jacekzx Napisano 25 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 Pokaż jak teraz wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 25 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 1 minutę temu, jacekzx napisał: Pokaż jak teraz wyglądają Widać je na zdjęciu powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 25 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 Drugie zdjęcie to one po renowacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekzx Napisano 25 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 Ok. słaby internet.Pozdrawiam mam zamiar je kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milimetr Napisano 25 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 Co im się stało, że tak wyglądały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 25 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 Nie wiem. Podejrzewam że szpilki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kichanadeta Napisano 25 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milimetr Napisano 25 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 37 minut temu, Xune napisał: Nie wiem. Podejrzewam że szpilki. Gratuluję imprezy 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 25 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 Nie wiem. Podejrzewam że szpilki. 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 25 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 Aż tak to może nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 25 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 Świeżo pomalowane. Dzisiaj pierwszy raz na nogach. Loake Tarantula Navy Edition 18 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 6 godzin temu, Xune napisał: Nie wiem. Podejrzewam że szpilki. Nie było Cię wtedy z nimi? 😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butomator Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2020 Crownhill 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 27 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2020 Od zakupu Tarony wyrabiają u mnie minimum trzy dniówki tygodniowo. 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 27 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2020 Church’s Caldecott II: 13 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2020 Czwarty sezon i ciągle im mało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2020 W tym przypadku to 40 sezonów byłoby jakimś osiągnięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2020 1 minutę temu, pablocito napisał: W tym przypadku to 40 sezonów byłoby jakimś osiągnięciem Warto dodać, że pierwsze dwa sezony nosiłem je dzień w dzień czyli nie po blożkowemu. Teraz mają max 2 wyjścia w tygodniu i to w temperatury poniżej +5. Myślę, że do 10 sezonów dobiją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 29 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2020 Church’s Oreham. 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 29 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2020 Już myślałem, że tę zimę całą przeleżą na półce 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 29 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2020 @Żorż Ponimirski sorry za wiązanie sznurowadeł, ale one nie mają haczyków, wiec trudno zastosować ładniejszy splot. Masz na to jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil.M Napisano 29 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2020 Yanko 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 29 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2020 Loake 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 30 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 Wczoraj i dziś. AS i Cheaney. Zdjęcia później bo wrzuciłem przez Tapatalk i jakość jest koszmarna. EDIT. Zdjęcia dodane. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butomator Napisano 30 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 Nawiązując do tematu - Cheaney 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi