Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Sowa Czy wiecie, że sowy jako jedyne spośród ptaków mrugają używając górnej powieki ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlin Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 2 tygodnie temu wypełniłem formularz kontaktowy na stronie - brak odpowiedzi 1 tydzień temu wysłałem maila - brak odpowiedzi. Czy wszystko dobrze z Państwa skrzynką mailową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 Godzinę temu, Orlin napisał: 2 tygodnie temu wypełniłem formularz kontaktowy na stronie - brak odpowiedzi 1 tydzień temu wysłałem maila - brak odpowiedzi. Czy wszystko dobrze z Państwa skrzynką mailową? Żeby zlokalizować maila potrzebujemy coś więcej niż: Orlin. Poproszę szczegóły na PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Dzień darmowej dostawy w Poszetce.⇢ do piątku do końca dnia⇢ dotyczy wszystkich rodzajów przesyłek (paczkomaty, poczta, FedEx, za wyjątkiem pobrania)⇢ www.poszetka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Czy istnieje możliwość, w przyszłych kolekcjach, zamówienia indywidualnie szelek w wersji tylko na guziki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Na wypadek odpowiedzi ,,Tak, o ile będzie dostateczne zainteresownie", informuję, że ja również bym był zainteresowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 A to nie można zwyczajnie zdemontować żabek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Ta "zatyczka" lubi się często odczepiać i się nagle człowiek dziwuje w środku dnia, dlaczego tak mu spodnie opadają z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Plus aspekt estetyczny i osobiste preferencje, ja np. mam jakiś przyrodzony snobizm, który powoduje, że takie ,,kombinacje" mnie odrzucają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 mnie też, plus byłoby świetnie jakby niebieskie lub w przyszłości mam nadzieję zielone lniane szelki miały jakiś neutralny kolor części skórzanej tj. granat lub biel, ewentualnie zieleń, szary lub burgund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 2 godziny temu, Caporegime napisał: Czy istnieje możliwość, w przyszłych kolekcjach, zamówienia indywidualnie szelek w wersji tylko na guziki? tak, zrobimy na jesień takie szelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Kapelusze typu Panama - 3 modele - uformowane w skoczowskiej fabryce POLKAP.https://www.poszetka.com/pol_m_Inne_KASZKIETY_Kapelusze-288.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2017 Promocyjne Lato w Poszetce 🌞☈ 45 przecenionych produktów, ☈ w tym krawaty z lnu z ostatniej kolekcji, poszetki oraz muchy lniane, krawaty oraz muchy z surówki jedwabnejZapraszamy / otwarte 24h / adres ☈ https://www.poszetka.com/Przecena-sdiscount-pol.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 11 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2017 Nowa poszetka to istne cudo! Mam nadzieje że wysyłacie do USA. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 11 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2017 Fakt, że nie ma jej jeszcze na stronie uważam za nieludzkie posunięcie. Ps. Ok, już widzę, jakoś dziwnie musialo mi ją wyfiltrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2017 @poszetka.com Tomek, a macie zgodę na wykorzystanie szachownicy ? Bo jej używanie wymaga zgody ministerstwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2017 46 minut temu, Krzysiek_W napisał: @poszetka.com Tomek, a macie zgodę na wykorzystanie szachownicy ? Bo jej używanie wymaga zgody ministerstwa Na poszetce jest szachownica nie będąca aktualnym symbolem lotniczym (od ponad 20 lat). Obecnie jest obrócona o 90°. Ciekawe, czy współczesny minister jest władny także w kwestii byłych znaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2017 Zgodnie z ustawą, nawet znaki wzorowane na znakach Sił Zbrojnych wymagają zgody (art. 2 p. 2). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2017 na forum zegarkclub.pl jeden gość organizował "zegarek podforumowy" - poljot aviator bodajże, na którego tarczy był napis o unikalności, z przedmiotową szachownicą. Aby było wszystko prawidłowo zgłosił to do ministerstwa "wojny" i otrzymał oficjalną zgodę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2017 Abstrahując od zgód, poszetka jest przepiękna! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Kolejna premiera w Poszetce ⌁ bokserki. W Wasze ręce oddajemy produkt premium:⌁ uszyty z wysokojakościowej bawełny koszulowej, ⌁ zapinany perłowymi guzikami, ⌁ z praktyczną flanelową wkładką higieniczną ⌁ w 4 rozmiarach: s, m, l, xl. https://www.poszetka.com/pol_m_Bokserki-307.html ------- Promo: ⌁ przy zakupie dwóch par bokserek - 10% rabatu ⌁ przy zakupie trzech par bokserek - 20% rabatu ⌁ rabat zostanie naliczony automatycznie po dodaniu produktów do koszyka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Rozumiem, że rozmiar L ma w talii od 80 do 90 cm, nie zaś tak jak podano w tabeli? Niestety, nadal nie mam gdzie kupić bokserek slim: te mają co najmniej 10 cm za dużo w udzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinowski Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Jest szansa na zamówienie u Państwa bokserek o takim klasycznym kroju? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 2 godziny temu, Malinowski napisał: Jest szansa na zamówienie u Państwa bokserek o takim klasycznym kroju? Serio takie chcesz nosić? Wyobraziłem sobie..., nie, nawet nie potrafię sobie wyobrazić reakcji kobiety na takie męskie galoty... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Malinowski Napisano 25 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Chcę i nosze, firmy brook brothers, jedyna firma, która takie bokserki jeszcze produkuje, jednak cena z wysyłką jest dość wysoka, a rozmiarówka nie w pełni mi odpowiada. reakcję kobiety na takie "galoty" polecam wrzucić do worka z reakcjami na garnitur noszony na uczelni, noszenie na ulicy kapelusza czy inne podobne sytuację pewnie przez wielu na tym obecnych na forum doświadczane. Bokserki są praktyczne wygodne i higieniczne zwłaszcza jeśli nosi się spodnie z wysokim(sięgającym okolic pępka)stanem. Jedyny argument przeciwko takim bokserkom, to argument większości- wątpliwy merytorycznie Gusta się zmieniają, i to jednostki go kształtują. 10 lat temu założenie różowej koszuli mogło budzić sensacje, teraz jest czymś normalnym Reakcji kobiety bałbym się, nie będąc pewnym siebie. Trochę odwagi! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi