frankenstein Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 Czy ktos z was ma krawat/-y Lands End? Jak z jakoscia? Mozna ja porownac z jakas inna marka? Niby szyja je recznie, jest kilka o klasycznych wzorach i nie sa sledzikami, a cena + kody promocyjne jest bardzo konkurencyjna. http://www.landsend.com/ix/mens-clothin ... e=72&tab=1 Przymierzałem się kiedyś, ale w końcu nie mam. Muszę się ograniczać. Myślę, że powinny być gatunkowo bez zarzutu. Cytuj
maciato Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Fajna alternatywa dla grenadyny. Uploaded with ImageShack.us Cytuj
Parmigiano Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Taki blazer swietnie wyglada kiedy wykonany jest z welnianej flaneli. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Krawat ma ładny bieżnik Cytuj
pszemau Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jeśli jest ładny w dotyku i z dobrej tkaniny, to jestem za. Cytuj
eye_lip Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kolega Proceleusmatyk ma chyba etat w telewizji i wiąże łezki prezenterom Cytuj
+Immune+ Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Jakość krawatów SRC może być przyrównana do Wólczanki. Berg to inna półka. Cytuj
meqoq Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ostatnio na wyprzedaży kupiłem tanio krawat, po odwróceniu okazało się: Savile Row Company. Co myślicie o ich krawatach? Jak Waszym zdaniem wygląda sprawa jakości wyrobu i stosunek np. do krawatów od Berga?Hmmm, jak się mają buty z Wittchena do butów z C&J? Cytuj
+Immune+ Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Dla wszystkich osób, które mają problemy z długością, szerokością lub proporcjami krawatów. Warto pytać o dodatkowe wzory lub poprosić o próbnik: http://shop.adpersonamstyle.com/ Cytuj
+Immune+ Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Przede wszystkim dla wielbicieli knitów: http://www.officine-italia.com/ Spory wybór materiałów i możliwość doboru szerokości i długości krawata oraz rodzaju konstrukcji. 1 Cytuj
dsc Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Najs:) dzieki za link! Pozdrawiam, dsc. Cytuj
Misza Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Chciałbym gorąco podziękować Koledze o nicku Trybek za szybką i przyjemną transakcję dot. 2 sztuk pięknych jedwabnych, granatowych knitów. Wreszcie go mam. Buahahahahahhahahahahahah . Cytuj
pszemau Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Chciałbym gorąco podziękować Koledze o nicku Trybek za szybką i przyjemną transakcję dot. 2 sztuk pięknych jedwabnych, granatowych knitów. Wreszcie go mam. Buahahahahahhahahahahahah . Trybka masz? To faktycznie buahahaha. I jak się sprawuje? Cytuj
Bartek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Misza ma dobry tydzień, kupił knity, buty w Massimo, cieszy się po prostu. Cytuj
mr.vintage Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Chciałbym gorąco podziękować Koledze o nicku Trybek za szybką i przyjemną transakcję dot. 2 sztuk pięknych jedwabnych, granatowych knitów. Wreszcie go mam. Buahahahahahhahahahahahah . Trybka masz? To faktycznie buahahaha. I jak się sprawuje? Sprząta, pierze, krawaty wiąże Cytuj
pszemau Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Eee, to kicha. Ja wyczytałem, że kupił Trybka. Szczerze mówiąc Trybek jest na pewno fajnym użytkownikiem forum, ale gdybym miał już któregoś kupować, to bym oszczędził i kupił Macaroniego. Podobno to najlepszy forumowicz, dopóki oczywiście nie zaczniesz się bawić w bespoke. Niektórzy polecają też Zakiego - podobno jest bardziej tolerancyjny, zwłaszcza jak go zabrać na Pitti Uomo. Cytuj
dsc Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Czy ktos z forumowiczow ma doswiadczenia z krawatami wykonanymi z shantung'u? Pozdrawiam, dsc. Cytuj
+Immune+ Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Czy ktos z forumowiczow ma doswiadczenia z krawatami wykonanymi z shantung'u? Pozdrawiam, dsc. Ale nie od Drake's. W moim przypadku to był jednak strzał w kolano jeżeli chodzi o wygląd i styl jaki reprezentuje krawat. Jeżeli natomiast pytasz o wytrzymałość to moim zdaniem jest o wiele lepiej niż w przypadku jedwabnych knitów oraz krawatów z wełny i kaszmiru. Shantung bardziej się rwie, niż miechaci. 1 Cytuj
dsc Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Wlasnie dzisiaj dotarl shantung od Drake's i powiem szczerze, ze nie jest to czego sie spodziewalem. Wizualnie jest ciekawie, ale wrazenia dotykowe sa...dziwne. Ponadto dosc ciezko sie go wiaze, chociaz przyznam sie ze probowalem tylko raz jak narazie. Pozdrawiam, dsc. Cytuj
maciato Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Grenadyna dostępna już w Polsce : http://www.zarembastore.pl/?menu=kategoria&id_kat=1 Cytuj
macaroni Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Wiem od właściciela sklepu jaki kolor najlepiej się sprzedaje. Zgadnijcie Cytuj
trybek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 To sobie ze mnie pożartowaliście, ale nie obrażam się Cytuj
Misza Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Moja wina / zasługa. Jeszcze raz dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi