MH_fan Napisano 19 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2019 Widziałem sporo ich butów w TK i z tego co zauważyłem, rozmiarówka mocno zawyżona w stosunku do normalnych snikersów - w NB i Asiku nosze 43,5, MD snikersy 42, klasyczne obuwie 8, a w snikersach GP 42 to max, co bym potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 19 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2019 A ja natomiast Loake UK 7, NB 41,5 , Garment Project 41 - tak że moim zdaniem rozmiarówka standardowa. Przymierzałem tez GP w rozmiarze 42 były sporo za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 Być może poszczególne modele GP różnią się między sobą . W moim przypadku 43 było za krótkie i opinia o tym że wypadają większe się nie potwierdziła . Jak to zwykle bywa , najlepiej przymieżyć 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 25 minut temu, Szydlowsky napisał: . Jak to zwykle bywa , najlepiej przymieżyć 😉 Ja osobiście bym wolał przymierzyć, ale to jest kwestia indywidualnych preferencji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 Teraz, mayor napisał: Ja osobiście bym wolał przymierzyć, ale to jest kwestia indywidualnych preferencji. No tak , ale wtopa 🙈 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 16 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2019 W końcu się doczekałem na promocję na Zalando - Grenson Sneaker 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 16 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2019 23 minuty temu, Rafix napisał: W końcu się doczekałem na promocję na Zalando - Grenson Sneaker Ile za te cuda? To ze zwykłego Zalando czy Lounge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 16 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2019 Bardzo fajn model. Mam kilka par. W kolorze, kt kupiłeś, mam model za kostkę. Gratuluję zakupu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 16 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2019 11 minut temu, MH_fan napisał: Ile za te cuda? To ze zwykłego Zalando czy Lounge? Rabat 40% w stosunku do ceny wyjściowej. Zwykłe Zalando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 16 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2019 51 minut temu, Rafix napisał: Rabat 40% w stosunku do ceny wyjściowej. Zwykłe Zalando Przepraszam za może trochę złośliwy komentarz ale 40% od niewiadomej, to nadal niewiadoma cena :P. Tak wiem Ci mniej leniwi wejdą na Zalando i wpiszą markę/model ;). Swoją drogą pozostając w temacie ostatnio w TK MAXX (Warszawa) widziałem sporo klasycznych sneakersów i to głównie w brązach. Ceny pomiędzy 200-300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 @Dignito Cena 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 Przy okazji , jeśli chodzi o Grensona , to nie polecam tego modelu . Być może miałem pecha , ale te materiałowe oczka rwały się podczas przymiarki i próby zaciągnięcia sznurówek 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 14 godzin temu, Rafix napisał: @Dignito Cena 500 zł Dzięki za info :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 Czy ktoś kojarzy tę markę: https://www.fieno.eu/ ? Jak jakość? Wyglądają fajnie + w 100% produkowane w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 W dniu 1.01.2020 o 09:39, torunianin napisał: Czy ktoś kojarzy tę markę: https://www.fieno.eu/ ? Jak jakość? Wyglądają fajnie + w 100% produkowane w Polsce. Zamówiłem na próbę jedna pare (zamszowe) i mam ja mieć w przyszłym tygodniu. Jak przymierze to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 Pojawiła się oferta na sneakersy Archibald London robione we współpracy ze Styleforum. Made in Italy, skóry włoskie. Preorder ma być dostarczony do 13 kwietnia za 159E. https://www.archibaldlondon.com/de/collection?tags=[{"sortOrder":0,"categoryUrl":"thesf01leathersneakers","title":"The SF-01 Leather Sneakers"}] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 Rzecz wygląda dobrze. Kangura bym wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 1 minutę temu, lubo69 napisał: Rzecz wygląda dobrze. Kangura bym wziął. Pod względem uniwersalności polecałbyś białe na białej czy kangury na kauczukowej? Rozważam tylko te dwie opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 Co masz na myśli pod pojęciem „uniwersalność”? Jeśli „the sneaker to end all sneakers” w filozofii „less is more”, to kangur na gumie. Skóra nie do zajechania, leciutka, guma (i zresztą też skóra) dłużej będzie wyglądać na nową. Jeśli zaś do zestawów preppy itp., czyli pod względem stylistycznym, wtedy białe na białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 Ten biały na gumie wygląda fuj. Mnie ciekawi biały kangur na białej podeszwie i czarna licówka na czarnej. Chyba wszystkie casualowe kombinacje pasowałyby do takiej pary par. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 A - nie zauważyłem, że jest custom. W takim razie biały kangur na białej podeszwie raz proszsz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 Mnie kusi kauczuk, bo jednak inaczej się brudzi niż biała. Dam sobie kilka dni na przemyślenie i chyba zamówię, bo i tak miałem kupić jedne białe cichobiegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2020 W sumie nie wiem. Mam problem z dwiema rzeczami: - opcja custom nie podlega zwrotowi ani wymianie, co jest problematyczne w mojej sytuacji (jestem ewidentnie między rozmiarem 41 a 42); - Polska nie należy do "localised countries", co oznacza opłatę za wysyłkę i ewentualny zwrot. W tej sytuacji albo stawiam "wszystko na 21", albo kupuję trochę bez przekonania szarego kangura na gumie i ryzykuję tylko koszt przesyłki w obie strony. Najprawdopodobniej jednak ostatecznie rezygnuję. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2020 11 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: Mnie kusi kauczuk, bo jednak inaczej się brudzi niż biała. Dam sobie kilka dni na przemyślenie i chyba zamówię, bo i tak miałem kupić jedne białe cichobiegi. Generalnie to odradzam białą podeszwę- brudzi się od samego patrzenia. Mam białe sneakersy tego typu SuSu i po prostu praktycznie ich nie noszę bo nie starcza mi chęci na ich czyszczenie. Mam różne środki Tarrago for kicks ale serio- bawić mi się w to nie chce. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2020 Biała koszula też brudzi się od samego patrzenia. Tego typu dyskusje (podobnie jak zelowanie czy noszenie olejaków zimą) zawsze będą generowały szkołę falenicką i otwocką i do niczego konstruktywnego nie doprowadzą:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi