujące spostrzeżenia z Pitti Uomo AW 2012 do przeczytania w artykule Svena Raphaela Schneidera w "Gentleman's Gazette": http://www.gentlemansgazette.com/pitti-uomo-dos-donts/ Wielka galeria zdjęć z Pitti do obejrzenia w Exclusive Firenze na FB: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 031&type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 (...) Wielka galeria zdjęć z Pitti do obejrzenia w Exclusive Firenze na FB: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 031&type=3 Całe szczęście, że na niemal co drugim zdjęciu są Piękne Panie, bo nie byłoby na czym oka zawiesić Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 http://streetfsn.blogspot.com/ chyba jeszcze nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Interesujące spostrzeżenia z Pitti Uomo AW 2012 do przeczytania w artykule Svena Raphaela Schneidera w "Gentelmen's Gazette": http://www.gentlemansgazette.com/pitti-uomo-dos-donts/ [cut] Indeed, dosc interesujace, szczegolnie, ze zgadzam sie z wiekszosc poruszonych w tym artykule kwestii. Jak juz pisalem na blogu Mr. V, wiekszosc panow probowala zbyt mocno i wyszlo odwrotnie niz chcieli. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Uff... Napisałem. Zapraszam do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Uff... Napisałem. Zapraszam do mnie.Bardzo ciekawy reportaż, z udaną próbą ogarnięcia całości, w miejsce szukania ekstrawagancji. Opisane trendy trafiają w moje rozumienie stylu: - wysoka jakość tekstyliów i wykonania, - lekkość i dobry krój, - wyraźna przewaga casual nad business look. pozdr.Vslv p.s. razem z cytatem od Zakiego: Samo Pitti jest świetne. Uczy tolerancji i jest ważnym doświadczeniem estetycznym. Swój okres fundamentalistyczny w postrzeganiu klasycznej elegancji i ubioru uważam za zamknięty Nie ma sensu się napinać po raz kolejny w temacie szer i dlug nogawek jak w wcześniejszych odsłonach wątku. To jest wybór indywidualny każdego z nas i należy go uszanować. Nawet jak są za długie, pod warunkiem że to był wybór świadomy Dla mnie to jest komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Wojtku, szacun. Wyszedłeś poza ramy tego, co widywałem o Pitti Uomo wcześniej, choć przyznaję, że nie widywałem dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi