Beny23 Napisano 25 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2019 16 hours ago, mosze said: Buty jak buty, ale nieschodzący z twarzy uśmiech bym chętnie odkupił. “Nothing you wear is more important than your smile.” 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diGriz Napisano 25 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2019 W dniu 6.09.2019 o 08:15, Żorż Ponimirski napisał: Liverpool AE Bardzo podobają mi się sztyblety, ale na niektórych zdjęciach wyglądają dosyć nienaturalnie (tak jakby stopa była o wiele dłuższa). Nie wiem czy to kwestia kąta pod którym było robione zdjęcie. Może przy większych rozmiarach stopy tak to wychodzi (mam 45)? Może tylko wydziwiam. Chciałbym je kupić, ale boję się że na żywo będzie mi to przeszkadzać. Jakie macie wrażenia z codziennego użytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 25 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2019 13 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 25 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2019 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wihajster Napisano 25 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2019 10 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 25 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2019 W „delegacji”. Barkery: 5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 26 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2019 . 9 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 26 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2019 @marian o fajne buty no i rower U mnie pierwsze moje monki, kupione z 6 lat temu... 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 26 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2019 Barker Harrison. Starsi bracia wczorajszych Westfieldów. Razem od 2014. Rodzaj „wołów roboczych”, ale nie wszędzie w nich się wgramolę 🙂: 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 26 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2019 Woły, a ściślej konie robocze od Yanko. Szósty rok nierównych i mokrych chodników. 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2019 Ależ to już jest piękna historia i teraz patrzy się na te buty z jeszcze większą przyjemnością Para z tego limitowanego projektu z logiem BWB? Jeżeli tak, to jaki numer masz wypisany po wewnętrznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzBaran Napisano 26 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2019 Udało mi się w końcu je rozbić 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 26 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2019 4 godziny temu, saphir.pl napisał: Para z tego limitowanego projektu z logiem BWB? Jeżeli tak, to jaki numer masz wypisany po wewnętrznej? Nie mam numeru, a powinien być minus jeden, bo to para prototypowa, przed uruchomieniem projektu❗💪 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 26 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2019 12 godzin temu, marian o napisał: . @Krzysiek_W rower ci zabrali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 26 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2019 49 minut temu, xkoziol napisał: Płytki? Całe są. Czwartek to mały piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 27 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 Yanko x TheShine 17 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 27 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 Jak zwykle ASy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 27 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 Jak zwykle ASy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 27 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 27 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 10 godzin temu, xkoziol napisał: Widzisz coś innego? Buty może? Co najgorsze to ja zaczynam widzieć podwójnie @bratdominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grafa Napisano 27 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 CJ 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wihajster Napisano 27 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 27 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 Co najgorsze to ja zaczynam widzieć podwójnie @bratdominikPrzepraszam, nie wiem skąd podwójny post. Chętnie bym usunął kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saphir.pl Napisano 27 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 17 godzin temu, lubo69 napisał: Nie mam numeru, a powinien być minus jeden, bo to para prototypowa, przed uruchomieniem projektu❗💪 Aaaaaaa! Pamiętam! No to jeszcze bardziej wyjątkowa para I faktycznie wypada wydrapać "0" albo "-1" Ja w zasadzie zawsze jeździłem linią nr. 13 Już nie pamiętam o co chodziło, ale to bodajże para która wróciła ze względu na jakiś detal (w końcu 13) Wyobraźcie sobie, że jakiś czas temu skontaktował się z nami człowiek z Azji bodajże, który jakimś cudem nabył gdzieś te buty z drugiej ręki i bardzo chciał się dowiedzieć co to za dziwny znaczek z tym bucikiem. Elegancko wytłumaczyliśmy. Facet był zachwycony całą historią i faktem, że trafiła mu się perełka do kolekcji Dla takich chwil warto Z pozdrowieniami dla wszystkich Forumowiczów! 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 Moje cordovanowe chukka poleciały chyba do Francji ale nie jestem peien czy to była ta sama seria.Les purchles francais;-)O ile pamiętam, to nie była ta seria. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi