Orphan Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2015 @Kyle Zaremba by się pogniewał ;p 1 Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2015 Fajny płaszcz, skąd go masz? Upolowałem na allegro Ok, w takim razie mnie trochę uspokoiliście Cytuj
zixart Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam wszystkich. Pierwszy wpis na forum. Krytyka mile widziana:) Czy to marynarka od SS? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 28 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Jakoś zawsze w piątek przychodzi pora na Yanko 16 Cytuj
Edwin Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Czy to marynarka od SS? Tak, to Havana Cytuj
eustachu Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Garnitur - Bytom koszula - Lambert poszetka - Lorens&Wiktor krawat i spinki - Marks & Spencer 1 Cytuj
eustachu Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Jak się jest organistą, to w niedziele i święta ma się dress code 8 Cytuj
Ingvar Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Akurat spinek zupełnie nie widać. Cytuj
Heinz Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Wtorek. Bardzo mi się podoba ten garnitur, chyba najbardziej ze wszystkich z SS, które są dostępne na stronie, naprawdę udał im się ten model. Mógłbyś kiedy wrzucić zdjęcie z rozpiętą marynarką żeby zobaczyć jak wygląda ta kamizelka? Dwurzędowe kamizelki trafiają w mój gust, jednak kiedyś taką mierzyłem i niestety nie wyglądałem w niej korzystnie. Mimo, że jestem szczupły to dodawała mi wizualnie parę cm w pasie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Opublikowano 2 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Dwurzędowa 'odd vest' w kolorze 'buff' 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 2 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Dzisiaj. 15 Cytuj
JD! Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Dwurzędowa 'odd vest' w kolorze 'buff' Wprowadzisz do oferty sklepu? Cytuj
Bażant Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Jeszcze zimny, bo kurier dopiero co przywiózł. Właśnie idę do krawca skracać spodnie, uprzedzając sugestie. Garnitur: Suitsupply Boston Koszula: Profuomo sky blue twill, w niebieskie psie ząbki Buty: Meermin Linea Maestro Poszetka: biała, lniana w błękitne paski Mucha: Granatowa w białe grochy Poszetka.com Światło jak zwykle kiepskie i przepraszam za nie do końca czyste lustro 8 Cytuj
mosze Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Garnitur jest ładny, ja mam samą marynarkę - trzeba mieć do niego sporo powyżej 180 cm wzrostu. Cytuj
Bażant Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Ano, u mnie około 191 (r. 50), zależy jak mocno grawitacja działa Bardzo jestem zadowolony ze spodni, póki co żadne tak dobrze na mnie nie leżały. Cytuj
proki1971 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Fajnie leży. Zresztą jako całość wszystko świetnie wygląda. Cytuj
Sekret Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Bażant, świetny zestaw. Czy marynarka nie za bardzo ciągnie się przy i na wysokości zapietego guzika, czy to normalne? Nigdy nie miałem dwurzedówki. Cytuj
Bażant Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Ciągnie się przy takiej pozycji (ręka w górze), przy pozycji idealnie wyprostowanej nie ma tego efektu, ale prawdopodobnie będę chciał przesunąć guzik o 2cm, żeby dać jej nieco więcej luzu i uniknąć takich efektów. Cytuj
4inHand Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Wprowadzisz do oferty sklepu? Bez problemu możesz taką u nas uszyć Cytuj
Vince Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Dzisiaj. Aron skąd ten super krawat? Szukam i nie mogę znaleźć. Zwykle nie podobają mi się proporcje. Ostatnio widziałem w CT, ale wykupili. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
maciato Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Właśnie idę do krawca skracać spodnie, uprzedzając sugestie. Nie skracaj, poproś o mankiet. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi