Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Dotarły do nas informacje, że wątek więdnie ;) No to może coś zamieszamy? 
Tyle tylko, że mam chwilowe zaćmienie umysłu, a ekipa tak zapracowana, że nie mam serca zawracać im głowy, więc zawrócę "gitarrę" Wam! Ha!

Zasady Mini-Konkursu organizowanego przez patine.pl oraz multirenowacja.pl

1. Pomysły na KONKURS należy podawać w tym wątku.
  2. Fajnie gdyby KONKURS dawał szansę wykazania się zarówno miłośnikom fotografii,  jak i słowa pisanego. Tak, by nie faworyzować jednej grupy.
  3. Dobrze, by zasady były proste i klarowne - tak, by wciągnąć do zabawy jak największą liczbę Forumowiczów.
  4. Mini-Konkurs wygrają Ci, z których pomysłów skorzystamy. Być może w jednym KONKURSIE zawrzemy kilka pomysłów z Mini-Konkursu, dlatego mowa o "wygranych".
  5. W Mini-Konkursie rozdamy "nagrody niespodzianki" - wartość każdej z nich przekracza 150 PLN.
  6. Propozycje zbieramy do niedzieli 27 XI 2016, godzina 23:59.

Zapraszam do gry wstępnej ;) 

A później (pewnie na początku grudnia) już do KONKURSU z baaaardzo atrakcyjnymi NAGRODAMI :) 

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

1.Może konkurs na najśmieszniejszy obrazek/mem/jaktosięterazpomłodzieżowemunazywa a dla nieuzdolnionych artystycznie może byc dowcip/anegdota. Oczywiście wszystko związane luźno (lub nie luźno)z butami / butami klasycznymi. 

2. Pomysł na najzabawniejsze hasło marketingowe zawierające w sobie nazwę firmy lub produktu. I tu również może być pisane lub obrazkowe. 

Opublikowano
2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał:

Ostatnio zamawiałem buty MTO Vassa i to jest bardzo duża frajda samemu "wymyślać" buty. Może konkurs "zaprojektuj wymarzone buty". A np. zwycięski projekt zaczniecie sprzedawać w swoim sklepie (wtedy oczywiście "projektowanie" musiałoby być ograniczone do opcji dostępnych w MTO Yanko). :) 

22 minuty temu, xkoziol napisał:

"Co zrobić z cordovanowymi chukka?" :mrgreen:

Kompilując te pomysły to wychodzi konkurs "jakich wymarzonych butów nie należy jednak kupować" czy coś podobnego.

Opublikowano

1. Mała renowacja - mamy taki wątek; pictorial tekstowy o przywróceniu zaniedbanych butów do stanu używalności, nie na poziomie profesjonalnym (szewc), tylko domorosłym;

2. Tutorial produkcji luster:-) - też mamy taki wątek;

3. Urzekła mnie twoja historia - oryginalna opowieść z życia wzięta z Saphirem lub/i Yankami w tle, czyli horror "jako kot wypił Renomat":roll:;

4. Czego użyć zamiast Yankowych sznurówek, które jednak cały czas się strzępią:P

5. To mi się najbardziej podoba: te same brogsy w trzech różnych stylizacjach: formalnej, półformalnej i casualowej, plus opis, gdzie tak można pójść ubranym.

Opublikowano
34 minuty temu, lubo69 napisał:

5. To mi się najbardziej podoba: te same brogsy w trzech różnych stylizacjach: formalnej, półformalnej i casualowej, plus opis, gdzie tak można pójść ubranym.

Brogsy w stylizacji formalnej? ;) Podoba mi się. To może być ciekawe wyzwanie, bo lubię łamać zasady.

Opublikowano

No nie do smokingu... chodziło mi o a. garnitur, b. zestaw koordynowany, c. jeansy na przykład. Ale w razie wyboru tego tematu można zostawić też uczestnikom konkursu wolną rękę.

Opublikowano
1 godzinę temu, xkoziol napisał:

Ja naprawdę nie wiem co z nimi zrobić, wyrzucić szkoda, nosić jakoś nie bardzo...

Oddaj mi, bo o ile dobrze pamiętam, to ja Cię namówiłem żebyś kupił:-P A rozmiar mamy ten sam8-)

Już wygrałem?:-)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Konkurs na pracę graficzną, obraz  wykonany przy użyciu produktów  firmy, tematyka dowolna   lub ściśle określona przez organizatora. Z najlepszych prac można by zrobić wystawę... 

Malowanie pastą do butów? Część z Kolegów ma małe dzieci, będą zachwyceni... Idąc dalej, może makijaż/kamuflaż produktami do skór delikatnych...;-)

Opublikowano

"Drugi raz bym nie kupił"

1. Podzielić konkurs na dwie kategorie:

a. Fraszka, Haiku, mała forma pisemna, wycinanka słowna...

b. Rysunek, zdjęcie, kolaż

2. Startować można tylko w jednej kategorii, można przedłożyć tylko jedną pracę.

3. Praca ma odzwierciedlać tytuł konkurs, może być śmiesznie , może być straszno...

Opublikowano

Pomysł na konkurs: "przed/po" - 2 zdjęcia pokazujące przemianę związaną z tematyką forum np.

- zniszczone buty/skóra przed i po zastosowaniu środków do renowacji

- przeciętna stylizacja przed a całkiem przyzwoita po wymianie butów na lepsze

- garnitur/koszula itp. RTW przed i po przeróbkach krawieckich

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Gdzie dotarły buty Yanko ?
W jakie rejony kraju bądź świata dotarły z Wami wasze buty Yanko. Opis wyprawy albo kolaż zdjęć o tej tematyce.

Z czym kojarzysz  produkty Saphira /Pantine ?

odpowiedz w formie kilkuzdaniowej wypowiedzi albo zbioru zdjęć, które wywołują w Was skojarzenia z tą marką.

Napisz kilkuzdaniową wypowiedź lub przedstaw w postaci kilku zdjęć, jakie skojarzenia wywołuje 
u Ciebie określenie "dobre buty". Zatem "Dobre buty, to...."

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

"Yanko-muzykant"

Konkurs stawiający przede wszystkim na kreatywność.  Uczestnicy napisaliby tekst piosenki o butach oraz wykonali dowolną techniką  okładkę/plakat do tej piosenki (z butami w roli głównej). Można uczynić z tego jedną konkurencję dwuetapową, bądź zrobić oddzielne dwie dyscypliny. 

Myślę, że ciekawym pomysłem byłoby również nagranie zwycięskich utworów przy współpracy jakiegoś butofila-muzyka i wydanie takiego albumu np. w iTunes. ;)

• Oceniam pozytywnie 1