Skocz do zawartości

Z mediów - co powiedziano w tematach nas interesujących

damiance

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalnie dziś wyjechałem później z domu żeby zobaczyć program.  Irek dziś bardzo stonowanie ale chyba tak lepiej do takiego rodzaju programu.  Natomiast te dwie Panie gadały jak potłuczone. Na tym tle najlepiej widać róznicę pomiędzy osobą która ma coś naprawdę do powiedzenia a taką która tylko musi coś powiedzieć żeby powiedzieć. Irek bardzo pozytywne wrażenie (no i nawet prowadzący wspomniał o klubie).   :)

• Oceniam pozytywnie 3

Ale ogólnie to program nic nie przekazał mniej 'zorientowanym'.

Oczywiście poza informacją o stowarzyszeniu i krytyce 'pseudostylistów'.

Temat o mężczyznach, a większość czasu zajęły panie. I to w większości było narzekanie na facetów bez większych konkretów, ani informacji jak chciałyby widzieć mężczyzn.

Redaktorzy mieli możliwość porozmawiania z ekspertem w temacie to woleli słuchać narzekań pań.

Cieszę się Styleman, że niesiesz kaganek oświaty :)

Mam nadzieję, że następnym razem dostaniesz więcej czasu :)

• Oceniam pozytywnie 3

Wiecie jak jest,są zapraszani do dyskusji różni ludzie i nie ma na to wpływu.

Ale jest rowniez bardzo dużo pozytywnych stron takiego programu,Pani Ziomecka chce przygotować duży artykuł w,, Wysokich obcasach" o Stowarzyszeni i działalności forum,już się umówiliśmy,mąż Kaski Lengren (którą znam wiele lat) jest naczelnym Forbsa,rowniez ma go zmusić do tego aby więcej miejsca na jego lamach poświęcał modzie męskiej.Wiec nie jest źle.

Pozdrawiam

• Oceniam pozytywnie 7

Ale jest rowniez bardzo dużo pozytywnych stron takiego programu,Pani Ziomecka chce przygotować duży artykuł w,, Wysokich obcasach" o Stowarzyszeni i działalności forum,już się umówiliśmy,mąż Kaski Lengren (którą znam wiele lat) jest naczelnym Forbsa,rowniez ma go zmusić do tego aby więcej miejsca na jego lamach poświęcał modzie męskiej.Wiec nie jest źle.

Pozdrawiam

Super!

Chciałbym przeczytać taki ciekawy artykuł z pozytywnym wydźwiękiem, który pokazałby 'jak można', 'jak się powinno'.

A nie te stereotypy 'polscy faceci są be', a 'Włosi są zawsze świetne ubrani'.

Trzymam kciuki!

Jestem pod ogromnym wrażeniem Pana pracy w budowaniu społecznej świadomości w sferze osobistej garderoby, Panie Ireneuszu. Regularnie zaglądam na Pana bloga, oglądam materiały medialne, w których bierze Pan udział i jestem pod wrażeniem, w jaki sposób prezentuje Pan swoją pasję i potrafi uderzyć do czytelnika/oglądającego jasnym przekazem, zamkniętym jednak w bardzo kunsztownej i rzeczowej formie. 

I nie jest to moim zdaniem jedynie zasługa tego, aby pokazać się ładnie ubranym (nie, żeby nie podobały mi się Pana stylizacje :) ), ale udowodnić, że można czuć się w tym dobrze, oraz dostępne jest to praktycznie dla każdego człowieka.

Mam nadzieję, że dzięki osobom takim jak Pan, nasze społeczeństwo zacznie bardziej świadomie się ubierać (i swoją drogą zaczyna to powoli działać, bo na ulicy spotykam coraz więcej przyzwoicie ubranych mężczyzn). 

• Oceniam pozytywnie 6

Ja bym zwrócił uwagę na mikroruchy, strasznie było widać zdenerwowanie po nerwowych zmianach pozycji i machaniu nogą . Za to samo panowanie nad głosem super, sam chciałbym mieć taki spokój w głosie

Zgadzam się w 100 %,ale ciężko miałem z dojściem do głosu,a prowadząca ech lepiej nie mówić.Ja wczoraj wieczorem miałem przekazana informacje jak to ma wygladac,byly rowniez gwałtowne zmiany w reportażu,nakręciliśmy świetne ujęcia z samochodem,wszystko było na biegu zmieniane, sam nie wiedziałem co z tego wyjdzie(reklama Jaguara nie zapłacona) Wiec wchodziłem w czarna dziurę.

pozdrawiam

Kobiety zdominowały statecznego Gentelmana, ale na tym tle wrażenie było znakomite!
A forum i stowarzyszenie urosły do rangi bohatera tej rozmowy. To miłe :)

Gratuluję Panie Ireneuszu!

P.S. Szanowni Koledzy, odnajdujecie się w tym, co mówła pani Zuzanna? W tym dziecięcym przywiązaniu do rzeczy znanych, powyciąganych t-shirtów itd.?
:)

• Oceniam pozytywnie 1

P.S. Szanowni Koledzy, odnajdujecie się w tym, co mówła pani Zuzanna? W tym dziecięcym przywiązaniu do rzeczy znanych, powyciąganych t-shirtów itd.?

Ta pani mówiła o tym mocno prześmiewczo i to mi się nie podobało, ale coś w tym jest.

Warto co jakiś czas przejrzeć krytycznie garderobę i wyrzucić zmęczone egzemplarze ;)

Gratulacje Irku! Swietnie wypadles i bardzo sie ciesze, ze promujesz stowarzyszenie. 

Stanowczo nie zgadzam sie ze stwierdzeniem: "dzieciece przywiazanie". Po to kupujemy rzeczy wysoko gatunkowe, zeby pokrywaly sie piekna patyna, zeby je naprawiac i cieszyc sie nimi jak najdluzej. Zamiast wyrzucac pare ulubionych butow, lepiej wymienic w nich podeszwe, itp. Permanent Style pieknie opisal to niedawno na przykladzie kurtek Barbour, a Przemek Bociaga na przykladzie ekspresu Bialetti. Naprawiac zamiast wyrzucac! Materializm zamiast konsumpcjonizmu. 

• Oceniam pozytywnie 6