Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozstrzygnięcie "Mini-Konkursu"!

Nie zawsze pomysły nagrodzonych zostaną odwzorowane w KONKURSIE GŁÓWNYM w 100%, a może się zdarzyć, że nie zostaną wykorzystane w ogóle, ale nagradzamy te propozycje, które nas zainspirowały, zainteresowały lub te, które być może wykorzystamy w przyszłości.

@Krzysiek_W - Skrzynka PATINE + Bon zakupowy o wartości 120 PLN do wykorzystania w dziale SKARPETY

@Zajac Poziomka - Bon zakupowy o wartości 150 PLN do wykorzystania w dziale WIESZAKI

@xkoziol- Skrzynka PATINE, w której można z honorami pochować Chukka ;) + bon zakupowy na 110 PLN do wykorzystania w sklepie MULTIRENOWACJA

@Bartek Blues - Skrzynka PATINE + Bon zakupowy o wartości 110 PLN do wykorzystania w dziale SKARPETY

Nagrodzonych po odbiór nagród zapraszam na priv!

Wszystkim jeszcze raz dziękuję za zabawę i zapraszam do KONKURSU GŁÓWNEGO już niebawem!

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano
Dnia 22.11.2016 o 13:58, saphir.pl napisał:

Fajnie gdyby KONKURS dawał szansę wykazania się zarówno miłośnikom fotografii,  jak i słowa pisanego. Tak, by nie faworyzować jednej grupy.

Ja tylko nadmienię, że do tej pory ewidentnie faworyzowana była ta pierwsza grupa i dla równowagi, tudzież sprawiedliwości dziejowej, należałoby zacząć faworyzować drugą. :-P

Opublikowano

Doszły do mnie zamówione wieszaki. Powiem tak: jeżeli kiedyś będę na tyle obrzydliwie bogaty, żeby wszystkie plastikowe wieszaki wymienić na drewniane Hanger Project, to na pewno to zrobię :) Wyglądają rewelacyjnie, szkoda że kosztują miliony monet :) 

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano
4 godziny temu, Zajac Poziomka napisał:

Doszły do mnie zamówione wieszaki. Powiem tak: jeżeli kiedyś będę na tyle obrzydliwie bogaty, żeby wszystkie plastikowe wieszaki wymienić na drewniane Hanger Project, to na pewno to zrobię :) Wyglądają rewelacyjnie, szkoda że kosztują miliony monet :) 

Też sobie to kiedyś obiecałem - na razie mam jeden :D

Opublikowano
Dnia ‎2016‎-‎12‎-‎11 o 17:25, Zajac Poziomka napisał:

Ja już zacząłem takową wymianę ale u konkurencji K&R za połowę tej ceny :)