Szydlowsky Napisano 22 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2021 @DeanM brałem 0,5 mniej 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 22 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2021 TLB: 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2021 @roter6@Szydlowsky w loafersach Patine braliście swój standardowy rozmiar czy o połowę mniejszy? Ja akurat brałem standardowy, więc pewnie „to zależy”. W każdym razie bardzo dobrze trzymają piętę, fajne loafersy w dobrej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 22 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2021 @DeanM wziąłem mój standardowy - jest bardzo wygodnie i nie za luźno w pięcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 24 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2021 Pamiętające czasy studiów, dwudziestokilkuletnie Martensy. Jeszcze made in England. Nawet sznurówki oryginalne, wytrzymały próbę czasu. 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 24 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2021 29 minut temu, pablocito napisał: Pamiętające czasy studiów, dwudziestokilkuletnie Martensy. Jeszcze made in England. Nawet sznurówki oryginalne, wytrzymały próbę czasu. Kupowane w Jerozolimskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 24 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2021 Nie, w Krakowie na Floriańskiej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 24 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2021 Yanko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wihajster Napisano 24 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2021 pozdrawiam 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 24 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2021 21 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 25 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2021 21 godzin temu, wihajster napisał: pozdrawiam Bardzo ładne spodnie. To garnitur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wihajster Napisano 25 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2021 To Bytom sprzed 2 lat. Mam tylko spodnie, nie pamietam czy była w sprzedaży marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 25 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2021 W dniu 24.08.2021 o 18:56, Zajac Poziomka napisał: Crocketty miodzio, ale aktówka mnie urzekła. Sądzę, że wiem przez kogo robiona, ale możesz napisać na priv ile Cię wyszła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 26 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2021 TLB Mallorca 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2021 7 godzin temu, john220 napisał: Crocketty miodzio, ale aktówka mnie urzekła. Sądzę, że wiem przez kogo robiona, ale możesz napisać na priv ile Cię wyszła Teczkę robił dla mnie Darek Niestroj. Było to jakieś pięć lat temu, już nie pamiętam ile kosztowała. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 26 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2021 Orbans 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. john220 Napisano 26 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2021 Chłodno, pada, czas na nie. Loake. 16 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 26 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2021 11 godzin temu, eye_lip napisał: Orbans Fajne 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Napisano 27 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2021 Yanko 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 28 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2021 TLB 23 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 29 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2021 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchn63 Napisano 29 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2021 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. john220 Napisano 30 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2021 Alden Indy Boots. Chromexcel nadaje się wręcz do brodzenia w wodzie. 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 30 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2021 1 godzinę temu, john220 napisał: Alden Indy Boots. Chromexcel nadaje się wręcz do brodzenia w wodzie. Bardzo fajne, gdzie kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 30 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2021 @Velahrn Rok temu na Vinted. Złoty strzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi