Kewin Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Na telefonie ta szarość marynarki przechodziła w błękit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Kiedyś pytałem o połączenie koszuli w kwiatki ze spodniami flanelowymi .Czy naprawdę wygląda to źle .Bo jak patrze w lustro to kurczę mi się podoba .Proszę o ocenę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Dla mnie wygląda to źle. Mały kontrast spodnie - koszula, A na niej samej dużo za dużo się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Po takim małym wycinku trudno ocenić całość, ale mi się podoba (z zastrzeżeniem, że nie jest klasycznie) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Mnie sie podoba, ale ostatecznie orzekne, jak bedzie calosc Klasyczna elegancja to nie jest jednakowoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Ciężko mi uchwycić całość z uwagi na fakt ,że mam słabej jakości aparat i efektu żadnego nie będzie widać .Ale jak mówię mi się też podoba ,nawet bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon89 Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Według mnie zieleń wyglądała by bardzo ciekawie, np takie spodnie by pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael.Sh Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Kiedyś pytałem o połączenie koszuli w kwiatki ze spodniami flanelowymi .Czy naprawdę wygląda to źle .Bo jak patrze w lustro to kurczę mi się podoba .Proszę o ocenę Poza mocnym wzorem koszuli, trzeba zwrócić uwagę na podobne odcienie spodni i koszuli, co jest dość monochromatyczne. Po takim małym fragmencie ciężko ocenić, do jednych taki zestaw może pasować, do drugich już niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielbo3 Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 Czy połączenie takiej koszuli http://www.wolczanka.pl/koszule-meskie-lambert/koszula-lambert,id-72108i takiego knita http://allegro.pl/show_item.php?item=5149718328 będzie dobrze współgrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 Nie. Pomijam fakt, że krawat jest z poliestru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael.Sh Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Podbijam, też bym odradzał, z białą koszulą i granatowymi lub zielonymi chino, jak najbardziej. Fiolet w takim zestawie byłby mocno "na siłę" i ostatecznie nie pasowałby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mhaem Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Z racji tego, że to chyba mój pierwszy post, na początek: witam Forumowiczów. Jeśli ktoś z Was znajdzie czas i będzie miał ochotę udzielić mi odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie, będę wdzięczny. Czy zakładając złote spinki do białej koszuli i złotego zegarka z jasnym cyferblatem koniecznym jest aby pasek do spodni miał również złotą klamrę? Nie jest łatwo znaleźć taki pasek, który byłby dobrej jakości w niezaporowej cenie albo w sprzedaży stacjonarnej. Czy klamra w kolorze srebrnym będzie się gryzła z resztą? Z góry dziękuje za odpowiedź. PS. Jeśli post nieadekwatny do wątku to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Jaki kolor chinosów z tej strony http://www.benevento.pl/34-chinosy byś cię polecili do tej marynarki? http://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-niebieski-kratka/C841.html?cgid=Jackets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Iceberg, Stone Age, Olive Tree, Vanilla, Pancake, Cream, Silver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael.Sh Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Z racji tego, że to chyba mój pierwszy post, na początek: witam Forumowiczów. Jeśli ktoś z Was znajdzie czas i będzie miał ochotę udzielić mi odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie, będę wdzięczny. Czy zakładając złote spinki do białej koszuli i złotego zegarka z jasnym cyferblatem koniecznym jest aby pasek do spodni miał również złotą klamrę? Nie jest łatwo znaleźć taki pasek, który byłby dobrej jakości w niezaporowej cenie albo w sprzedaży stacjonarnej. Czy klamra w kolorze srebrnym będzie się gryzła z resztą? Z góry dziękuje za odpowiedź. PS. Jeśli post nieadekwatny do wątku to przepraszam. Co oznacza słowo "niezaporowa cena"? Określ przedział cenowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Co oznacza słowo "niezaporowa cena"? Określ przedział cenowy Chyba nie jest tu to istotne .Zwróć uwagę gdzie kolega mhaem postawił znaki zapytania . Do znawców doboru faktur czy znowu ta marynarka http://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-niebieski-kratka/C841.html?cgid=Jackets można zestawić z szarą flanelą ? http://www.benevento.pl/preorder/168-spodnie-flanelowe-100-welna-light-grey.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mhaem Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Cena o której mowie to 499pln i wg mnie jak na pasek na kilka razy to sporą cena. My tu o cenie a do meritum nic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Załóż szelki Klamra również powinna być złota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mhaem Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Wiem, że szelki są najlepszym rozwiązaniem tego problemu ale niestety nie zamierzam spędzić całego wieczoru w marynarce. Zestaw mam dwuczęściowy a koszula i szelki są dla mnie (i w moim wydaniu) nie do przyjecia. Nie chciałbym tu nikogo urazić, więc wyjaśniam- w takiej konfiguracji czuję się jakbym miał 12 lat...nie każdy ma odpowiednią aparycję do szelek:) wracając do paska, szukam dalej... Jakieś sugestie gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Zdjęta marynarka jest o wiele większym "odstępstwem od zasad" niż to, że klamra paska ma inny kolor niż spinki Jeżeli to pierwsze Ci nie przeszkadza, to nie wiem czemu tak stresujesz się drugim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mhaem Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Wesele od początku do końca w marynarce latem? Aż tak ortodoksyjnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Ortodoksyjnie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 @mhaem - odpowiednia marynarka i koszula i bez problemu się da bez rezygnowania z zabawy na parkiecie. Przerabialem już parę razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mhaem Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Wszystko już wiem, dziękuje za odpowiedź i wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashing Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Nie wiem za bardzo w jakim temacie wrzucić moje pytanie, więc wrzucam tutaj Co sądzicie o takim połączeniu kolorystycznym jasnych oxfordów z ciemnoszarymi (grafitowymi) spodniami (garniturem): http://image.rakuten.co.jp/mongrandpere/cabinet/bw/bw003_61.jpg Ponadto - co sądzicie o połączeniu takich butów z garniturem granatowym? Obydwa zestawienia przeznaczone do pracy biurowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi