The Kozlow Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Say what? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 Albo chociaż kto to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Yoshimasa Hoshiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Yoshimasa Hoshiba nie mogę się oprzeć podobieństwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 nie mogę się oprzeć podobieństwu w czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 nie mogę się oprzeć podobieństwu w czym ? Fizjonomii jedynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 nie mogę się oprzeć podobieństwu Chyba w kolorze koszuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 A propos stroju Dwayne'a Wade: koszykarzy w lidze NBA obowiązuje dress code (business casual), do którego muszą się stosować zawsze wtedy, gdy angażują się w działania klubu lub ligi (czyli także wtedy, gdy kontuzjowani przychodzą na mecz, aby dopingować kolegów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 to wdzianko mi się podoba, co to za firma, wie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 .Tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 Doktorze - proponuję niezobowiązujący strój na wieś: http://www.the-journal-of-style.com/201 ... weed-suit/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 Czy ten pan ma tassel loafersy (nie wiem jaka jest polska tassel niestety)? Nie za zimno mu w nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 Przecież on tylko z bawialni do oranżerii przez ogród przechodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 (nie wiem jaka jest polska tassel niestety)? Szyszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Czy ten pan ma tassel loafersy (nie wiem jaka jest polska tassel niestety)? Nie za zimno mu w nich? Nie; loafersy to typowe buty na zimę : http://macaronitomato.blogspot.com/2012 ... remba.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumisura Napisano 21 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2012 Być może będzie to potraktowane jako offtop, ale... dzieciak po prostu wymiata! Ukłony dla rodziców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 21 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2012 O ile nie jesteś dzieciakiem ze zdjęcia to zdecydowanie offtop. Wstaw to raczej w "dobrze ubrany mężczyzna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumisura Napisano 21 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2012 Dziękuję, zapamiętam na przyszłość. Ale słodki, prawdaaa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 O matko! Perfekcja Co za faktury i kolory! Świetne to maciato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 O matko! Perfekcja Co za faktury i kolory! Świetne to maciato Jeśli tak Ci sie podoba to obejrzyj sobie wiecej jego zdjęć i chlopaków z Armoury: http://lnsee.tumblr.com/ http://ethandesu.tumblr.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 Janie, dziękuję za pierwszego bloga. Każde zdjęcie to inspiracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 Janie, dziękuję za pierwszego bloga. Każde zdjęcie to inspiracja. Nie wiem czy podane wyżej linki są tutaj, ale ten wątek warto też przejrzeć: viewtopic.php?f=7&t=1258&hilit=blogoteka. Milego przegladania każdego bloga W najbliższym czasie bedzie na stałe gdzies w sposób widoczny przyklejony-man taką nadzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi