LordSolar Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Pogawędki i wszystkim i o niczym. Czy jednak się mylę? Proszę mi powiedzieć kogo obraziłem i czym dokładnie a chętnie przeproszę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Panowie, pozwoliłem sobie wkleić prośbę mojego kolegi z pracy - to nie jest żaden łańcuszek szczęście, żaden obrazek się nie pojawi. Efektem będzie większa nadzieja dla kolegi że ma szanse na dalsze leczenie swojej córki. "Dzisiaj dowiedzieliśmy się z żoną, że politycy wymyślili rozporządzenie, które blokuje program eksperymentalnego leczenia komórkami macierzystymi. Dla naszej Julki i innych dzieciaków, które są w terapii komórkami oznacza to natychmiastowe zakończenie terapii.Terapii która jest jedyną opcją pomocy ciężko chorym dzieciakom.Wspólnie z innymi rodzicami walczymy o promesę i szukamy wyjścia z tej beznadziejnej sytuacji.Bardzo prosimy o podpisanie petycji, która jest pod drugim linkiem do pani premier i do ministra zdrowia.Pod pierwszym linkiem więcej informacji z bloga jednego kolegi Julki, który tez jest w projekcie. Prosimy też o przesłanie tej prośby do znajomych, bo każdy głos się liczy.Pozdrawiamy,http://dawidekspalek.com.pl/polska-petycja-do-klikniecia/http://citizengo.org/pl/13334-zadamy-wylaczenia-obowiazywania-przepisu-37k-pkt-1-i-1a-prawo-farmaceutyczne-wzgledem " jeśli ktoś pomoże, dziękuję w imieniu Michała i jego rodziny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Wrzucam film dokumentalny, który niadawno z przyjemnością obejrzałem, o genialnym polskim matematyku Stefanie Banachu Przestrzenie Banacha https://www.youtube.com/watch?v=EJgl_Z9Yz1Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Brzydki i damski, toteż nie wstawiam do wątku z zegarkami. Nie ma to jak popełnić czasomierz ze złotą kopertą za grube dolary i na tej kopercie zrobić literówkę (spójrzcie na "czterdzieści") 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2015 Może ktoś z Kolegów posiada tzw. rumuny? http://www.styleforum.net/t/504320/polish-1980s-skinhead-boots Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2015 dzisiaj dostałem pomysł na kampanię nowego lexusa - przypomniały mi się czasy M.J.F. z powrotu przy przyszłości https://www.youtube.com/user/LexusEurope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2015 Jako że lubię sobie pograć/pooglądać w counter strike'a to pomyślałem, że połączę przyjemne z... przyjemnym ;P Jakiś forumowicz jeszcze się znajdzie, co czasami lubi się odprężyć przed komputerem? Czy upodobania jednak zgoła inne, bardziej pasujące do tematyki forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2015 Ja lubię czasem pograć w jakieś MMO, albo strzelankę Aktualnie męczę WoWa i Call of Duty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2015 Też pastujesz jednocześnie buty? Takiego skilla jeszcze nie osiągnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2015 coś ostatnio się dziwnie czuję, jakieś olbrzymie pokłady energii się we mnie budzą - ale chyba już wiem dlaczego - strach się bać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2015 Uwaga, nie dawać Krzyśkowi punktów reputacji za ten post! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2015 Uwaga, nie dawać Krzyśkowi punktów reputacji za ten post! o Ty belzebubie spod znaku 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2015 Jak tu się wszystkim 69 z jednym kojarzy... A to piękny rok był, Apollo, Boeing 747, Led Zeppelin, Beatlesi na dachu, te sprawy... Edit: ups, Krzysiek, zepsułem Ci liczbę... No cóż, i tak by długo nie wytrzymała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2015 Jak tu się wszystkim 69 z jednym kojarzy... A to piękny rok był, Apollo, Boeing 747, Led Zeppelin, Beatlesi na dachu, te sprawy... Edit: ups, Krzysiek, zepsułem Ci liczbę... No cóż, i tak by długo nie wytrzymała. 69 to bardzo sympatyczna liczba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2015 -wnusiu jakie masz stopnie z religii -trzy szóstki babciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Witam i przepraszam bo ja nowy. Ale no wlasnie, może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego na tym forum na słowo "witam" reaguje się w niemiło-zaczepny sposób i wzbudza ono podniesienie ciśnienia? Wybaczcie ale nurtuje mnie to strasznie i pytam całkiem serio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 http://sjp.pwn.pl/slowniki/Witam.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Nie spodziewałem sie az tak obszernych wyjaśnień tam. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Mnie nie razi i sam zawsze tak zaczynam każdą wiadomość - w mailu ta forma wynika z faktu, że wiadomość wysyłana jest o dowolnej porze i odczytywana o często innej, tradycyjne "Dzień dobry" nie miałoby tutaj sensu. Dodatkowe powody w sumie wyjaśnione są w linku powyżej. O formę wściekali się przeważnie tylko zakompleksieni doktorzy na uczelni (od 20 lat z tym samym tytułem naukowym), więc nawet specjalnie im na złość zaczynałem tak maile Nawet w urzędach osoby po drugiej stronie, odpisując na maila, też odwzajemniają "Witam" Świat się zmienił i szwagra też już nie nazywam surzą (tak, szwagier to brat męża, a brat żony to surza) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Stąd też na stopie prywatnej i w męskim towarzystwie, zdecydowanie preferuję powitanie "Czołem!". Ma ładną historię i jest trochę staroświeckie. Szkoda, że z użycia wyszło "Serwus!" - to już prawie anachronizm, bo "Czołem!" jest jeszcze oficjalnie używane przez "mundurowych". Jednakże, w korespondencji zawodowej "Witam" jest już nie do wyplenienia - jest jak Unicode, jest jak "demokracja". Trzeba nauczyć się z nim żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 "Serwus" żyje na Śląsku i ma się całkiem dobrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesniowski Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Ja jednak zauważyłem, że w formalnych mailach ludzie odchodzą od formy „Witam!”. Czy to księgowa, czy to kontrahent — wszyscy zaczynają od „Dzień dobry” lub zwracają się per pan. Może jednak są jakieś szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Szkoda, że z użycia wyszło "Serwus!" - to już prawie anachronizm, bo "Czołem!" jest jeszcze oficjalnie używane przez "mundurowych". Używam i 'serwus', i 'czołem' i bardzo je sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Może Microsoft Surface? Tablety Nexusa jednak są najlepszymi androidowcami i ciężko znaleźć coś lepszego na tym systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Tablety z serii Nexus były tak udane, że obecnie używki nie są wiele tańsze od nowych egzemplarzy (których już brak z powodu zakończenia produkcji) Także faktycznie, lepiej poszukać zabawki z innej kategorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi