Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni Panowie, zapraszam do skorzystania z oferty obowiązującej przez cały tydzień:

Dołączona grafika

Z racji intensywnych poszukiwań materiałów na nową kolekcję poszetek przyznaję się, że zaniedbałam wcześniej omawianą sprawę krawatów z surówki jedwabnej oraz pokrowców na obuwie. Postaram się jak najszybciej nadrobić zaległości:)

Przy okazji zachęcam do poczekania na nową kolekcję poszetek, która ukaże się pod koniec września. Tym razem poza moimi „zdobyczami” z włoskich sklepików w ofercie ukażą się jedwabie typowo tkane pod poszetki (z kontrastowym obramowaniem).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Historia pt.: "W poszukiwaniu idealnego materiału" dla naszych pokrowców podróżnych dobiegła końca ... uff :)

Bawełna, z której uszyte są nowe pokrowce ma odpowiednią sztywność, nie jest gruba, co oznacza, że nie zabiera niepotrzebnego miejsca w walizce. Pokrowce dostępne są w zestawach , więcej szczegółów znajdziecie tutaj: http://www.poszetka.com/product-pol-754 ... ztuki.html

Dołączona grafika

Opublikowano

Szanowni Panowie,

Już od dawna chodziło nam po głowie rozszerzenie oferty o unikalne torby skórzane. I oto stało się. Mieliśmy szczęście zlecając zamówienie Justynie Marcinkiewicz- projektantce, która z każdego kawałka skóry potrafi „wyrzeźbić” jakieś cudo. Dbałość o szczegóły oraz jakość wykonania to pierwsze myśli jakie nasunęły mi się podczas oglądania toreb żeńskich w pracowni Justyny. Na naszym pierwszym spotkaniu powstały wstępne projekty. Po wielu dniach żmudnej pracy z radością przedstawiamy: Weekender, Aktówka, Tote bag, Listonoszka oraz to co nas urzekło najbardziej- obwoluty na książki:) http://www.poszetka.com/pol_m_TORBY-171.html

Zapraszam:)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Dzień dobry!

Dziękuję za zainteresowanie. Tak, myślałam o apaszkach. Jeszcze nie analizowałam tematu, ale jeśli pojawią się w ofercie to prawdopodobnie dopiero w przyszłym roku. Chodzi o ograniczenia czasowe... Teraz skupiam się na nowej kolekcji poszetek oraz zaczynam szyć krawaty własnej produkcji. Koniec roku wiąże się z bardzo intensywnym czasem zamówień (Święta) i dlatego realnie nie ma szans na nowe produkty przed tym okresem.

Opublikowano

Właśnie chciałam zaprosić Panów do obejrzenia nowej kolekcji:

http://www.poszetka.com/pol_n_POSZETKI-102.html

Aby oferta była bardziej przejrzysta postanowiliśmy podzielić asortyment na osiem kategorii. Mamy nadzieję, że pomoże to naszym drogim Poszetkowiczom w dokonywaniu wyborów:)

Rzeczywiście trzy wzory poszetek pokrywają się z ofertą Bathier. Zakładam, że w tym wypadku jest to to samo źródło tkanin. Różnica jest taka, że ja obszywam poszetki ręcznie, Bathier (lub jego dostawca) maszynowo.

Co do poszetek w kategorii "jedwab wzorzysty z obwódką", bo właśnie o nich mowa odeszłam tutaj od filozofii firmy- unikalne produkty, limitowane serie (dlatego zawczasu wykasowałam z opisu hasło "LIMITOWANA SERIA"). Są to materiały, które zostały utkane na moje zamówienie, ale wzory są raczej ogólnie dostępne.

Opublikowano

Tymczasem zapraszam do skorzystania z dzisiejszej promocji:

Reaktywacja akcji "ZESTAW NA JUTRO*"!

ZESTAW NA 10/10/2012

Dołączona grafika

Tym razem proponujemy krawat z grenadyny typu garza grossa oraz wzorzystą poszetkę z włoskiego twillu. Oba dodatki łączy soczysty odcień butelkowej zieleni.

PO ZŁOŻENIU ZAMÓWIENIA NA OBA PRODUKTY DO GODZ. 24 W DNIU 10/10/2012 OBSŁUGA SKLEPU ZREDUKUJE ICH WARTOŚĆ O 20%.

http://www.poszetka.com/product-pol-449 ... ossa-.html

http://www.poszetka.com/product-pol-806 ... eleni.html

*Nasi drodzy Klienci często pytają o to jak dobierać dodatki. Dlatego na naszym profilu prezentować będziemy zestawy akcesoriów, które można łączyć bez obaw:) Dodatkowo co jakiś czas zaproponujemy Wam „ZESTAW NA JUTRO”, co w praktyce oznaczać będzie 20% zniżki na dane produkty- obowiązujące od momentu opublikowania zestawu do końca następnego dnia (przy zakupie obu produktów ze zdjęcia).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Drodzy Panowie,

Jakiś czas temu zaczęłam rozpracowywać temat krawatów. Powstały pierwsze modele bez podszewki, w całości uszyte przez nas. Nie osiągnęliśmy jeszcze efektu końcowego, na razie przyszedł czas na „testy” :). Chciałabym skorzystać z doświadczenia i wiedzy forumowiczów i dlatego szukam trzech chętnych, którzy w zamian za przesłany krawat podejmą się jego oceny. Jeśli któryś z Panów czuje się na siłach to zapraszam. Do rozdania mam trzy produkty:

- wełna w niebiesko-czarną pepitę

- błękitna surówka jedwabna

- bawełna granatowo- beżowa

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Świetnie, cieszę się, że szybko poszło:)

W kolejności: nr 1 powędruje do xkoziol (PM), 2 do TYTUS, 3 do proceleusmatyk (PM)

Proszę o przesłanie adresu do wysyłki na priv.

Będę wdzięczna za podzielenie się uwagami/ sugestiami w tym temacie (oczywiście również jeśli będą negatywne)- chciałabym aby każdy mógł dodać coś od siebie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z góry przepraszam za infantylność mojej wypowiedzi, ale przeglądając ofertę szali, zauważyłem różnice w ich tytulaturze i moje pytanie czym różni się wełniany szal męski od szalu męskiego 100% wełny, bo jak czytam opisy obu to widzę ten sam skład 100% wełny. Kolejne: Czy do ich wykonania wykorzystano różne rodzaje wełny - chodzi mi o różnicę w cenie, czy tylko ze względu na rozmiar (mam na myśli szale wełniane)? I ostatnie pytanie, czy planuje Pani sprzedaż szali w innych kolorach, bo przyznam się, że akurat ta oferta zaproponowana w poszetka.com mnie nie zachwyciła - typowo polska smutna i szara (w większości przypadków). Z kolei szukam takich kolorów jak burgund, camel czy claret. I od razu dodam, że cenowo jak najbardziej Pani oferta mi pasuje, bo jeśli jakość szali jest taka sama lub zbliżona do tej z jaką można zetknąć się w Wielkiej Brytanii, to wolałbym zapłacić 40 funtów Pani, niż wysyłać na Wyspy.