Orphan Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Nie mam oczywiście nic przeciwko kolorowym skarpetkom, ale odnoszę wrażenie, że wśród forumowiczów bwb przyjęło się, że skarpetka wręcz musi być w stylu Happy Socks, inaczej jest be. Zwróćcie uwagę, że wszystkie niemal zdjęcia pokazują kolorowiaste skarpetki, taki jakiś owczy pęd do urozmaicania... Jeszcze nigdy nie widziałem, żeby ktoś kogoś skrytykował za stonowane skarpety... A to, że kolorowe ładnie wyglądają i rzeczywiście kolegom się podobają to chyba tylko na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Jeszcze nigdy nie widziałem, żeby ktoś kogoś skrytykował za stonowane skarpety... A to, że kolorowe ładnie wyglądają i rzeczywiście kolegom się podobają to chyba tylko na plus. Czy ładnie to już kwestia dyskusyjna. Na pewno są dandy, ja mam akurat mieszane uczucia co do takiego nachalnego afiszowania się swoim dandy lookiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 To chyba trochę zależy od kontekstu, ale jeśli akurat można, to, jak mawiał klasyk - why so serious? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 proki - Herring Fencote w I gatunku kosztują 275 GBP - ja zapłaciłem w fabryce Cheaney za II gatunewk 140 GBP. Wada to czarna plama na wewnętrznej stronie prawego buta. Plama nie jest dużym problemem - albo zostanie tak jak jest, albo postaram się troszkę przyciemnić za pomocą kremu, lub drastycznie odplamiacz i patynowanie H4.jpg Piękne buty, absolutnie się nie dziwię, że kupiłeś mimo plamy. Brałbym natychmiast. Choruję na te buty już dłuższą chwilę i pewnie w końcu po prostu się zdecyduję w normalnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Sedno sprawy - nie mam nic do pasków i do bycia dandy, ale mogą być paski stylowe, dobrze zgrane ze sobą kolorystycznie, a mogą by paski tandetne, totalnie do siebie nie pasujące, tworzące jeden wielki bezład i właśnie takie mam odczucie patrząc na te konkretne skarpetki xkozla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Dzikuję Mateusz. Ja również polowałem na nie od kilku miesięcy. Gdybym nie dostał Fencotów w II gatunku do maja, to zamówiłbym w I. gat z Herring Shoes. W związku z tym, że mam również monki na tym kopycie i łw tym ączeniu kolorystycznym, pózniej zrobie małą sesję porównawczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Ten wątek to przecież nie jest dział z poradami stylistycznymi wiec po co taka dyskusja nad czyimiś wyborami? Chce taki skarpetki to niech nosi. Nie widziałem u xkozioł stwierdzenia ze wszyscy mają tak się ubierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Panowie... "nachalne afiszowanie", "owczy pęd" - proszę o wyluzowanie, a krytyków zapraszam do pokazania alternatywy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Czy ładnie to już kwestia dyskusyjna. Na pewno są dandy, ja mam akurat mieszane uczucia co do takiego nachalnego afiszowania się swoim dandy lookiem A ja, jak zapewne też wielu innych kolegów, mam uczucia wręcz przeciwne do mieszanych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Czy ładnie to już kwestia dyskusyjna. Na pewno są dandy, ja mam akurat mieszane uczucia co do takiego nachalnego afiszowania się swoim dandy lookiem Bez obaw, do wszystkiego można/trzeba dojrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heinz Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Mój debiut w tym temacie i zarazem moje pierwsze poważne buty - yanko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Naubert - gratuluję zakupu. W jakim kolorze jest zamsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heinz Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Naubert - gratuluję zakupu. W jakim kolorze jest zamsz? Dziękuję, ciemny brąz. Wybór rozważałem między jasnym zamszem, a ciemnym - padło na ten drugi z uwagi na większą (w moim odczuciu) uniwersalność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Mój debiut w tym temacie i zarazem moje pierwsze poważne buty - yankoPiękny debiut i dobry zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Świetne buty! Jeszcze raz gratuluję zakupu. Kombinacja z jasnym brązem pojawiła się pod wpływem mojego marudzenia. Ostatecznie zdecydowałem się na granat zamsz i skóra. Jednak cały czas patrzę z sentymentem na cuero + tabbacc i pewnie pewnego dnia się zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Fajne, gratulacje. Tez je ostatnio kilka razy oglądałem na stronie sklepu i bije się z myślami czy aby nie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Bardzo udany debiut kolego Naubert,naprawdę super buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 U mnie dziś Sanders oraz Cheaney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Derby od Duranca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Witam, to mój debiut Na dzisiaj Ecco biarritz. Pozdrawiam i proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 W Kościele cd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Organista tez człowiek, w czymś chodzić musi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Yanko 525 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Half brogues od Jerzego Bukowskiego i tweedowe spodnie w fazie testów. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Herring Brunshwick 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi