Elegancik Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 6 pack:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Tak na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Single monki po polsku Wysłane z mojego telefonu przez Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Szyte stomilem:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 "pieniny nie szkoty" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Co w tym towarzystwie robi Szopen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Co w tym towarzystwie robi Szopen? Pewnie to dodatek do koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Co w tym towarzystwie robi Szopen? Szuka hauera? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Przychodzi do mnie koleżanka żony i mówi, że chciałaby się nauczyć robić to ręcznie. Ucieszony mówię, siadaj i rób! Po 3 minutach....(czy ja dziś rano na pewno wziąłem tabletki na nadciśnienie ??!! ) ...... jak przez mgłę, coraz to wyraźniej i wyraźniej słyszę: "Darek! Budzik Ci trzeci raz już dzwoni! Weź wstań, bo musisz jeszcze z psem wyjść, a ja cię później do pracy nie będę zawoziła! ehhhh życie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flpx Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Proszę powiedzcie że to żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelbb Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Proszę powiedzcie że to żart Przecież to już stare... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Ubawiłem się Ostatnia scena najlepsza 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Używane spodnie z fikuśnie zakończonymi, ząbkowanymi nogawkami. Dobrze komponują się z pantoflami typu krokodyle i nierozprutymi rozcięciami z tyłu marynarki. Na zawsze nowe... http://allegro.pl/spodnie-eleganckie-meskie-hugo-boss-roz-48-i5494454205.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Tak powstaje cordovan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 No nie wiem gdzie to dać: http://www.ties.com/blog/skinny-tie-diy-turn-regular-tie-skinny-tie?AID=10582401&PID=7106382&SID=skim19176X1143854Xa999158e02aef8d9936853724d940498&CMP=CJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Jak widać, we WSZYSTKIM można być wirtuozem Pracowałem swojego czasu na dalszym etapie "rozbiórki" jako gastarbeiter w Austrii.... Wykrawałem nożem szynki albo karczki. Piewerszy tydzień bałem się, że zlinczują mnie za nieporadność i opóźnienia Później nabrałem "ogłady" i jakoś szło. Niezapomniane czasy. Co ciekawe podobne tempo jak Pan na filmiku, na hali mieli tylko Polacy, nie dlatego, że ich gonili ale dlatego, że sami przed sobą czy pracodawcą chcieli sie popisać, a potem się dziwili, że "jak to?! Nie będzie nadgodzin?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Jako, że to dział humor, to na dowód przytoczonych słów " I'm a fu... ninja!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Skąd marynarka? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 "Niezbędnik męskiej elegancji" dla forumowych stolarzy/cieśli/drwali. http://allegro.pl/drewniana-mucha-muszka-z-drewna-holy-gentlemanly-i5499311294.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Skąd marynarka? Pozdrawiam. :-) Kapitalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Skąd marynarka? Pozdrawiam. SS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 SS Mocna riposta Marynarka to 100% bawełna od http://www.handltyrol.at/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 Czy Rosjanie faktycznie po pierwszym nie zakąszają? https://www.youtube.com/watch?v=me7hpam3s5U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2015 Co mówi informatyk jak dostanie na urodziny w prezencie pendrive? - dziękuję za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2015 Sucho, sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi