frankenstein Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Czy ktos z was ma krawat/-y Lands End? Jak z jakoscia? Mozna ja porownac z jakas inna marka? Niby szyja je recznie, jest kilka o klasycznych wzorach i nie sa sledzikami, a cena + kody promocyjne jest bardzo konkurencyjna. http://www.landsend.com/ix/mens-clothin ... e=72&tab=1 Przymierzałem się kiedyś, ale w końcu nie mam. Muszę się ograniczać. Myślę, że powinny być gatunkowo bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 Fajna alternatywa dla grenadyny. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 Niefajna, IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 Taki blazer swietnie wyglada kiedy wykonany jest z welnianej flaneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 Krawat ma ładny bieżnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2011 Jeśli jest ładny w dotyku i z dobrej tkaniny, to jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Kolega Proceleusmatyk ma chyba etat w telewizji i wiąże łezki prezenterom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Jakość krawatów SRC może być przyrównana do Wólczanki. Berg to inna półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Ostatnio na wyprzedaży kupiłem tanio krawat, po odwróceniu okazało się: Savile Row Company. Co myślicie o ich krawatach? Jak Waszym zdaniem wygląda sprawa jakości wyrobu i stosunek np. do krawatów od Berga?Hmmm, jak się mają buty z Wittchena do butów z C&J? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Dla wszystkich osób, które mają problemy z długością, szerokością lub proporcjami krawatów. Warto pytać o dodatkowe wzory lub poprosić o próbnik: http://shop.adpersonamstyle.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Przede wszystkim dla wielbicieli knitów: http://www.officine-italia.com/ Spory wybór materiałów i możliwość doboru szerokości i długości krawata oraz rodzaju konstrukcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Najs:) dzieki za link! Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Chciałbym gorąco podziękować Koledze o nicku Trybek za szybką i przyjemną transakcję dot. 2 sztuk pięknych jedwabnych, granatowych knitów. Wreszcie go mam. Buahahahahahhahahahahahah . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Chciałbym gorąco podziękować Koledze o nicku Trybek za szybką i przyjemną transakcję dot. 2 sztuk pięknych jedwabnych, granatowych knitów. Wreszcie go mam. Buahahahahahhahahahahahah . Trybka masz? To faktycznie buahahaha. I jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Misza ma dobry tydzień, kupił knity, buty w Massimo, cieszy się po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Chciałbym gorąco podziękować Koledze o nicku Trybek za szybką i przyjemną transakcję dot. 2 sztuk pięknych jedwabnych, granatowych knitów. Wreszcie go mam. Buahahahahahhahahahahahah . Trybka masz? To faktycznie buahahaha. I jak się sprawuje? Sprząta, pierze, krawaty wiąże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Eee, to kicha. Ja wyczytałem, że kupił Trybka. Szczerze mówiąc Trybek jest na pewno fajnym użytkownikiem forum, ale gdybym miał już któregoś kupować, to bym oszczędził i kupił Macaroniego. Podobno to najlepszy forumowicz, dopóki oczywiście nie zaczniesz się bawić w bespoke. Niektórzy polecają też Zakiego - podobno jest bardziej tolerancyjny, zwłaszcza jak go zabrać na Pitti Uomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Czy ktos z forumowiczow ma doswiadczenia z krawatami wykonanymi z shantung'u? Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Czy ktos z forumowiczow ma doswiadczenia z krawatami wykonanymi z shantung'u? Pozdrawiam, dsc. Ale nie od Drake's. W moim przypadku to był jednak strzał w kolano jeżeli chodzi o wygląd i styl jaki reprezentuje krawat. Jeżeli natomiast pytasz o wytrzymałość to moim zdaniem jest o wiele lepiej niż w przypadku jedwabnych knitów oraz krawatów z wełny i kaszmiru. Shantung bardziej się rwie, niż miechaci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Wlasnie dzisiaj dotarl shantung od Drake's i powiem szczerze, ze nie jest to czego sie spodziewalem. Wizualnie jest ciekawie, ale wrazenia dotykowe sa...dziwne. Ponadto dosc ciezko sie go wiaze, chociaz przyznam sie ze probowalem tylko raz jak narazie. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Grenadyna dostępna już w Polsce : http://www.zarembastore.pl/?menu=kategoria&id_kat=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Wiem od właściciela sklepu jaki kolor najlepiej się sprzedaje. Zgadnijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx16 Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 To sobie ze mnie pożartowaliście, ale nie obrażam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Moja wina / zasługa. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi