Velahrn Napisano 3 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 15 godzin temu, papiez_ napisał: Makie jakieś źródło solidnych, wełnianych, grubych skarpet? Tylko Darn Tough! Próbowałem wielu innych - w tym wspomniane Smartwoole i Icebreakery - żadne się nie umywają. Niestety ich cena w Europie to jakaś porażka, jeśli imasz kogoś w Stanach, to niech ci kupi w gobros.com , są tam w naprawdę rozsądnych cenach (po rabacie - zawsze jakiś mają - to 17-20 USD za parę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 8 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2021 Na Uniqlo są jednokolorowe w róznych kolorach, grube wełniane w żeberka - jedna sztuka niecałe 3 euro, 4 sztuki 11. Przynajmniej w stacjonarce tak widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano 29 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2022 Widziałem, że niektórzy narzekali, że skarpetki patine są za krótkie. Dla porównania skarpetki perrin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 1 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2022 Pierwsza edycja Patine nie była szczególnie udana, dodatkowo po praniu się skurczyły. Natomiast te nowsze są bardzo dobre, zarówno skarpetki, jak i podkolanówki. W przypadku podkolanówek w ostatni czwartek zrobiłem na nogach 11 km po mieście, ani razu się nie zsunęły, a to jest dla mnie kluczowa determinanta oceny podkolanówek. Skarpetki też się dobrze trzymają na łydce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 5 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2022 Ja ostatnio kupuję całymi stadami skarpety Viccel bezpośrednio od producenta. Powyżej 130 $ jest darmowa dostawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 21 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2022 Słuchajcie Panowie, co to są za skarpetki, których jedna para w pierwotnej cenie kosztowała prawie 550zl??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 21 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2022 To pewnie zwykła pomyłka, albo celowy zabieg zawyżenia "ich ceny". Jak widzę produkty tej marki nie są sprzedawane za tak wysokie ceny: https://www.bikkembergs.com/gb-en/underwear-and-homewear/?start=56 To przeciętne szare skarpetki, powiedziałbym, że niezbyt ładne z powodu tego wielkiego napisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bac Napisano 30 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2022 Jaki kolor skarpetek założyć do brązowych pantofli i granatowego garnituru? Pierwszy raz będę zakładał brązowe pantofle i nie wiem jaki kolor. Macie jakieś sprawdzone produkty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 30 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2022 Godzinę temu, bac napisał: Jaki kolor skarpetek założyć do brązowych pantofli i granatowego garnituru? Pierwszy raz będę zakładał brązowe pantofle i nie wiem jaki kolor. Macie jakieś sprawdzone produkty? Jaki sobie tylko życzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 30 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2022 2 godziny temu, bac napisał: Jaki kolor skarpetek założyć do brązowych pantofli i granatowego garnituru? Pierwszy raz będę zakładał brązowe pantofle i nie wiem jaki kolor. Macie jakieś sprawdzone produkty? Są trzy szkoły. Dwie są klasyczne, i odpowiednie do zestawów bardziej formalnych, ostatnia jest nazwijmy to, awangardowa, do zestawów casualowych. 1. Pod kolor spodni - czyli granatowe. 2. Pod kolor butów - czyli brązowe. I ostatnia 3. Dowolne, byle nie białe. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 31 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2022 Jeśli ktoś podobnie jak ja ma problem ze znalezieniem skarpet tzw. mid-calf, które byłyby na tyle długie, żeby podczas siedzenia uniesione nogawki nie odsłaniały łydek i nie kurczyły się znacząco po praniu to polecam: https://www.skolyx.se/en/socks/1180-ribbed-cotton-socks.html Zdjęcie poglądowe: Przy okazji pozwolę sobie wywołać @saphir.pl - fajnie byłoby kupić u Was takie skarpety. Wiem, że w sprzedaży jest już ulepszony model sygnowanych przez Was skarpet, ale kolorystyka jest moim zdaniem zbyt szalona. Prążkowane dwukolorowe skarpety mogą być ładne, ale w przypadku Waszych kontrast pomiędzy oboma kolorami jest zbyt duży. Bliżej tu do Pitti niż stonowanej klasyki. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gisch Napisano 19 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2022 W Calzedonii jest teraz -50 % na skarpety męskie (także podkolanówki) przy zakupie od 85 zł, da się to połączyć z kodem za zapisanie do klubu -25 zł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 27 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2022 Strona sklepu Viccel mówi, że już nie działają https://www.viccelshop.com/ Ale polecają jakąś inną firmę gdzie skarpety wyglądają podobnie https://celchuk.com/ Ktoś kojarzy co tam się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2022 Nic wielkiego. Zmiana nazwy. Towar ten sam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 5 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2023 Jak z jakością skarpet z Uniqlo? W wielopaku wychodzą bardzo fajnie (12,50 zł/szt), ale martwi mnie dość spory udział sztucznych materiałów w składzie. Pamiętam, że na forum ktoś kiedyś chwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 5 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2023 Strona sklepu Viccel mówi, że już nie działają https://www.viccelshop.com/ Ale polecają jakąś inną firmę gdzie skarpety wyglądają podobnie https://celchuk.com/ Ktoś kojarzy co tam się stało?Polecasz jakieś modele?Szukam generalnie na zimę cieplejszych i dłuższych. Nie widzę aktualnych kosztów transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 5 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2023 Noszę ich podkolanówki w różnych stylach i kolorach. Polecam i mam kilkadziesiąt par , aczkolwiek: 1. Są bardzo wrażliwe na temperaturę prania, niby można prać w 40 stopniach, ale w praktyce w tej temperaturze skracają się po 2-3 praniach, więc piorę w 20-30. 2. Poza tym przecierają się, ale to pewnie taki efekt komfortowego i dość cienkiego materiału - np. Pedemeia u mnie wytrzymywała krócej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 5 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2023 3 godziny temu, kanapa napisał: Szukam generalnie na zimę cieplejszych i dłuższych. Spróbuj takich: https://www.calzedonia.com/pl/product/długie_prążkowane_skarpety_męskie_z_wełną_i_kaszmirem-UL0024.html?dwvar_UL0024_Z_COL_CALZ_EC1=042 Mam od paru sezonów kilka par, bardzo wytrzymałe jak na ten materiał, nie mechacą się, zachowują fason i rozmiar, nie przecierają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 16 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad Celchuk odpala promocje na wyprzedaż z rabatem na 40% 40% Discount All Socks 40% Discounted Please use nov40 coupon Orders Over 50$ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 17 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad No i po co robiliśmy zamówienie na 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mocha Napisano wczoraj o 14:21 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 14:21 Dziś przeszły!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi