lubo69 Napisano 10 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2021 Następnym razem odbieram od krawca marynarkę po drugiej przymiarce, nie po trzeciej... https://www.mrporter.com/en-pl/mens/product/junya-watanabe/clothing/single-breasted-blazers/slim-fit-topstitched-striped-woven-blazer/10879246230984525 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 22 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 22 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2021 @Beny23 coś mi się na oko buty nie zgadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.Pawel Napisano 22 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2021 Podejrzewam, że oprócz maseczki, nic się nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 23 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2021 Zaczynam się bać. Czy coś ze mną nie tak? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 23 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2021 @Mamrot do póki nie budzisz się o 3.33 możesz spać spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 29 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2021 Miałem dziś koszmarny sen: przychodzę do mojego krawca ze spodniami do skrócenia o centymetr, a on je wsadza na moich oczach do jakiejś maszyny i bez słowa na dzień dobry obcina w nich manszety.- Co Pan robi?!- inaczej się nie da. Będzie Pan miał teraz spodnie bez manszetów...Obudziłem się z ulgą. Czy mam iść do lekarza? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 29 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2021 9 godzin temu, pablocito napisał: Czy mam iść do lekarza? Do lekarza poszedłbym dopiero kiedy Ci zacznie zwężać klapy w marynarce, zaproponuje jej krótszą długość i usztywnienie klejonką... i to jedynie pod warunkiem, że się zgodzisz. Po za tym luz... każdy miewa koszmary 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2021 9 godzin temu, pablocito napisał: Miałem dziś koszmarny sen: przychodzę do mojego krawca ze spodniami do skrócenia o centymetr No i właśnie tu jest pies pogrzebany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 29 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2021 Tak, właśnie pamietam to dokładnie ze snu. Chodziło o jeden centymetr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 Gdy masz problemy z parkowaniem Taycana 121730114_237168397889544_1708641187035302242_n.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 W dniu 10.01.2021 o 13:35, lubo69 napisał: Następnym razem odbieram od krawca marynarkę po drugiej przymiarce, nie po trzeciej... https://www.mrporter.com/en-pl/mens/product/junya-watanabe/clothing/single-breasted-blazers/slim-fit-topstitched-striped-woven-blazer/10879246230984525 Zawsze się zastanawiałem, dlaczego na Instagramme wszyscy krawcy bespoke robią sobie reklamę zdjęciami przeszytych skrawków materiału, albo takimi pokiereszowanymi marynarkami. To jest zapewne wycelowanie w środowisko krawców i innych wtajemniczonych. U niektórych jeszcze gotowej marynarki nie ujrzałem. Pewnie trzeba to trzymać w tajemnicy. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2021 Nie wiem czy śmieszne, może genialne. Zimowa podeszwa na gumkę pasująca do każdych butów:https://www.bally.eu/en/men/shoes/sneakers/vibram-portable-performance-sole-rubber-in-bally-red-6230951.html#start=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 12 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2021 [mention]lubo69 [/mention] to wynalazek stary, jak świat. Wystarczy wpisać w Google frazę „raczki na buty” i znajdziemy dziesiątki modeli i to w dużo przystępniejszych cenach. Wynalazek na pierwszy rzut oka może śmieszny, ale oszczędza pracę chirurgom ortopedom, kiedy chodniki pokrywa lód. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 12 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2021 Wyglądają jak raczki.Idealne na cocktail party na Svalbardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2021 No proszę. Żyję już tak długo, że pamiętam Adolfa Dymszę, a z raczkami nie spotkałem się. Ale w takim razie, skoro o kaloszkach Swims było już kilka razy, o ślizganiu się zimą kilkanaście, a o zelowaniu kilkadziesiąt, nie mamy wątku o raczkach? Co z misją forum? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 12 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2021 A weźmy takie dajmy na to półraczki:https://m.lightinthebox.com/pl/p/raki-przeciwposlizgowe-przenosny-a-oboz-wycieczka-alpinizm-jaskiniowy-metal-cm-2-szt_p6412384.html?prm=1-2.2.1.1&from_cid=372Rzecz dyskretna, gustowna, a po użyciu zmieści się nawet w brustaszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 12 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2021 Oj panowie, nie kłóćmy się o raczki. |dla poprawy humoru - tak zwana "wielka moda", Gucci&North Face: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 13 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 Nie rozumiem śmiechów z raczków, ważny element w sportach outdoorowych: typowy przykład to zalodzony szlak, w rakach niewygodnie a bez niczego można się pięknie wywrócić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 Zalodzony szlak w ogóle nie przyszedł mi do głowy kiedy zobaczyłem te raczki. Przyszedł mi natomiast do głowy lodowy odpowiednik Swimsów: jadę do pracy w swoich czarnych oxfordach John Lobb bespoke, oczywiście na pojedynczej skórzanej podeszwie bez zelowania, a tu śnieg, lód, sól, błoto, olej. Więc olewam, zakładam raczki Bally, po przyjściu do pracy osuszam je, wkładam do jedwabnych woreczków z ręcznie podwijanym brzegiem, całość do teczki Swaine Adeney Brigg i mogę spokojnie udać się do boardroomu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 13 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 To chyba znak, że musisz odpocząć od forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frik Napisano 13 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 W Tromso widywałem lokalsów w czymś podobnym do tego co zalinkował lubo69. Nie były to typowe raczki (w których chyba tylko my tam chodziliśmy), bo nie miały zębów, ale na odśnieżonym chodniku stukali aż się echo niosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 @Beny23 to z autopsji ? 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi