Clovis Napisano 16 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2012 Żaden problem. Żetony potem wymieniamy na pieniądze i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 16 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2012 Oj no. Sartorialnie ma być. Na marynarki i garnitury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 16 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2012 Żaden problem. Żetony potem wymieniamy na pieniądze i już. I piszmy o tym na publicznie dostepnym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2012 To ja o całkiem innym "niczym"... w piątek miałem na sobie 2 raz chino ( widoczne w CMDNS) w pracy dotknąłem czegoś brudnego i pojawiła się niewielka ciemna kreska, poszedłem do toalety i zaprałem to mydłem w płynie...no i spodnie są do wyrzucenia...tak w niedziele ku przestrodze te słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 16 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2012 Przerób na krótkie spodenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2012 Przerób na krótkie spodenki ... pewnie pomyślę o tym na wiosnę.. póki co mam "nerwa":)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 16 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2012 Spokojnie, to tylko ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 mam zaprojektować certyfikat i zastanawiam się jak wygląda sprawa umieszczenia (ważności logo). Szkolenie przeprowadzane będzie na Uczelni, przez jedną z jej jednostek razem z prywatną firmą (powiedźmy dla uproszczenia że zaangażowanie 50/50%). Wszystkie 3 loga chcę umieścić na górze (a może z boku?). Logo uczelni, jednostki, firmy - które po lewej, które po prawej a które na środku? Wielkość ta sama (właściwie wysokość), a może nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 A pytałeś Dr. Googla ?... Może to pomoże: http://www.google.pl/search?q=certyfika ... 66&bih=635 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Jak się zwykle robi to wiem, ale też kiedy ostatnio zastosowałem się do tego co mi się wydawało zwrócono mi uwagę że tak się robi. Tak więc pytam o zasadę jeśli jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Jak się zwykle robi to wiem, ale też kiedy ostatnio zastosowałem się do tego co mi się wydawało zwrócono mi uwagę że tak się robi. Tak więc pytam o zasadę jeśli jest? Czy niepowinieneś jej znać, zanim przyjąłeś zlecenie? Może skład też mamy za Ciebie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 A nie pomyślałeś że czasem można dostać polecenie, i chcę to zrobić jak najlepiej. Tu sumienie mam czyste, nie będę się tłumaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Właśnie to zrobiłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 pewnie padok..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Jest prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 panowie macie problem z zapięciem naszego buta w butonierce? U mnie to zapięcie już ledwo ściska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Chyba użytkujesz je najczęściej z całego forum (doświadczenia z CMDNS) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Jest prawidłowo. Dlaczego tak sądzisz? Górny guzik wydaje się być na wysokości talii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Chyba czas dla mnie udać się do vision expres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Chyba użytkujesz je najczęściej z całego forum (doświadczenia z CMDNS) . Miszo, użytkuję go tylko wtedy kiedy mam na sobie marynarkę, czyli prawie codziennie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 panowie macie problem z zapięciem naszego buta w butonierce? U mnie to zapięcie już ledwo ściska..Po częstym użytkowaniu zapięcie się wyrabia i nie ma już takiego ściśnięcia. Jeśli masz w domu jakieś inne pinsy to wystarczy przełożyć "motylka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 panowie macie problem z zapięciem naszego buta w butonierce? U mnie to zapięcie już ledwo ściska..Po częstym użytkowaniu zapięcie się wyrabia i nie ma już takiego ściśnięcia. Jeśli masz w domu jakieś inne pinsy to wystarczy przełożyć "motylka" No właśnie nie mam, myślę o tym czy nie da się przerobić na "gwint" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Chyba mam w domu takie motylki. Tylko nie mam mam pewności jakiego koloru. Jak będę w domu i się upewnię to mogę wysłać listem ten element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Chyba mam w domu takie motylki. Tylko nie mam mam pewności jakiego koloru. Jak będę w domu i się upewnię to mogę wysłać listem ten element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi