Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plus dla projektanta za to, że nie kombinował z formą smokingu, choć szkoda, że nie doradził (lub też doradził i został zignorowany) czegoś do przykrycia brzucha.

Natomiast to:

"Pan Paweł (Pawlikowski - red.) jest osobą bardzo zajętą, promującą swój film na świecie i te przymiarki nie mogły się odbyć."

Wiele wyjaśnia jeśli chodzi o ogólny stan ubioru celebrytów na różnych galach, tak polskich jak i zagranicznych ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

... w których określenie "Dziadek" nie wytrzymuje porównania z "Wyglada jak suga-dady dla nieletnich chlopcow.", co kolejny raz pokazuje, że ubierając się bardziej elegancko/ciekawiej/kolorowo ryzykujemy wykluczenie z grona "prawdziwych mężczyzn"...

Opublikowano

To jest określenie które styleman znalazł kiedyś na forum młodzieżowym, gdzie po podlinkowaniu bloga dzieciaki z szacunkiem stwierdziły, że "dziadek wymiata".

O, i o tym nie wiedziałem. Ale właśnie - przydałby się jakiś kontekst, to i ja oszczędziłbym sobie paplaniny ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obejrzałem i bardzo mi się podobało, świetna promocja dobrego wyglądu no i fajnie że wspomniałeś o klubie. Teraz będę polował na TVN, wiesz może mniej więcej o której godzinie będzie wejście na antenę ?

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Wiesz to moje marzenie aby ich rozjechać,a mam paru faworytów. Ale obawiam się ze mogą mnie więcej nie zaprosić do studia .

Dzisjaj rozmawiając o scenariuszu ,wspomniałem o paru ,nie uzyskałem aprobaty,ale wszystko zdarzyć się może ,program idzie na żywo.

Pozdrawiam

• Oceniam pozytywnie 9