eye_lip Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Czy istnieje jakieś zręczne urządzenie do szybkiego zdejmowania paska? Takie, które umożliwiłoby w miarę sprawną jego wymianę na co dzień?Jeżeli na co dzień radzisz sobie z takimi czynnościami jak zapięcie guzików lub wysłanie smsa to większości przypadków wystarczy to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 No właśnie za pomocą scyzoryka lub innych narzędzi to zdejmowanie paska to około 30min katowania się, zranień i rysowania paska, czyli czynność, której na pewno nie chciałbym wykonywać więcej niż raz na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 No właśnie za pomocą scyzoryka lub innych narzędzi to zdejmowanie paska to około 30min katowania się, zranień i rysowania paska, czyli czynność, której na pewno nie chciałbym wykonywać więcej niż raz na rok Pozostaje trening. Mnie zamiana paska (scyzorykiem) zajmuje maksymalnie 5 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Bergeon 6767. Bergeon jest do zdejmowania paska, Victorinox do wszystkiego innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 No właśnie za pomocą scyzoryka lub innych narzędzi to zdejmowanie paska to około 30min katowania się, zranień i rysowania paska, czyli czynność, której na pewno nie chciałbym wykonywać więcej niż raz na rokHardkor Musimy się umówić na warsztaty, bo chyba coś robisz nie tak. Albo masz zakręcane lub stałe teleskopy albo używasz noża rambo o 5 calowej głowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Capo zapomnał dodać, że jeszcze nigdy nie robił tego na trzeźwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 W poradniku było napisane, że najlepiej "zabierać się do tego z butelką whisky", cholernie ciężko samemu wydoić taką ilość, no ale z autorem poradnika kłócić się nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 już wiem czego szukać w sklepie z zegarkami w ZT właśnie namierzyłem ciekawy zegarek mojej ulubionej japońskiej marki. Old schoolowy. Piękna tarcza i indeksy. Mechanizm kwarcowy. Grubość zegarka 9.98 mm. Komplikacja daty i dnia tygodnia. Oficjalna strona: http://www.orient-watch.com/feature/neo ... index.html Zobaczcie film na YT: Orient Neo 70's SPIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Model z bordową tarczą jest elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 już wiem czego szukać w sklepie z zegarkami w ZT właśnie namierzyłem ciekawy zegarek mojej ulubionej japońskiej marki. Old schoolowy. Piękna tarcza i indeksy. Mechanizm kwarcowy. Grubość zegarka 9.98 mm. Komplikacja daty i dnia tygodnia. Podoba mi się. Ile kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 Z tego co pamiętam niewiele, koło sześciu czy siedmiu stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarek Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 Ładny Orient, są może automaty w podobnej stylistyce? Niekoniecznie Orient ale tak do 1000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 Z tego co pamiętam są. Żeby osłodzić śniegowy nastrój, zrobiłem coś pozytywnego z rana, na poprawę humoru forumowiczów : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 Czy ktoś może powiedzieć jaki to model IWC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 Limitowany F.A. Jones. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 O to samo chciałem zapytać! Zdjęcie z gazeta.pl, jak sądzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 O to samo chciałem zapytać! Zdjęcie z gazeta.pl, jak sądzę?Zmiana czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 Ktoś wie czemu zawsze (praktycznie zawsze) w zdjęciach reklamowych widzimy na zegarku godzinę 10:09 z lekkimi odchyleniami? Gdzieś czytałem, że kupujący lepiej oceniają coś, co jest symetryczne. Nie daje mi to spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 10:10 ustawia się zawsze bo wtedy widać dobrze logo marki, to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 Zegarek uśmiecha się do potencjalnego nabywcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Chopard Mille Miglia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Ktoś wie czemu zawsze (praktycznie zawsze) w zdjęciach reklamowych widzimy na zegarku godzinę 10:09 z lekkimi odchyleniami? Gdzieś czytałem, że kupujący lepiej oceniają coś, co jest symetryczne. Nie daje mi to spokoju. Żeby przypominać jak trzymać ręce na kierownicy w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 zapewne chodzi o pokazanie loga manufaktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 już wiem czego szukać w sklepie z zegarkami w ZT właśnie namierzyłem ciekawy zegarek mojej ulubionej japońskiej marki. Old schoolowy. Piękna tarcza i indeksy. [...] Czyżbyśmy byli z tej samej generacji? Za moich czasów szkolnych Orient, obok Atlantica, to była szczytowa marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 już wiem czego szukać w sklepie z zegarkami w ZT właśnie namierzyłem ciekawy zegarek mojej ulubionej japońskiej marki. Old schoolowy. Piękna tarcza i indeksy. [...] Czyżbyśmy byli z tej samej generacji? Za moich czasów szkolnych Orient, obok Atlantica, to była szczytowa marka. mój pierwszy mechaniczny zegarek - 8 klasa podstawówki - to był Poljot kupiony na "ruskim bazarze". Zegarki te były relatywnie tanie. Pamiętam jak mój wujek kupił innego Poljota, z fazami ksieżyca - to był zegarek Jak pamięcią sięgam Orient czy Atlantic to nie były marki znane ani mi ani moim rówieśnikom. Z resztą mało kto nosił wówczas zegarek mechaniczny ... BTW - a teraz uczniowie nie noszą zegarków bo w komórce mają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi