type Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 i tak mocno przepłacony kwestia gustu . nie napisałem, że brzydki (choć imo paskudny), tylko że niewart takich pieniędzy mam gdzieś na dnie szafy ten sam model (nie używiam go już od dawna)... zapłaciłem za niego 3lata temu ok. 100PLN (sprowadzany ze stanów). Po tych kilku latach imo również paskudny, choć od tego czasu diametralnie zmieniła się moja garderoba . Ale są różne gusta i guściki Może koledze akurat taki design odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Po tych kilku latach imo również paskudny, choć od tego czasu diametralnie zmieniła się moja garderoba . Ale są różne gusta i guściki Może koledze akurat taki design odpowiada. mialem strzelic , ze w przedziale 30-50 dolarów...na tyle wlasnie wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Ja i tak nie płaciłem . Dostałem w prezencie, jak napisałem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Ja i tak nie płaciłem . Dostałem w prezencie, jak napisałem wyżej.to tylko taki sport poznac po zdjeciu ile mniej wiecej cos jest warte, nie bierz tego do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 sergiusz: nie przejmuj się, ja parę ładnych lat temu kupiłem coś takiego: też wydawał mi się fajny o dziwo, chodzi do dziś i czasem do jeansów jak wychodzę w dziwne, nieznane okolice i nie wiem w jakim stanie będę wracał do domu to go zakładam Do zegarków ja do whisky trzeba dorosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcello Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Zegarki moich marzeń: http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/85/69/42/1785694262 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 witam, Diesel szyje dobre spodnie... tylko..!! A po za tym włoski zegarek nie brzmi najlepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Panie Marcello, widzę że celuje pan w klasyczne garniturowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 No napisałem, że dawno to było A Diesla mam poza spodniami kilka fajnych t-shirtów A ta pierwsza Omega też baaardzo mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Chyba się koledzy gubią o którego Marcela / Marcello chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcello Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Panie Marcello, widzę że celuje pan w klasyczne garniturowce Owszem, a co do zegarków, najbardziej podobają mi się proste i mało-pozorne głównie tych trzech marek. Akurat wszystkie z tych zegarków, prócz Girard Perregaux to jakieś antyki z lat 60-70. Ogólnie nowe zegarki mi rzadko przypadają do gustu, choć czasem coś się zdarzy. Nie znam się na zegarkach, choć je uwielbiam. Zegarki bardziej efektowne uważam, ze piękne dzieła sztuki, ale bym ich nie włożył np: http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/95/17/39/1795173954 Pomijam, że noszenie 160tysięcy złotych na ręce w naszym kraju, by mnie przerażało, nawet jakby mnie było stać na takie cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcello Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Chyba się koledzy gubią o którego Marcela / Marcello chodzi Czuję się plagiatorem,ale tylko co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Chyba się koledzy gubią o którego Marcela / Marcello chodzi Jest jeszcze Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 witam, Diesel szyje dobre spodnie... tylko..!! A po za tym włoski zegarek nie brzmi najlepiej:)Wręcz przeciwnie. istnieją zacne włoskie firmy z tradycjami. włochy + zegarki dla wielu równa się officine panerai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcello Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Chyba się koledzy gubią o którego Marcela / Marcello chodzi Jest jeszcze Marcelo Nie ma co; jestem bardzo oryginalny, elegancki i niszowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 jak koledzy widzicie taki zegarek? co prawda nie jest to klasyczny model, ale design wpadł mi w oko .. ORIS GREAT BARRIER REEF i jeszcze jeden .. krążę wokół takiego designu, skutecznie powstrzymywany przez żonę, która nie podziela mojego entuzjazmu. FC model 325MS4C26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Dobrze widzę i wzbudza moje pozytywne uczucia Mój nadgarstek też ciepło o nim myśli Edit: a jest jeszcze drugi to FC wolę z okienkiem na mechanizm z przodu (nie mam pojęcia jak to się fachowo nazywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Ten pierwszy - niczego sobie. Ten drugi - od dawna wiedziałem, że Twoja Żona ma doskonały gust W pełni podzielam jej brak entuzjazmu, ten zegarek wygląda jak senny koszmar schizofrenika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 trafiłem jeszcze na taki. pytanie tylko do czego go założyć? Oris atelier big crown "garniturowa" wielkość koperty = 38 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Ten pierwszy - niczego sobie. Ten drugi - od dawna wiedziałem, że Twoja Żona ma doskonały gust W pełni podzielam jej brak entuzjazmu, ten zegarek wygląda jak senny koszmar schizofrenika to dlatego nie ja jestem artystą myślę, ze bez tych napisów na tarczy byłby jeszcze ciekawszy. mojej żonie zasadniczo nie podobają się takie indeksy w połączeniu z wydłużoną kopertą - fakt ma 47 mm wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 krążę wokół takiego designu, skutecznie powstrzymywany przez żonę, która nie podziela mojego entuzjazmu. FC model 325MS4C26 Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Piękny ten Oris Sam bym kupił sobie taki zegarek na bardziej oficjalne okazje;) A co koledzy sądzą o Lorusach? Wiem, że to niska półka, ale czy w tej niskiej półce są raczej wysoko, czy nisko? Pytam bo sam noszę zegarek tej marki, i na razie bardzo go sobie chwalę (model Urban RP825AX9) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Lorus jest marką popularną, ale trzeba pamiętać, że należy do Seiko. A Seiko jest gigantem w branży i dostarcza bardzo dobrą relację ceny do jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 3 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Jako, ze inni wiedza wiecej o zegarkach niz ja, jak oceniacie czesto pojawiajacy sie na blogu MostExerentBrog: http://www.watches24seven.com/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=3004&g2_serialNumber=3 ? Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi