Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 2.02.2018 o 12:03, eye_lip napisał:
W dniu 12.09.2017 o 10:24, Vit napisał:
Panowie, poszukuję dobrego salonu w Krakowie/Warszawie. Potrzebne okulary korekcyjne.

Podbijam temat. Chciałbym kupić ładne oprawki korekcyjne - podoba mi sie taki styl jak T.Ford, Moscot.. - stacjonarnie w Warszawie, pomożecie?

Czy widziałeś dzisiejszy Massdrop z oprawkami TF ? 

https://www.massdrop.com/buy/tom-ford-ft5355-eyeglasses

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Polecam salony Aurore, Optique Exclusive oraz Robak. Profesjonalne salony z dobrą obsługą i dużym wyborem, również eksluzywnych marek...

Natomiast aurore ma bardzo konkurencyjne ceny. Świetną sprawą jest również możliwość zamówienia oprawek do wybranego salonu z ich sklepu internetowego, w którym wybór jest ogromny....

Panowie może ktoś zaznajomiony w temacie.... zmieniam właśnie szkła (pocieniane z powłoką światła niebieskiego)

hoya, essilor czy rodenstock?

Opublikowano (edytowane)
W dniu 13.09.2018 o 12:54, PantaRhei napisał:

hoya, essilor czy rodenstock?

Mercedes, Audi, Volvo? ?

Bez różnicy, wszystkie firmy mają produkty najwyższej jakości. 

----------------------------------------

Edytowane przez mosze
  • Oceniam pozytywnie 1
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy znajdę w Trójmieście ciekawy salon z ciekawymi okularami korekcyjnymi? Niszowe marki świetne wzornictwo. Póki co odwiedziłem Pryzmat w Madisonie i dzisiaj OOG w Sopocie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Podbijam temat. Chciałbym kupić ładne oprawki korekcyjne - podoba mi sie taki styl jak T.Ford, Moscot.. - stacjonarnie w Warszawie, pomożecie?
Finalnie trafiłem do świetnego salonu na Tamce (mają też drugi salon), mają wybór pięknych japońskich okularów, serdecznie polecam zajrzeć. No i ta stara posadzka na Tamce, super.

http://kogaku.pl/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gents, gdzie kupię stacjonarnie (Warszawa, Kraków, Katowice) Oliver Peoples oprócz Optique Exclusive? 

Co do informacji o Binoklach w Krakowie - rzeczywiście, kupowałem tam okulary GLCO i też miałem wrażenie, ze obsługa taka jakoś średnio zainteresowana... 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam miejsc w Katowicach lub Wrocławiu (ewentualnie w Krakowie, ale Katowice i Wrocław są mi najbardziej po drodze), gdzie stacjonarnie znajdę, przymierzę i zakupię oprawki Persol lub Moscot (z naciskiem na model Lemtosh).

Ktoś o takie miejsce w Katowicach już chyba pytał na forum, ale nie mogę znaleźć tego posta nawet poprzez wyszukiwarkę, więc prosiłbym o ponowne podzielenie się informacjami.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy ktoś może zamawiał coś z otticasm.com? Mają produkt, który jest niedostępny u nas, a na którym mi zależy. Wg ocen na FB i trustpilot sklep faktycznie działa i wysyła produkty, ale jednak tych ocen jest niewiele.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pytanie do okularników, czy korzystacie z myjek ultradźwiękowych? Mam kilka moich par które wymagają doczyszczenia - jako krótkowidz mam dobrą kontrolę nad tym ;) plus zegarki itd. korzysta ktoś i może polecić? Plus plyny, czy rzeczywiście trzeba specjalne kupować, nie da się wodą z dodatkiem detergentu?