Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Vistuli podwyżki w ramach wyprzedaży!

Tak, brzmi to absurdalnie, ale TEN garnitur kosztował w lipcu w e-sklepie 499 zł, a dziś 649 zł.

Pamiętam jego lipcową cenę ponieważ zastanawiałem się nad jego zakupem, ten ruch Vistuli wyleczył mnie z zakupu.

Czy jest to stała praktyka Vistuli?

Opublikowano

Chodziło mi o to, że może się przecież zdarzyć, że sprzedawca za bardzo obniży cenę (sprzedawca czegokolwiek, może to być każdy z nas sprzedający choćby mieszkanie). I po ogromnie zainteresowania zorientuje się, że trochę przesadził z obniżką, więc cenę podniesie. Także w interesie nie tylko swoim, ale i tych, którym najbardziej zależy na kupnie (tych, którzy są gotowi dać więcej). To się zdarza chyba wszędzie.

Opublikowano

Ja nazwałbym to polską normą, niestety. Polskie wyprzedaże mają niewiele wspólnego z zagranicznymi.

Polskie wyprzedaży nie muszą być wcale gorsze, Vistula zachowała się niesztampowo, toteż i trafiła na forum, a że w jakich barwach...

Opublikowano

Tego typu praktyki widziałem już w:

Carrefour, Wittchen no i kolejny raz w Vistuli. Zaledwie kilka firm ale założę się, że to tylko wierzchołek góry lodowej ^_^.

Opublikowano

Ja bym brał za 80 zł, nawet jak bym miał 10! :) W TK Maxksie faktycznie są jeszcze tańsze, ale jakoś mojego rozmiaru (42,5) nigdy nie udało mi się upolować...

Nie wiem czy miałbym gdzie pomieścić te 3628800 par :D.

Opublikowano

Mnie zastanawia ile kosztuje w takim razie uszycie takiego Lamberta dla takiej firmy jak Vistula Group, skoro sprzedawali już parę tygodni temu koszule z włoskich materiałów po 100zł, a ich cena regularna to 350zł, a w tej promocji wychodzi po niecałe 70zł...

Opublikowano

Mnie zastanawia ile kosztuje w takim razie uszycie takiego Lamberta dla takiej firmy jak Vistula Group, skoro sprzedawali już parę tygodni temu koszule z włoskich materiałów po 100zł, a ich cena regularna to 350zł, a w tej promocji wychodzi po niecałe 70zł...

Słuszna uwaga. Od paru lat kupuję LAMBERTY i bardzo sobie chwalę. Nie zmienia to jednak faktu, że w tej cenie nie ma się co nad tym zastanawiać - jak się szybko zużyje to nie będzie płaczu, a dwa latka na pewno pociągnie.

Opublikowano

Akcja bardzo dobra niestety słabo z rozmiarówką. Jeśli ktoś z kolegów też nie może znaleźć 3 koszul dla siebie to chętnie złożę wspólne zamówienie. Interesuje mnie Lambert. Jeśli któryś z Panów zaitneresowany prosze o kontakt na PW.

Opublikowano

Koszule Lamberta można znaleźć dużo taniej. Oczywiście jest to też kwestia rozmiaru.

Serwer zdechł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.