Gravis Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 To czysta manpulacja! W pon wybieram się po Pintę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Grodziskie mają bardzo charakterystyczny smak oraz zapach wędzonki. Nie dla wszystkich jest on znośny. Ale IMO do obiadu się nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Grodziskie mają bardzo charakterystyczny smak oraz zapach wędzonki. Nie dla wszystkich jest on znośny. Ale IMO do obiadu się nadaje.Jak się pija piwo do obiadu. Ja nie pijam chyba, że obiad to grill. One raczej do normalnego picia się nie nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Odświętnego A poważnie te piwa (przetestowałem póki co trzy) są naprawdę dobre - gdyby kosztowały ok. 3-4 zł brałbym je codziennie. Niestety moje potrzeby oscylują obecnie w okolicach 3 piw dziennie - a na wydawanie dziennie 21 zł na piwo mnie zwyczajnie nie stać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Niestety moje potrzeby oscylują obecnie w okolicach 3 piw dziennieA bebzol rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Niestety moje potrzeby oscylują obecnie w okolicach 3 piw dziennieA bebzol rośnie Jakoś tak to się z tym piwskiem dziejw. Niech każdy sobie przypomni ile wypił najwięcej piwa za jednym posiedzeniem, a potem zastanowi czy wypiłby tyle samo wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 A do jakiego? No właśnie do obiadu albo śniadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Odświętnego Niestety moje potrzeby oscylują obecnie w okolicach 3 piw dziennie. Rozumiem Cię za nadto dobrze White Haven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Grodziskie mają bardzo charakterystyczny smak oraz zapach wędzonki. Nie dla wszystkich jest on znośny. Ale IMO do obiadu się nadaje.Jak się pija piwo do obiadu. Ja nie pijam chyba, że obiad to grill. Podtrzymuję jednak opinię o "dymach marcowych" - bomba. Na jedną rzecz zwróciłem dzisiaj uwagę - wcześniej nie patrzyłem na koszta tylko brałem z półki i cześć, dzisiaj zobaczyłem i myślę, że siódemaka te browary nie są warte. W Leclercu na Bielanach piwa z Pinty są za ok. 5 pln. A co do Dymów Marcowych - popieram zacne piwo, ale na pierwszym miejscu u mnie Viva la wita: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 W Szczecinie Pinta 5,5 zł Wczorajszy wieczór spędziłem z Dymami Marcowymi, ale jakoś mnie nie zachwyciły. Może mam zbyt chamskie podniebienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 W Szczecinie Pinta 5,5 zł Wczorajszy wieczór spędziłem z Dymami Marcowymi, ale jakoś mnie nie zachwyciły. Może mam zbyt chamskie podniebienie? Dymy są specyficzne. Myślę, że najlepsze do imprez w terenie typu ognisko, grill ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 6 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2012 Jedno z moich ulubionych od lat, ale raczej dla amatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Belgijskie a w zasadzie brukselskie piwo. O ile w przypadku tradycyjnych piw jest górna i dolna fermentacja o tyle w klasycznych lambikach w tym 'guzach' jest to spontaniczna fermentacja. Smak oryginalny. Być może wymagany jest acquired taste. Jak ktoś chciałby próbować to 'zwykły' (ten pierwszy) jest łatwiejszy w odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2012 Piwo jak piwo ale reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2012 Reklama fajna, ale film który inspiracją był jeszcze lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 czy ktoś może mi polecić dobre miejsce do zaopatrywania się w nietypowe piwa w Krakowie? (sklep, nie bar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Nie znam takich miejsc w Krakowie ale te mają mieć Pintę http://www.browarpinta.pl/kup-pinte Sklep Strefa Piwa Krowoderska 37, 31-141 Kraków, Polska Sklep Sklepik z Piwem os. Teatralne 28, Kraków. Pub Omerta ul. Kupa 3, Kraków Sklep Maria ul. Kobierzyńska 61, Kraków. Sklep Alkohole Regionalne DORAN ul. Józefa 6, Kraków. Sklep Delikates ul. Brodzińskiego 1, Kraków. Sklep Skład Piwa ul. Węglowa 2, Kraków. Sklep Spożywczo-Przemysłowy "U Jacka" ul.Walerego Sławka 60, Kraków. Sklep Spożywczo-Przemysłowy ul. Barbary 3, Kraków Pub Sarmacja ul. św. Tomasza 8, Kraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Dzisiaj Amber - koźlak i pszeniczniak. Jeszcze przed degustacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Hmmm... Zaskakująco smaczne Gdyby nie ta cena (ponad 8,50 PLN w Almie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Hmmm... Zaskakująco smaczne Gdyby nie ta cena (ponad 8,50 PLN w Almie) Ale za to butelki mozesz uzyc jak uwarzysz wlasne piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 w szoku jestem, rewelacja Przetestowane - jak dla mnie zbyt dymem 'perfumowane' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Ale za to butelki mozesz uzyc jak uwarzysz wlasne piwo No masz - nie pomyślałem i poszła do kontenera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Jak to stwierdził mój ojciec - smakuje jakby ktoś na nim wędzonkę przysmażył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 O to, to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi