Jan Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 10 z 24 angielskich diuków na wspólnej kolacji. Super, ale ja na tym zdjęciu nie widzę jak są ubrani Ci faceci poza tym, że są w garniturach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Ja w pierwszym momencie byłem pewny ze to zdjęcie z filmu Goodfellas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 NY prawnik Edward Hayes. Jako ciekawostka (pewnie niektórzy wiedzą) jeden modeli butów Gaziano & Girling dostał nazwę po wyżej wspomnianym (a niżej przedstawionym) Panu. Model został oparty o zamówienie Edwarda Heysa które było realizowane u Edwarda Green w którym swojego czasu zatrudniony był Tony Gaziano. http://farm9.staticflickr.com/8141/7587973156_21f9dbee43_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Bomba, a nawet dwie bomby, jeśli uwzględniamy tę panią z pierwszego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad85 Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 NY prawnik Edward Hayes. Guziki do szelek zawsze po wewnętrznej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Guziki do szelek zawsze po wewnętrznej stronie? viewtopic.php?f=1&t=170&hilit=guziki+do+szelek&start=50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Mimo to bez wahania mówię że David Bowie jest dobrze ubrany. Od siebie dodam moje ulubione zdjęcie Bowiego w pociągu z Helsinek do Moskwy w 1976 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 NY prawnik Edward Hayes. Przy takiej serii zdjęć z jednego bloga wypadałoby podać link: http://dandyportraits.blogspot.com/2012 ... hayes.html Niestety, ten Pan kojarzy mi się ze starym satyrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Jak zwykle elegancki. Yeaaaaaaaaaaaaah, z McQueenem trafiłeś w moją 10. Steve i jego Jaguar XKSS. Zapiera dech w piersiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Jeśli mówimy o tym samym zdjęciu, to chyba mankiety na rękawach. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 fotografia nr 5 mogłaby trafić również do "ciekawych rozwiązań", ktoś się z tym spotkał? Cóż to? Ach, Michale toż to mankiet, który Granville raczył oprotestować, twierdząc, że są już tylko rękawy w marynarkach. Odsyłam do pierwszego zdjęcia Hacketta w specjalnym wątku w dziale bespoke: viewtopic.php?f=10&t=2422&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Podczas pobytu w Londynie, ograniczony byłem do brytyjskiej kablówki. I tam zetknąłem się z serialem "Shark", w którym główną rolę - prokuratora - gra James Woods. Jednak moją główną uwagę przykuł jego ubiór. Prezentowane na nim garnitury, koszule, krawaty wydają się pochodzić z najwyższej półki. Nie wiem, czy garnitury to nie bespoke przypadkiem. Może nie najlepsza próbka, ale zawsze http://www.tvguide.com/celebrities/james-woods/photos/155569/31450 W linku więcej zdjęć z serialu i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Bardzo średniej klasy RTW, żadne bespoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Z tym "bardzo średniej klasy" to może jednak przesada, niemniej jednak z pewnością nie bespoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Z tym "bardzo średniej klasy" to może jednak przesada, niemniej jednak z pewnością nie bespoke.Sebastiana Starka ubierała m.in. firma Jos Bank. Proszę samemu ocenić jakość ich wyrobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Dawno nic nie wrzucałem a przecież dobrze ubierającym się facetem, klientem Pana Zaremby zresztą był Zbigniew Herbert. Link do filmu, gdzie zwłaszcza w pierwszej części widać według mnie szlachetną prostotę jego ubioru. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Sebastiana Starka ubierała m.in. firma Jos Bank. Proszę samemu ocenić jakość ich wyrobów. To muszę to napisać, że jak na średnią jakość RTW, to nieźle się cenią Z drugiej strony, w serialu, naprawdę nieźle wygląda J. Woods w tych garniturach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Aktualnie trwa promocja, która umożliwia nabycie 3 garniturów za ok. 3,500 złotych, więc moim zdaniem cenowo jest to półka średnia. Stosunek ceny do jakości ich wyrobów to już osobna kwestia. Wydaje mi się, że to oraz inne fora dobrze spełniają swoją rolę w rozszerzaniu horyzontów i przekonywaniu, że za wzrostem ceny nie zawsze w parze idzie lepsza jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 https://vimeo.com/48182377 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 Jeśli dobrze rozumiem, w tym temacie pokazujemy mężczyzn tworzących własny styl, poprzez samodzielne komponowanie ubioru (zazwyczaj, jednak, chyba - różnych marek). Stylman - a czy Tobie zdarza się ubrać w kompletną stylizację, zaproponowaną przez dom mody na konkretny sezon? Patrząc na twoje kreacje w CDMNS odnoszę wrażenie, że wolisz 'bawić się' modą, samodzielnie łącząc poszczególne elementy garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 Ciąg dalszy filmu z Sartorialista: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Stylman - a czy Tobie zdarza się ubrać w kompletną stylizację, zaproponowaną przez dom mody na konkretny sezon? Patrząc na twoje kreacje w CDMNS odnoszę wrażenie, że wolisz 'bawić się' modą, samodzielnie łącząc poszczególne elementy garderoby. Nie zdarza mi sie ubrać w kompletna stylizacje która proponują domy mody. Natomiast dokładnie przyglądać sie tym stylizacją ,wybierając najbardziej pasujace mi elementy . Układając swoje stroje rzeczywiście mam dobra zabawę ale rownież jest to wielka przyjemność dla mnie samego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 British style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Czy każdy garnitur 3 częściowy w kratę jest wedle tej naszej śmiesznej klasyfikacji od razu "british style"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Czy każdy garnitur 3 częściowy w kratę jest wedle tej naszej śmiesznej klasyfikacji od razu "british style"? Nie ja to wymyśliłem,zdjęcie pochodzi z portalu British Style. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi