Blondas Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 @Beny23 to z autopsji ? Patrząc na kolekcję to nie starczyłoby obowiązków domowych. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 Ten sklep to niewyczerpane źródło humoru:) https://www.vitkac.com/pl/p/koronkowe-bokserki-dsquared2-boxer-1116925 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ri¢hie Ri¢h Napisano 7 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 9 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 9 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2021 fajne, można skarpetki pod założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 10 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 W pierwszej chwili chciałem wrzucić w "Źródła obuwniczej brzydoty", ale chyba jednak tu lepiej pasuje. [Źródło - dostałem z Internetu] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2021 Oglądałem dzisiaj stronę dentsa, przeniosło mnie do sklepu wg lokalizacji (Francja ) i google mi przetłumaczył stronę automatycznie. Wydało się przy okazji że kobieta jest w innej kategorii niż ludzie 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 13 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2021 Kiedyś Crownhill mial podobnie na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 Jeśli podczas konferencji o nowych obostrzeniach dostrzegłeś zapowiedź „Festiwalu Handlowskiego” to wiedz, że czegoś Ci w życiu bardzo brakuje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 Trochę naciągane bo to jednak Haendel/Händel był, ale dobre. W tym kontekście warto polecić sztukę Paula Barza „kolacja na cztery ręce” z genialnymi Wilhelmim, Gajosem i Trelą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 4 minuty temu, pablocito napisał: Trochę naciągane bo to jednak Haendel/Händel był, ale dobre. W tym kontekście warto polecić sztukę Paula Barza „kolacja na cztery ręce” z genialnymi Wilhelmim, Gajosem i Trelą. Mój mózg wyciął racjonalne przesłanki ...serio złapałem sie na tym i była to najmilsza rzecz jaką ostatnio widziałem w TV. Sztuka przednia! W realu podobno był moment, kiedy dzieliło ich jedynie 30 km. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 Mój mózg wyciął racjonalne przesłanki ...serio złapałem sie na tym i była to najmilsza rzecz jaką ostatnio widziałem w TV. Sztuka przednia! W realu podobno był moment, kiedy dzieliło ich jedynie 30 km. No czyli dzień drogi:). Hmmm, to tak jak teraz z Warszawy do Nowego Yorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 27 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2021 W dniu 25.03.2021 o 20:24, pablocito napisał: No czyli dzień drogi:). Hmmm, to tak jak teraz z Warszawy do Nowego Yorku. Nie róbmy z tego poświęcenia. Bach dla D.Buxtehude przeszedł na piechotę całe Niemcy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 27 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2021 Widać dla Haendla mu się mie chciało:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 2 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2021 Żona mnie dziś poczęstowała komplementem:-Kochanie muszę przyznać, że na coś się to Twoje forum przydało - polerowanie okien idzie Ci równie sprawnie, jak polerowanie butów.Kurtyna 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 9 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2021 Nawiasem mówiąc, zdjęcie Brosnana to fake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 9 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2021 Szczerze - to dobrze bo miałem o nim wysokie mniemanie a takie zdjęcie mnie zaskoczyło. Cieszy w takim razie że to fake. Niemniej zostawię posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2021 A po co go zostawisz? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 6 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2021 Na Vinted w dziale „krawaty, poszetki”: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 6 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2021 Mój stary to fanatyk wędkarstwa xD 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 24 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2021 Takie znalezisko podczas poszukiwania dywanu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2021 Przy okazji nostalgicznej podróży w czasie z Diablo 2 Resurrected pojawiło mi się coś takiego. Jakoś te bitewne brogues wywołały uśmiech na mojej twarzy 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi