maciato Napisano 19 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2014 rekin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 19 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2014 Damian, pokażesz je w całości? Przyznam się, że trochę się ich obawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2014 Buty oryginalnie były w kolorze koniakowym. Ponieważ skóra była bardzo sucha potraktowałem je kremem uniwersalnym. Efekt był porażający bo skóra anilinowa, niezabezpieczona i ściemniałą momentalnie - nie byłem wówczas na to przygotowany. Od tego czasu używałem różnych past (mahoniowe, brązowe, burgundowe) Buty użytkuję od 2010r. kilka razy podeszwa (głównie obcas) była u TJ. NIe mogę znaleźć na forum zdjęcia butów nowych - kiedyś publikowałem .. Poniżej buty po użyciu kremu Saphir MD 05 i wypolerowaniu. Skóra ma niesamowity deseń i kolor, spod brązu przebija burgund, efekt widoczny w ostrym słońcu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 19 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2014 W kwestii monków, to gdybym miał wybrać między tymi dwiema parami, to wybór ze względów obiektywnych oczywiście padłby na Yanki. Te z Deichmanna kosztowały mnie 109 zł, więc żal było ich nie wziąć, zwłaszcza w sytuacji, kiedy monków jeszcze nie miałem. Jak na razie sprawują się bardzo dobrze, nawet krupon, który potrzebował 15 (sic!) warstw tłuszczu, by przestać go chłonąć jak gąbka, dał radę w deszczowy dzień. Zobaczymy za jakiś czas, czy nadal będę do nich tak pozytywnie nastawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 20 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Buty oryginalnie były w kolorze koniakowym (...) Buty użytkuję od 2010r. kilka razy podeszwa (głównie obcas) była u TJ. NIe mogę znaleźć na forum zdjęcia butów nowych - kiedyś publikowałem .. Takie nówki były https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2610-buty-trochę-taniej/page-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Esquire by Edward Green. Co sądzicie o przyszwie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Nie ma foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Tak wiem, tylko Zara, ale pokażę pełnię efektu patynacji (spodnie do skrócenia). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Już działa. BigWig - świetny wpis na blogu. Mam zamiar spróbować czegoś podobnego za Twoją sprawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Całkiem ładne jak na zare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Dzięki koledzy. Ten kolor spodni to dla mnie odkrycie miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Beere - takie rozwarcie mi się osobiście nie podoba, ale mieści się w granicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Yanko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Bardzo żałuję, że bez użycia lepszego aparatu, w jasnych spodniach i ciekawszych skarpetach, może innym razem pochwalę się tym niesamowicie głębokim granatem w pełnej jego krasie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 22 Czerwiec 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Herring Shoes by Cheaney - najnowszy zakup z wyprzedazy w sklepie fabrycznym Cheaney 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Maciato - jak się sprawują zamszaki Yanko? Powiedzmy w porównaniu od Meerminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Nie mam zamszakow od Yanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Sorry - przeglądałem wczoraj ten temat na komórce i przez to ziarno wziąłem te Yanki wyżej za zamszowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Bardzo żałuję, że bez użycia lepszego aparatu, w jasnych spodniach i ciekawszych skarpetach, może innym razem pochwalę się tym niesamowicie głębokim granatem w pełnej jego krasie Świetne! Kamil_D co to za buty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Świetne! Kamil_D co to za buty ? Dziękuję Budżetówki z Zary, które kupiłem u początku przygody z klasyczną elegancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Debiut - pierwszy raz na nogach poza domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi