Beny23 Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Wdzięczna nazwa ta Bożena... http://www.bozena.eu/bozena-riot-new/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Mało to takich Bożen w naszym pięknym kraju? Szczególnie w Urzędach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 W sumie to lepsze kobry niż kwadratowe noski... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2017 Z cyklu true story / czarny humor: miałem ostatnio problemy z prawą stopą, jakieś bóle i lekki obrzęk, w końcu się umówiłem do ortopedy. Ze względu na ów obrzęk wyciągnąłem z szafy najluźniejsze buty, jakieś paroletnie rozchodzone Gino Rossi, wg forumowych standardów o dobry rozmiar za duże i jeszcze w tęgości G. Oględziny, analiza RTG, parę zaleceń w tym "nooo... ale buty to musi pan zamienić na luźniejsze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuto Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Skoro jesteśmy przy zwierzętach... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 7 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 3 Maj 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 "Kiedyś było lepiej, ludzie więcej ze sobą rozmawiali, technologia jest zła" praca zbiora pod redakcją prof. ... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2017 A Vass okazuje się, to nie Węgier tylko Gruzin. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 Nie wiem, czy to pasuje do działu "Humor", czy raczej "w mediach o nas", ale jakby ktoś był zainteresowany to organizowany jest w Mosinie bieg "Elegant na 5". Co najważniejsze - odbędzie się klasyfikacja "Mistrzostwa Polski "Elegantów"". http://mosinskiegp.pl/index.php/iii-bieg-zimowy-po-wpn-2/ P.S. Dla zainteresowanych historią Eleganta z Mosiny: https://pl.wikipedia.org/wiki/Elegant_z_Mosiny Kto z Kolegów biegaczy się wybiera? Ja, niestety, cały czas na kontuzji i czasowo nie biegam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 Tak mi się skojarzyło bez urazy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg_ Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 Mistrz! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 Właściciel sklepu z konfekcją damską i męską jest chyba zainteresowany klasyką ubioru. Po lekturze "klasyka" wystawił książkę ... jako tło dla tych butów. 😹 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 10 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Właściciel sklepu z konfekcją damską i męską jest chyba zainteresowany klasyką ubioru. Po lekturze "klasyka" wystawił książkę ... jako tło dla tych butów. 😹 To rzepo-single monki, nie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 50 minut temu, Krzysiek_W napisał: To rzepo-single monki, nie tak źle Klasyka lat 80-tych. ☝️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 Dzisiaj w nowojorskim metrze @Whitesnake & @Krzysiek_W ten garnitur jest w sam raz do Waszych zielonych butów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 Beny23, ostatnio oglądałem któryś z programów Tony'ego Bourdain, opowiadał o Nowym Jorku, padła tam informacja, że w nowojorskim metrze nie można patrzeć współpasażerom w oczy i robić zdjęć, nie jest to pisany zakaz tylko obyczajowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 Akurat rozmawiałem z tym panem bo spodobał mi się jego sztruksowy garnitur i nie miał nic przeciwko robieniu zdjęć. Codziennie widzę fotografów robiących zdjęcia w metrze bo dużo modelek i modeli w ciekawych stylizacjach przemieszcza się ta formą komunikacji. Patrzenie w oczy i robienie zdjęć nie jest obostrzone kodem obyczajowym. Patrzenie w oczy w USA jest naturalne i wszyscy to robią uśmiechając się najczęściej co jest naturalne. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 Dla prawdziwego mieszkańca Europy Wschodniej patrzenie się w oczy współpasażerom to narodowy zwyczaj szukania zwady lub kompana do picia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 Czekam na lotnisku na lot do Londynu, a tu w kolejce na lot LOTem do Warszawy trochę sportowej elegancji. Patrzę i oczom nie wierzę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi