saphir.pl Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Cześć Dotarły do nas informacje, że wątek więdnie No to może coś zamieszamy? Tyle tylko, że mam chwilowe zaćmienie umysłu, a ekipa tak zapracowana, że nie mam serca zawracać im głowy, więc zawrócę "gitarrę" Wam! Ha! Zasady Mini-Konkursu organizowanego przez patine.pl oraz multirenowacja.pl Pomysły na KONKURS należy podawać w tym wątku. Fajnie gdyby KONKURS dawał szansę wykazania się zarówno miłośnikom fotografii, jak i słowa pisanego. Tak, by nie faworyzować jednej grupy. Dobrze, by zasady były proste i klarowne - tak, by wciągnąć do zabawy jak największą liczbę Forumowiczów. Mini-Konkurs wygrają Ci, z których pomysłów skorzystamy. Być może w jednym KONKURSIE zawrzemy kilka pomysłów z Mini-Konkursu, dlatego mowa o "wygranych". W Mini-Konkursie rozdamy "nagrody niespodzianki" - wartość każdej z nich przekracza 150 PLN. Propozycje zbieramy do niedzieli 27 XI 2016, godzina 23:59. Zapraszam do gry wstępnej A później (pewnie na początku grudnia) już do KONKURSU z baaaardzo atrakcyjnymi NAGRODAMI 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 na kanwie niedawnej dyskusji w wątku JBMDNS, może konkurs: "najciekawsze tło do zdjęcia butów jakie mam dziś na sobie" ? oczywiście zdjęcie z butami na tym tle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 22 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Ostatnio zamawiałem buty MTO Vassa i to jest bardzo duża frajda samemu "wymyślać" buty. Może konkurs "zaprojektuj wymarzone buty". A np. zwycięski projekt zaczniecie sprzedawać w swoim sklepie (wtedy oczywiście "projektowanie" musiałoby być ograniczone do opcji dostępnych w MTO Yanko). 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 1.Może konkurs na najśmieszniejszy obrazek/mem/jaktosięterazpomłodzieżowemunazywa a dla nieuzdolnionych artystycznie może byc dowcip/anegdota. Oczywiście wszystko związane luźno (lub nie luźno)z butami / butami klasycznymi. 2. Pomysł na najzabawniejsze hasło marketingowe zawierające w sobie nazwę firmy lub produktu. I tu również może być pisane lub obrazkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 @xkoziol, chcesz ograniczyć konkurencję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Ostatnio zamawiałem buty MTO Vassa i to jest bardzo duża frajda samemu "wymyślać" buty. Może konkurs "zaprojektuj wymarzone buty". A np. zwycięski projekt zaczniecie sprzedawać w swoim sklepie (wtedy oczywiście "projektowanie" musiałoby być ograniczone do opcji dostępnych w MTO Yanko). 22 minuty temu, xkoziol napisał: "Co zrobić z cordovanowymi chukka?" Kompilując te pomysły to wychodzi konkurs "jakich wymarzonych butów nie należy jednak kupować" czy coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 1. Mała renowacja - mamy taki wątek; pictorial tekstowy o przywróceniu zaniedbanych butów do stanu używalności, nie na poziomie profesjonalnym (szewc), tylko domorosłym; 2. Tutorial produkcji luster:-) - też mamy taki wątek; 3. Urzekła mnie twoja historia - oryginalna opowieść z życia wzięta z Saphirem lub/i Yankami w tle, czyli horror "jako kot wypił Renomat"; 4. Czego użyć zamiast Yankowych sznurówek, które jednak cały czas się strzępią 5. To mi się najbardziej podoba: te same brogsy w trzech różnych stylizacjach: formalnej, półformalnej i casualowej, plus opis, gdzie tak można pójść ubranym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 34 minuty temu, lubo69 napisał: 5. To mi się najbardziej podoba: te same brogsy w trzech różnych stylizacjach: formalnej, półformalnej i casualowej, plus opis, gdzie tak można pójść ubranym. Brogsy w stylizacji formalnej? Podoba mi się. To może być ciekawe wyzwanie, bo lubię łamać zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 No nie do smokingu... chodziło mi o a. garnitur, b. zestaw koordynowany, c. jeansy na przykład. Ale w razie wyboru tego tematu można zostawić też uczestnikom konkursu wolną rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 No to może "do czego nosić monki camo?" dylemat na podobnym poziomie co chukka z kunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 1 godzinę temu, xkoziol napisał: Ja naprawdę nie wiem co z nimi zrobić, wyrzucić szkoda, nosić jakoś nie bardzo... Oddaj mi, bo o ile dobrze pamiętam, to ja Cię namówiłem żebyś kupił A rozmiar mamy ten sam Już wygrałem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 "Pasta i basta" - czyli opowieści/ lub/i fotografię na temat "pasty" i co potrafi ona zrobić naszymi rękami na butach i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 23 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2016 Złam zasadę. Opis (słowny, ilustracyjny, fotograficzny) zasady doboru obuwia do sytuacji, stylizacji etc. Złamanie tejże w sposób akceptowalny, udokumentowane oczywiście zdjęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 23 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2016 Konkurs na pracę graficzną, obraz wykonany przy użyciu produktów firmy, tematyka dowolna lub ściśle określona przez organizatora. Z najlepszych prac można by zrobić wystawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2016 Konkurs na pracę graficzną, obraz wykonany przy użyciu produktów firmy, tematyka dowolna lub ściśle określona przez organizatora. Z najlepszych prac można by zrobić wystawę... Malowanie pastą do butów? Część z Kolegów ma małe dzieci, będą zachwyceni... Idąc dalej, może makijaż/kamuflaż produktami do skór delikatnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2016 9 minut temu, lubo69 napisał: może makijaż/kamuflaż produktami do skór delikatnych... koniecznie z mirror_shine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 23 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2016 "Drugi raz bym nie kupił" 1. Podzielić konkurs na dwie kategorie: a. Fraszka, Haiku, mała forma pisemna, wycinanka słowna... b. Rysunek, zdjęcie, kolaż 2. Startować można tylko w jednej kategorii, można przedłożyć tylko jedną pracę. 3. Praca ma odzwierciedlać tytuł konkurs, może być śmiesznie , może być straszno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 23 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2016 Konkurs opisujący/przedstawiający inne niż w galanterii obuwniczej zastosowanie kosmetyków Saphir/tarrago 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 23 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2016 GW, 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2016 konkurs na najtrafniejsze uzasadnienie "dlaczego pasta nie jest najważniejsza bo ważniejszy jest krem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Blues Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Pomysł na konkurs: "przed/po" - 2 zdjęcia pokazujące przemianę związaną z tematyką forum np. - zniszczone buty/skóra przed i po zastosowaniu środków do renowacji - przeciętna stylizacja przed a całkiem przyzwoita po wymianie butów na lepsze - garnitur/koszula itp. RTW przed i po przeróbkach krawieckich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvis185 Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Gdzie dotarły buty Yanko ? W jakie rejony kraju bądź świata dotarły z Wami wasze buty Yanko. Opis wyprawy albo kolaż zdjęć o tej tematyce. Z czym kojarzysz produkty Saphira /Pantine ? odpowiedz w formie kilkuzdaniowej wypowiedzi albo zbioru zdjęć, które wywołują w Was skojarzenia z tą marką. Napisz kilkuzdaniową wypowiedź lub przedstaw w postaci kilku zdjęć, jakie skojarzenia wywołuje u Ciebie określenie "dobre buty". Zatem "Dobre buty, to...." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 "Yanko-muzykant" Konkurs stawiający przede wszystkim na kreatywność. Uczestnicy napisaliby tekst piosenki o butach oraz wykonali dowolną techniką okładkę/plakat do tej piosenki (z butami w roli głównej). Można uczynić z tego jedną konkurencję dwuetapową, bądź zrobić oddzielne dwie dyscypliny. Myślę, że ciekawym pomysłem byłoby również nagranie zwycięskich utworów przy współpracy jakiegoś butofila-muzyka i wydanie takiego albumu np. w iTunes. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Konkurs na najlepszą recenzję dowolnych butów Yanko (może być także porównanie z innymi markami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia! Do końca tygodnia postaramy się wyłonić zwycięzców i chwilę później odpalić właściwy KONKURS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi