Bażant Napisano 5 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2013 Obawiam się, że już nie ma - sam szukałem. Ale może za jakiś czas znów będą, trzeba śledzić FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 5 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2013 Coś dla sympatyków dobrej jakości skarpet (Bresciani, Pantherella, Corgi, Wolsey): http://www.richmondsocks.com/collections/summer-sock-sale Bezpłatna wysyłka powyżej 50 funtów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMax Napisano 6 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2013 W Vistuli podwyżki w ramach wyprzedaży! Tak, brzmi to absurdalnie, ale TEN garnitur kosztował w lipcu w e-sklepie 499 zł, a dziś 649 zł. Pamiętam jego lipcową cenę ponieważ zastanawiałem się nad jego zakupem, ten ruch Vistuli wyleczył mnie z zakupu. Czy jest to stała praktyka Vistuli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 6 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2013 Nie tylko Vistula ma takie zagrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał1969 Napisano 6 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2013 Każdy normalny sprzedawca ma takie zagrania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2013 Ja bym tego jednak normalną praktyką nie nazywał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 6 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2013 Ja nazwałbym to polską normą, niestety. Polskie wyprzedaże mają niewiele wspólnego z zagranicznymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał1969 Napisano 6 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2013 Chodziło mi o to, że może się przecież zdarzyć, że sprzedawca za bardzo obniży cenę (sprzedawca czegokolwiek, może to być każdy z nas sprzedający choćby mieszkanie). I po ogromnie zainteresowania zorientuje się, że trochę przesadził z obniżką, więc cenę podniesie. Także w interesie nie tylko swoim, ale i tych, którym najbardziej zależy na kupnie (tych, którzy są gotowi dać więcej). To się zdarza chyba wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 7 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2013 Ja nazwałbym to polską normą, niestety. Polskie wyprzedaże mają niewiele wspólnego z zagranicznymi. Polskie wyprzedaży nie muszą być wcale gorsze, Vistula zachowała się niesztampowo, toteż i trafiła na forum, a że w jakich barwach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reil Napisano 7 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2013 Tego typu praktyki widziałem już w: Carrefour, Wittchen no i kolejny raz w Vistuli. Zaledwie kilka firm ale założę się, że to tylko wierzchołek góry lodowej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirscruffy Napisano 7 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2013 Ja bym brał za 80 zł, nawet jak bym miał 10! W TK Maxksie faktycznie są jeszcze tańsze, ale jakoś mojego rozmiaru (42,5) nigdy nie udało mi się upolować... Nie wiem czy miałbym gdzie pomieścić te 3628800 par . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 7 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2013 spore przeceny w berg&berg, niestety towar już przebranyhttp://bergbergstore.com/?___store=eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 9 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2013 W Vistuli ceny ponownie drgnęły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2013 - 50% na wybrane modele Weston & Church's Plac 3 Krzyży, Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2013 Wiem wiem, to massimo , ale za 99zł w rozmiarze 40 uważam że warto na zajeżdżanie w miejskiej dżungli http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/30220005/727030/1905006/ZAMSZOWE%2BBUTY%2BW%2BSTYLU%2BDERBY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2013 Szukam chętnego do dołączenia do zamówienia w dniu dzisiejszym na koszulę w Harvie And Hudson. Proszę o PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 25 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2013 Myślę, że warte odnotowania - cedrowe prawidła drugiego gatunku, z drobnymi pęknięciami za 51,90: http://allegro.pl/prawidla-cedrowe-pelne-wyprzedaz-30-full-size-i3494445438.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 Chyba jedna z najlepszych akcji w historii. Nawet serwer nie daje rady http://www.wolczanka.com.pl/s,noc-zakupow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nereusz Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 Mnie zastanawia ile kosztuje w takim razie uszycie takiego Lamberta dla takiej firmy jak Vistula Group, skoro sprzedawali już parę tygodni temu koszule z włoskich materiałów po 100zł, a ich cena regularna to 350zł, a w tej promocji wychodzi po niecałe 70zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 Mnie zastanawia ile kosztuje w takim razie uszycie takiego Lamberta dla takiej firmy jak Vistula Group, skoro sprzedawali już parę tygodni temu koszule z włoskich materiałów po 100zł, a ich cena regularna to 350zł, a w tej promocji wychodzi po niecałe 70zł... Słuszna uwaga. Od paru lat kupuję LAMBERTY i bardzo sobie chwalę. Nie zmienia to jednak faktu, że w tej cenie nie ma się co nad tym zastanawiać - jak się szybko zużyje to nie będzie płaczu, a dwa latka na pewno pociągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 Nie bardzo da się coś obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robin Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 Akcja bardzo dobra niestety słabo z rozmiarówką. Jeśli ktoś z kolegów też nie może znaleźć 3 koszul dla siebie to chętnie złożę wspólne zamówienie. Interesuje mnie Lambert. Jeśli któryś z Panów zaitneresowany prosze o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 Nie bardzo da się coś obejrzeć Ja już od godziny montuję zamówienie ze znajomym i tak sobie czekamy, aż strona w końcu wybuchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 Mnie zastanawia ile kosztuje w takim razie uszycie takiego Lamberta dla takiej firmy jak Vistula Group, skoro sprzedawali już parę tygodni temu koszule z włoskich materiałów po 100zł, a ich cena regularna to 350zł, a w tej promocji wychodzi po niecałe 70zł... Koszule Lamberta można znaleźć dużo taniej. Oczywiście jest to też kwestia rozmiaru. Serwer zdechł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 Goblinn, dzięki Pol606, coś rzeczywiście zdechło, ale udało mi się znowu wywalić kasę mam nawet numer zamówienia, ale brak danych do przelewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi