Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 20 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 czewiki 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheMakowski Napisano 20 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Meermin 9 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 20 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Alfred Sargent Harrold. 12 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nkb1 Napisano 21 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 Alfred Sargent 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 21 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 miałem je sprzedać, ale chyba zostają 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 A ja się ciągle zastanawiam czy dobrze zrobiłem... Super sąSent from my SM-A750FN using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 16 minut temu, m_wujek napisał: A ja się ciągle zastanawiam czy dobrze zrobiłem... Super są Sent from my SM-A750FN using Tapatalk Wszystko przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 22 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2019 dziś inaczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 22 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2019 Grenson, pół roku już ze mną. 26 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 23 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2019 Spacerowo 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 24 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2019 Takie tam woły robocze na słotę. Marki na nich brak a kupione w sklepie fabrycznym https://www.hispanitas.com/en. Ta marka ma w ofercie oficjalnie tylko buty damskie więc pewnie pod kogoś innego produkują męskie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 24 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2019 Vass + Cz. Jamroziński (nie, kota tak nie nazwałem : 16 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 24 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2019 Tricker's 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2019 4 godziny temu, Tanatos70 napisał: Vass + Cz. Jamroziński (nie, kota tak nie nazwałem : Rękawiczki - plus 100% do dandysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 24 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2019 23 minuty temu, Krzysiek_W napisał: Rękawiczki - plus 100% do dandysa a za kota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antek Bargiełowski Napisano 26 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2019 H.S Trask Chelsea...w bizonie:) 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 Bally jak na markę, która wsławiła się licznymi koszmarkami tutaj stanęła na wysokości zadania. Podwójna podeszwa skórzana, gładka pięta, różne odległości pomiędzy oczkami na sznurówki. Dzięki sznurowaniu na 6 idealnie trzymają śródstopie mimo około 1/2 większego rozmiaru niż standardowe 9UK. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 W dniu 23.11.2019 o 14:35, Paweł Kupras napisał: Spacerowo Powiedz proszę, co to za buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kupras Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 30 minut temu, bodzixon napisał: Powiedz proszę, co to za buty. Już kiedyś odpowiadałem na te pytanie. Niestety marki butów nie znam. Sprzedający nie podał a buty nie posiadają żadnego logo 😔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 27 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 Patine. Pierwsze wyjście. Model 77011 z tego co się orientuję obecnie dostępny tylko w wersji czarnej. Buty leżą po prostu świetnie. Na minus skórzana pętelka u góry cholewki, która ma ułatwiać wkładanie. Niestety odstaje dość mocno i nogawka lubi się o nią zaczepiać. W każdym razie sprawa łatwa do skorygowania. 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubedes Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 W dniu 19.11.2019 o 09:47, Zajac Poziomka napisał: Zając, co to za trzewiki? Super są! Taka elegancka wersja Corcoranów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 Dziękuję, to Vass MTO - buty w jednym egzemplarzu, niedostępne od ręki. Modelem wyjściowym był „Highlander” dla Ascot Shoes, zmieniłem skórę, kopyto i podeszwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 Barker Glencoe (nie wiem czy wlasciwy wątek). 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blackbull Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 Witam, jestem tutaj nowy, choć niektóre wątki obserwuję od jakiegoś czasu. Chciałem zapytać o poradę/opinię Kupiłem oxfordy Berwick - https://klasycznebuty.pl/pl/p/Berwick-2428-Black-Rendenbach-Oxford/5921 i zastanawiam się czy nos tych butów nie jest zbyt spiczasty Brogsy tej samej firmy mają jak dla mnie bardziej normalną budowę. Czy to kwestia tej marki, czy wyglądają normalnie a ja mam dziwne pierwsze wrażenie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi