pirat Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Wierze na slowo ale dla mnie to tylko dzinsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Dzisiejszy nabytek. Wrangler Crank. Wersja którą zakupiłem jest cieniutka, letnia wręcz, bardzo dobrze leżą, nie są ciężkie. 1% Elastanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Właśnie ostatnio mierzyłem owe Crancki. Bardzo fajne spodni biorąc pod uwagę ze mnóstwo teraz przecieranych par pojawia sie. Ja natomiast zakupilem Lee w pięknym blekitnym kolorze. Modelu nie pamietam Polecam naprawdę obecna kolekcje wranglera i Lee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Będąc dzisiaj w salonie E.Berg trafiłem na swoje ulubione jeansy Jacob Cohen ,okazuje sie ze są dostępne we wszystkich ich sklepach . Co prawda nie było rozmiaru który noszę ,zaczynaja sie od 32 ,ale gorąco polecam ten produkt. Tak jak pisałem gdzieś wyżej są naprawdę warte swojej ceny . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barmhartig Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 jeansy Jacob Cohen naprawdę warte swojej ceny .Niewątpliwie. Dżinsy za tysiąc złotych pewnie są lepsze od tych za 300, którą to cenę uważam za maksymalną, jaką bym dał za spodnie, a i tak kupuję wyłącznie na wyprzedażach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Mi Levisy wytrzymały już 4 lata, a jeszcze z rok albo dwa wytrzymają, więc spodnie za bańkę musiały by wytrzymać lat 15 żeby mi się opłacało, co do wygody i wszystkich innych właściwości też nie mam zastrzeżeń, więc w czym te portki za bańkę są lepsze od tych za 1/3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Bańka to milion, nawet szejk takich dżinsów nie posiada A dobry dżins jest dość drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Mała bańka to tysiąc, nie słuchałeś uważnie pana Adama. Ale nie wiem czy ten dobry jeans jest na tyle dobry żeby to było opłacalne, to tak jak w inżynierii, można sobie coś zrobić z kosmicznego stopu, ale po co jak stalowe wytrzyma tyle samo, spełni ta samą funkcję a będzie tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 I w ten sposób powstały aluminiowe kable, których pomysłodawca w 7 kręgu piekielnym się smaży Nie no, co racja to racja, ja nie miałem okazji do porównania na żywo, jednak większość dżinsowych spodni oferowanych u nas w sklepach to nie jest coś, co chciałbym nosić. Czy są lepsze, lżejsze, przewiewniejsze, milsze w dotyku, nie wiem, chętnie bym się przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 . Ale nie wiem czy ten dobry jeans jest na tyle dobry żeby to było opłacalne, to tak jak w inżynierii, można sobie coś zrobić z kosmicznego stopu, ale po co jak stalowe wytrzyma tyle samo, spełni ta samą funkcję a będzie tańsze. Fajne wytłumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Proste pytanie, czemu JC jest niby tak wyjatkowy? Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Trochę rozdmuchujecie, Styleman napisał tylko, że to jego ulubione jeansy i są warte swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Spodnie maksymalnie przereklamowane,cena od 180 do nawet 300euro.,mnóstwo metek,kolorowych haftów i innych bajerów,sam denim użyty do spodni jest wysokiej klasy ale sporo innych firm oferuje spodnie z tych samych tkanin za połowe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Będąc dzisiaj w salonie E.Berg trafiłem na swoje ulubione jeansy Jacob Cohen ,okazuje sie ze są dostępne we wszystkich ich sklepach . Co prawda nie było rozmiaru który noszę ,zaczynaja sie od 32 ,ale gorąco polecam ten produkt. Tak jak pisałem gdzieś wyżej są naprawdę warte swojej ceny . Pozdrawiam TFU! Włoski dżins. Jak już bawimy się w te klimaty, to w Ameryce jeansy szyją. Najlepiej z garażowej firmy bespoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Spodnie maksymalnie przereklamowane,cena od 180 do nawet 300euro.,mnóstwo metek,kolorowych haftów i innych bajerów,sam denim użyty do spodni jest wysokiej klasy ale sporo innych firm oferuje spodnie z tych samych tkanin za połowe ceny. Jakie firmy byś polecił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Zrzut z ekranu, bez fajansiarskich wodotrysków. Prosto z Nashville. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maladjusted Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 A mnie jakoś lee cooper dłużej wytrzymuje niż levisy. A miałem sporo jednych i drugich, więc może jakoś tylko u mnie ten problem.. Wranglera i lee mi sie nie zdarzyło kupować, no i nic drożej niż 300 zł. Zastanawia mnie czy warto kłaść np. 500 na bossa, ale jestem sceptykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Spodnie maksymalnie przereklamowane,cena od 180 do nawet 300euro.,mnóstwo metek,kolorowych haftów i innych bajerów,sam denim użyty do spodni jest wysokiej klasy ale sporo innych firm oferuje spodnie z tych samych tkanin za połowe ceny.Denim jest naprawdę bardzo dobrej jakości ,dokładnie przejrzałem swoje spodnie i żadnych bajerów nie znalazłem, jedyny dodatek to mala szlufka do podtrzymywania paska który bardzo się sprawdza oraz posrebrzane guziki dzięki czemu przy kontakcie z ciałem nie ma uczulenia.Najważniejsza dla mnie rzecz to jak one lezą, czyli bardzo dobry krój i dopasowanie . Fakt metek jest mnóstwo ale jest to tez zabezpieczenie przed podrabianiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Zrzut z ekranu, bez fajansiarskich wodotrysków. Prosto z Nashville. Tylko jak one leża ,one wiszą nie leżą . I to jest ta mala różnica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Zrzut z ekranu, bez fajansiarskich wodotrysków. Prosto z Nashville. Tylko jak one leża ,one wiszą nie leżą . I to jest ta mala różnica . Co znaczy leżą? Mają być jak leginsy czy kalesony? A może ze strechem w pakiecie z opiętymi jajkami? Jeżeli tak, to sorry, to nie mój klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Co znaczy leżą? Mają być jak leginsy czy kalesony? A może ze strechem w pakiecie z opiętymi jajkami? Jeżeli tak, to sorry, to nie mój klimat. I od tego trzeba było zacząć.Ze spodnie maja wisieć nie leżeć co najwyżej wpijać się w tyłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Włochom pozostawiam zasłużoną palmę pierwszeństwa w qchni z winem i pastą, ale ich dżinsów już nie kupuję. Pozostając w klimatach Made in USA, inspiracja z Portland Dry Goods Co. Więcej zdjęć do obejrzenia pod tym linkiem: http://portlanddrygoods-pdg.blogspot.co ... ircus.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Zastanawia mnie czy warto kłaść np. 500 na bossa, ale jestem sceptykiem. Kiedyś w second handzie kupiłem (za piąteczkę) czarne jeansy BOSS Black. Bardzo cienkie i miękkie. Oddałem koledze bo były na grubą osobę. Bawełna była naprawdę wspaniała, kumpel po dotknięciu materiału myślał iż są z domieszką jedwabiu Gdybym potrzebował akurat spodni z takiego jeansu bez wahania zapłaciłbym 500 zł i uznałbym tą cenę za okazyjną. Mam też jeansy Brioni w kolorze królewskiego błękitu. Super cienkie i lekkie, idealne na wiosnę, wczesne lato. Kosztowały więcej niż 500 zł, wydatku nie żałuję. Włochom pozostawiam zasłużoną palmę pierwszeństwa w qchni z winem i pastą, ale ich dżinsów już nie kupuję. Nie mów iż nie chciałbyś mieć takich bombowych dżinsów od Dolcze & Pierdolcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Najlepszy jeans produkuje na własne potrzeby japońska firma Naked & Famous. W tym roku wypuściła na rynek pancernego "tygrysa", najcięższy jeans 32 oz nie do zdarcia (zdjęcie poniżej). Seria ogranicza się do 138 par za 800 baksów każda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Toz to bedzie jak noszenie rynien na nogach zanim denim sie 'zlamie':) osobiscie nie znosze raw denim, przyjemnosc w mierzeniu takowych spodni jest zadna, a samo przecieranie sie w trakcie uzytkowania tez jakos do mnie nie przemawia. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi