Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Właśnie ostatnio mierzyłem owe Crancki.

Bardzo fajne spodni biorąc pod uwagę ze mnóstwo teraz przecieranych par pojawia sie.

Ja natomiast zakupilem Lee w pięknym blekitnym kolorze.

Modelu nie pamietam :(

Polecam naprawdę obecna kolekcje wranglera i Lee

Opublikowano

Będąc dzisiaj w salonie E.Berg trafiłem na swoje ulubione jeansy Jacob Cohen ,okazuje sie ze są dostępne we wszystkich ich sklepach . Co prawda nie było rozmiaru który noszę ,zaczynaja sie od 32 ,ale gorąco polecam ten produkt. Tak jak pisałem gdzieś wyżej są naprawdę warte swojej ceny .

Pozdrawiam

Opublikowano

jeansy Jacob Cohen naprawdę warte swojej ceny .

Niewątpliwie. Dżinsy za tysiąc złotych pewnie są lepsze od tych za 300, którą to cenę uważam za maksymalną, jaką bym dał za spodnie, a i tak kupuję wyłącznie na wyprzedażach.
Opublikowano

Mi Levisy wytrzymały już 4 lata, a jeszcze z rok albo dwa wytrzymają, więc spodnie za bańkę musiały by wytrzymać lat 15 żeby mi się opłacało, co do wygody i wszystkich innych właściwości też nie mam zastrzeżeń, więc w czym te portki za bańkę są lepsze od tych za 1/3?

Opublikowano

Mała bańka to tysiąc, nie słuchałeś uważnie pana Adama. Ale nie wiem czy ten dobry jeans jest na tyle dobry żeby to było opłacalne, to tak jak w inżynierii, można sobie coś zrobić z kosmicznego stopu, ale po co jak stalowe wytrzyma tyle samo, spełni ta samą funkcję a będzie tańsze.

Opublikowano

I w ten sposób powstały aluminiowe kable, których pomysłodawca w 7 kręgu piekielnym się smaży :lol:

Nie no, co racja to racja, ja nie miałem okazji do porównania na żywo, jednak większość dżinsowych spodni oferowanych u nas w sklepach to nie jest coś, co chciałbym nosić. Czy są lepsze, lżejsze, przewiewniejsze, milsze w dotyku, nie wiem, chętnie bym się przekonał

Opublikowano

. Ale nie wiem czy ten dobry jeans jest na tyle dobry żeby to było opłacalne, to tak jak w inżynierii, można sobie coś zrobić z kosmicznego stopu, ale po co jak stalowe wytrzyma tyle samo, spełni ta samą funkcję a będzie tańsze.

Fajne wytłumaczenie.

Opublikowano

Będąc dzisiaj w salonie E.Berg trafiłem na swoje ulubione jeansy Jacob Cohen ,okazuje sie ze są dostępne we wszystkich ich sklepach . Co prawda nie było rozmiaru który noszę ,zaczynaja sie od 32 ,ale gorąco polecam ten produkt. Tak jak pisałem gdzieś wyżej są naprawdę warte swojej ceny .

Pozdrawiam

TFU! Włoski dżins. ;) Jak już bawimy się w te klimaty, to w Ameryce jeansy szyją. Najlepiej z garażowej firmy bespoke. :lol:

Opublikowano

Spodnie maksymalnie przereklamowane,cena od 180 do nawet 300euro.,mnóstwo metek,kolorowych haftów i innych bajerów,sam denim użyty do spodni jest wysokiej klasy ale sporo innych firm oferuje spodnie z tych samych tkanin za połowe ceny.

Jakie firmy byś polecił?

Opublikowano

A mnie jakoś lee cooper dłużej wytrzymuje niż levisy. A miałem sporo jednych i drugich, więc może jakoś tylko u mnie ten problem.. Wranglera i lee mi sie nie zdarzyło kupować, no i nic drożej niż 300 zł. Zastanawia mnie czy warto kłaść np. 500 na bossa, ale jestem sceptykiem.

Opublikowano

Spodnie maksymalnie przereklamowane,cena od 180 do nawet 300euro.,mnóstwo metek,kolorowych haftów i innych bajerów,sam denim użyty do spodni jest wysokiej klasy ale sporo innych firm oferuje spodnie z tych samych tkanin za połowe ceny.

Denim jest naprawdę bardzo dobrej jakości ,dokładnie przejrzałem swoje spodnie i żadnych bajerów nie znalazłem, jedyny dodatek to mala szlufka do podtrzymywania paska który bardzo się sprawdza oraz posrebrzane guziki dzięki czemu przy kontakcie z ciałem nie ma uczulenia.Najważniejsza dla mnie rzecz to jak one lezą, czyli bardzo dobry krój i dopasowanie . Fakt metek jest mnóstwo ale jest to tez zabezpieczenie przed podrabianiem .
Opublikowano

Zrzut z ekranu, bez fajansiarskich wodotrysków. Prosto z Nashville. :mrgreen:

Tylko jak one leża ,one wiszą nie leżą . I to jest ta mala różnica .

Co znaczy leżą? Mają być jak leginsy czy kalesony? A może ze strechem w pakiecie z opiętymi jajkami? Jeżeli tak, to sorry, to nie mój klimat.

Opublikowano

Co znaczy leżą? Mają być jak leginsy czy kalesony? A może ze strechem w pakiecie z opiętymi jajkami? Jeżeli tak, to sorry, to nie mój klimat.

I od tego trzeba było zacząć.Ze spodnie maja wisieć nie leżeć co najwyżej wpijać się w tyłek.

Opublikowano

Zastanawia mnie czy warto kłaść np. 500 na bossa, ale jestem sceptykiem.

Kiedyś w second handzie kupiłem (za piąteczkę) czarne jeansy BOSS Black. Bardzo cienkie i miękkie. Oddałem koledze bo były na grubą osobę. Bawełna była naprawdę wspaniała, kumpel po dotknięciu materiału myślał iż są z domieszką jedwabiu :-) Gdybym potrzebował akurat spodni z takiego jeansu bez wahania zapłaciłbym 500 zł i uznałbym tą cenę za okazyjną.

Mam też jeansy Brioni w kolorze królewskiego błękitu. Super cienkie i lekkie, idealne na wiosnę, wczesne lato. Kosztowały więcej niż 500 zł, wydatku nie żałuję.

Włochom pozostawiam zasłużoną palmę pierwszeństwa w qchni z winem i pastą, ale ich dżinsów już nie kupuję.

Nie mów iż nie chciałbyś mieć takich bombowych dżinsów od Dolcze & Pierdolcze!

Dołączona grafika

Opublikowano

Najlepszy jeans produkuje na własne potrzeby japońska firma Naked & Famous. W tym roku wypuściła na rynek pancernego "tygrysa", najcięższy jeans 32 oz nie do zdarcia (zdjęcie poniżej). Seria ogranicza się do 138 par za 800 baksów każda. :mrgreen:

post-387-1365892274305_thumb.jpg

Opublikowano

Toz to bedzie jak noszenie rynien na nogach zanim denim sie 'zlamie':) osobiscie nie znosze raw denim, przyjemnosc w mierzeniu takowych spodni jest zadna, a samo przecieranie sie w trakcie uzytkowania tez jakos do mnie nie przemawia.

Pozdrawiam,

dsc.