mr.vintage Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Ja bym wybrał kolorowy. Prawdopodobnie nr 19 - płowy (z próbnika Saphir'a). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Aż mi łzy pociekły, jak sobie przypomnę, że nie zdążyłem na swój rozmiar... Wg mnie świetne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fant Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Żałuj ...aż nie chce się ich zdejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Przeglądałem sobie ostatnio co tu na wiosną kupić. Zawsze podobała mi się skóra w butach Buttero, gruba konkretna skóra - w podobnym klimacie są japońskie Buddy. Finansowo raczej nie moje klimaty - przecież to w końcu trampki. Przeglądając sklep Buttero zauważyłem ciekawą rzecz. Taki model: http://www.buttero.it/en/PERFORATED-FLINT-SUEDE-TANINO-LOW-SNEAKERS.html?RwDet=true&articoli_ID=1046&language=1 i taki już od Vistuli http://vistula.pl/outlet-do--70/buty/buty-hannibal-vistula-red Podobieństwo znaczne wziąłem i w piątek zamówiłem. Dzisiaj przyjechały. Bardzo dobre buty. Mam sneakersy: Wojasa, Gino Rossi, Lacoste i Timberlanda w tych Vistuli solidność skóry jest wyższa, może tylko Timberlandy są w podobny klimacie. Oczywiście wszystko wyjdzie w praniu, jednak jak na buty za 280zł to polecam (oczywiście tym, którym nie przeszkadzają dziurki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Osobiście w butach casualowych lubię minimalizm - brak zbędnych przeszyć, dziurek, loga producenta, napisów. Najlepiej zamsz, a jeżeli już licówka to możliwie bez połysku. Wnętrze też musi być ze skóry naturalnej. Aktualnie poluję na jasnobrązowe trampki/sneakersy (nie będę się kłócił o nazewnictwo) Póki co chyba najbliżej są te, ale to jeszcze nie do końca to (te wstawki na boku i pięcie buta średnio mi podchodzą). Naprowadzicie mnie może na coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 https://www.eobuwie.com.pl/sneakersy-polo-ralph-lauren-geffrey-a85-y0463-r0275-a290t-polo-tan.html a rozmiar jaki? oops logo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0460751001.html#Koniakowy brąz Hmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Lub bardziej kosztowne: http://buddyhappy.eu/gb/buddy/sneakers/bull-terrier/bt-low/40-bull-terrier-bff-low-nume-beige.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 Dnia 18.04.2017 o 11:49, Whitesnake napisał: Jedyny mankament, ale i zaleta Grensonow/NB to skóra, która jest świetna, ale dyskwalifikuje je jako buty letnie. Dlatego wlasnie dotarły do mnie lekkie,materiałowo-zamszowe cortezy, można powiedzieć MTO . Fascynujące możliwości daje dzisiejszy wielki przemysł obuwniczy. dziwny zbieg okoliczności z tym napisem w odniesieniu do Twojego nazwiska gdzie się takie kupuje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 59 minut temu, Krzysiek_W napisał: dziwny zbieg okoliczności z tym napisem w odniesieniu do Twojego nazwiska gdzie się takie kupuje ? W internetach, na NIKE iD :). Można samemu zaprojektować buty, zmieniając właściwie każdy ich element. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 Dotrzymują terminu dostawy? Wysyłka z UE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 @rumcajs43 Dzięki. Mniej więcej o to chodziło. Tylko ciut drogo jak za sneakersy. Jeszcze się rozejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 Piękne "Kościółki", ale cena 350 euro zabija. Może na dużej wyprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 Niespecjalnie podobają mi się pokazywane w tym wątku super drogie trampki i adidasy ze skóry licowej. Sprawiają wrażenie na siłę próbujących udawać buty eleganckie (może za wyjątkiem New Balance x Grenson, które są chyba w zamierzeniu trochę "ironiczne" i jako robione z przymrużeniem oka całkiem fajnie wyglądają). Praktycznie wszystkie pokazywane tutaj propozycje premium "z prawdziwej skóry", "nie made in China" na pewno są dużo lepsze jakościowo, ale moim zdaniem są też po prostu brzydsze. O wiele bardziej podobają mi się zwykłe kolorowe adidasy, które pokazywali @Beny23, @Whitesnake i @Wincenty. Fajne kolorowe i casualowe buty, które nie udają czegoś czym nie są. Sam parę dni temu kupiłem sobie na lato zwykłe granatowe New Balance 420. Może i made in China i z poślednich materiałów ale po prostu mi się podobają A jeszcze co do tego potępiania produktów robionych w Chinach, to ja jestem z moich Meerminów bardzo zadowolony, bardziej niż z wielu moich par obuwia robionych w Europie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 3 godziny temu, Hargin napisał: Dotrzymują terminu dostawy? Wysyłka z UE? W moim przypadku termin był krótszy niz deklarowany. Wysyłka z Wietnamu, ale bez żadnych komplikacji. Globalizacja Panie; strona po polsku, firma amerykańska, zamówienie składane w Amsterdamie, a produkcja Wietnam. Wszystko bezszwowe i z pełną transparentnością procesu - maile o statusie wysyłane są co kilka dni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 Kilka typów ode mnie: camper - dla mnie bomba, ostatnio poszli w nowoczesne wzory, ale mają też swoją oldskulową linię (chyba nawet 3) https://www.camper.com/en_US/men/shoes/pelotas/camper-pelotas_xlite-K100230-003 Vans slip on The north face hedgehog retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 Ja też uważam tak jak Zajac; a idąc dalej najbardziej to nie podobają mnie się New Balance. Jednak każdy ma jakaś słabostkę. Ja chyba też bo przymierzam się do jednego z dwójki: jeden taki https://zonkeyboot.com/shop/oneeightseven-mini/ a drugi taki: http://www.shop-kuenzli-schuhe.ch/epages/SHOP-KMU00105.sf/de_CH/?ObjectPath=/Shops/SHOP-KMU00105/Products/15012 oba są nieprzyzwoicie drogie jak na zwykłe pepegi; snobizm butowy wylewa mnie się z cholewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 4 godziny temu, Whitesnake napisał: W internetach, na NIKE iD :). Można samemu zaprojektować buty, zmieniając właściwie każdy ich element. Fajna sprawa. Ja bym tak spersonalizował. Szkoda, że nie da się usunąć małej łyżwy, trochę szpeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 56 minut temu, mr.vintage napisał: Fajna sprawa. Ja bym tak spersonalizował. Szkoda, że nie da się usunąć małej łyżwy, trochę szpeci. Szkoda, że nie da sie usunąć dużej łyżwy, trochę szpeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 Fantastyczna zabawa! Widziałem coś podobnego na stronie Timberlanda - można było klasyczne 3-eye przerabiać na różne kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 IMO temu modelowi personalizacja nie pomoże . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 3 godziny temu, mr.vintage napisał: Fajna sprawa. Ja bym tak spersonalizował. Szkoda, że nie da się usunąć małej łyżwy, trochę szpeci. Fajne. Przydaje sie doświadczenie z zamawiania bespoke. Przy nadmiarze możliwości łatwo o koszmarka. Moje, jak sie łatwo domyślić, mają uzupełniać military jacket :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 2 godziny temu, Bartek 00 napisał: Szkoda, że nie da sie usunąć dużej łyżwy, trochę szpeci. Duża łyżwa była na tym modelu zawsze. Mała nigdy i zupełnie tam nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Dnia 20.04.2017 o 13:09, Zajac Poziomka napisał: Sam parę dni temu kupiłem sobie na lato zwykłe granatowe New Balance 420. Może i made in China i z poślednich materiałów ale po prostu mi się podobają 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi