Ravic Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 http://label-magazine.com/poznaj-tradycje-ezp-3094.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Plus dla projektanta za to, że nie kombinował z formą smokingu, choć szkoda, że nie doradził (lub też doradził i został zignorowany) czegoś do przykrycia brzucha. Natomiast to: "Pan Paweł (Pawlikowski - red.) jest osobą bardzo zajętą, promującą swój film na świecie i te przymiarki nie mogły się odbyć." Wiele wyjaśnia jeśli chodzi o ogólny stan ubioru celebrytów na różnych galach, tak polskich jak i zagranicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Wyglada na to, ze troche sie faktycznie spieszyli bo kolnierz nie przylegal dobrze z tego co widzialem podczas przemowienia Edit: czekam jednak na wpis Romana o strojach podczas ceremonii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 http://natemat.pl/133355,michal-kedziora-nieprawda-ze-ubieramy-sie-najgorzej-w-europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 http://www.tvn24.pl/zdjecia/czerwony-dywan-oscarow-2015,44007.html Wpis Romana dotyczący gali już jest, natomiast ja jeśli nie miałem wiele do zarzucenia jeśli chodzi o formę smokingów szytych u projektanta naszych reprezentantów (dopasowanie to inna kwestia), to jego wypowiedź po gali, jakoby Jared Leto był najlepiej ubranym mężczyzną na sali mnie rozbawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Widocznie 'designerska' strona p. Ossolinskiego przewaza ta klasyczna/stylowa; w wypadku projektu smokingu - niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 A to o mnie http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/56,109835,17552484.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Kapitalny ten szary garnitur. Aczkolwiek zatytułowanie Cię "dziadkiem" wyjątkowo mało ładne - na co zresztą zwracają uwagę komentujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 To jest określenie które styleman znalazł kiedyś na forum młodzieżowym, gdzie po podlinkowaniu bloga dzieciaki z szacunkiem stwierdziły, że "dziadek wymiata". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Dobrze byłoby gdyby jakiś kontekst tego sformułowania się pojawił, bo potem mamy komentarze takie jak pod artykułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 ... w których określenie "Dziadek" nie wytrzymuje porównania z "Wyglada jak suga-dady dla nieletnich chlopcow.", co kolejny raz pokazuje, że ubierając się bardziej elegancko/ciekawiej/kolorowo ryzykujemy wykluczenie z grona "prawdziwych mężczyzn"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 To jest określenie które styleman znalazł kiedyś na forum młodzieżowym, gdzie po podlinkowaniu bloga dzieciaki z szacunkiem stwierdziły, że "dziadek wymiata". O, i o tym nie wiedziałem. Ale właśnie - przydałby się jakiś kontekst, to i ja oszczędziłbym sobie paplaniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Fashion Magazine nr.50 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Ten artykuł powinien mieć tytuł: "Jakie marki/firmy lubi Pan Ireneusz aka Styleman" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Ten artykuł powinien mieć tytuł: "Jakie marki/firmy lubi Pan Ireneusz aka Styleman" Gdyby taki miał by być tytuł,zabrakło by miejsca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Zapraszam jutro TVP2 pytanie na śniadanie -gdzie będę gościem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 http://pytanienasniadanie.tvp.pl/19368099/blogerzy-modowi-50 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EXOXE Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 O Jadwidze Grabowskiej, "dyktatorze" Mody Polskiej. [Między innymi można przeczytać o tym, że buty dla Mody Polskiej robił Brunon Kamiński (dziadek Agi Prus)] http://portalmini.eu/nr26/26_Pani_Jadwiga.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 http://pytanienasniadanie.tvp.pl/19368099/blogerzy-modowi-50 Panie Ireneuszu, rozumiem, że okulary to część pana image'u, ale pozwolę sobie zauważyć, że w wersji z brodą i bez okularów wygląda Pan moim zdaniem znacznie korzystniej. Aż nie rozpoznałem, a przecież Pańska twarz w poprzednim wydaniu była mi znana. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Dziękuję za mile słowa. Chociaż zakupiłem nowe okulary zostaną na razie w etui,spróbujemy już w najbliższy czwartek w Dzień Dobry TVN . Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Obejrzałem i bardzo mi się podobało, świetna promocja dobrego wyglądu no i fajnie że wspomniałeś o klubie. Teraz będę polował na TVN, wiesz może mniej więcej o której godzinie będzie wejście na antenę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Czwartek 9 04 godzina 10,00 Dzień Dobry TVN .Dyskusja, co zrobić aby zmienić wizerunek naszych mężczyzn. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Zaczniesz od prezenterów programu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Wiesz to moje marzenie aby ich rozjechać,a mam paru faworytów. Ale obawiam się ze mogą mnie więcej nie zaprosić do studia . Dzisjaj rozmawiając o scenariuszu ,wspomniałem o paru ,nie uzyskałem aprobaty,ale wszystko zdarzyć się może ,program idzie na żywo. Pozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi